anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum obtin factura pentru reincarcare din contul My Orange?

Alex_G_
Cunoscător
Dacă imi incarc cartela prepay cu ajutorul contului meu Orange, cum pot solicita o chitanța/factura a plății mele?
Prin contul My orange achit valoare cu ajutorul cardului de credit, însă as vrea sa primesc factura acasă. Cum pot proceda?
1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator

Factura pentru reîncărcarea prepay se poate vizualiza și descărca din My Orange, secțiunea Facturi/ Filtre/ Reîncarcare.

 

 

Vizualizare soluţie în postul original

19 Răspunsuri 19

Tina
Cunoscător certificat
Nu cred ca vei putea sa primesti chitanța acasă. Poți însă sa selectezi ca plata sa se facă pe factura ta de abonament și sa o listezi din cont. Se va vedea ca este plata pentru reîncărcarea unui cont prepay. Dacă ai nevoie de dovada plății, poți sa soliciți de la banca un extras de cont.

Ascary
Campion certificat
Nu am întâlnit acest aspect. Nu cred că poți obține o factura. Dar dacă încarci de pe abonament îți va apare în factura ta reîncărcarea.

Vio73
Campion certificat
Nici nu e nevoie. Atâta timp cât e acolo, e ok.

Razvan
Campion certificat
Dacă încarci prin abonament îți apare pe factură odată cu cea de abonament, altfel vei primi pe mail o confirmare de plata a sumei achitate. Probabil trebuie sa te adresei ORO pentru obținerea facturii. La Telekom, la fiecare reîncărcare din my account primesc factura.

Alex_G_
Cunoscător
Ma refeream doar in situația in care ai cartela prepay, nu și abonament.

Alex_G_
Cunoscător
Când încarci cartela din My orange și introduci datele tale, scrie la un moment adresa facturare. Scriu acolo adresa mea, însă nu am primit acasă niciodată nimic. In cazul acesta, oare ce reprezintă adresa de facturare, la ce ajuta?

Romeo_
Senior certificat
Cand incarc cartela prepay din aplicatie primesc un mail cu datele mele si reîncarcarea.Factura din cate stiu este doar pt cei cu abonament.

Vio73
Campion certificat
Eu primesc doar sms.

Ciucuras
Cunoscător certificat
Pentru cartela prepay nu exista factura. Doar cei abonati au factura si se poate descarca din aplicatia my orange. De asemenea, daca iti doresti sa ai chitanta la plata efectuata, o poti face din aplicatia orange money, acolo ai posibilitatea sa iti descarci chitanta. Dupa fiecare plata efectuata primesti chitanta.

Vio73
Campion certificat
Apare pe factura numărului de pe care ai încărcat prepay-ul faptul că ai făcut-o de acolo.

Miha_Z
Campion
Ma gandesc ca solicita adresa de facturare pentru a identifica cui apartine numarul.

DanielaH
Moderator

Factura pentru reîncărcarea prepay se poate vizualiza și descărca din My Orange, secțiunea Facturi/ Filtre/ Reîncarcare.

 

 

micu_pompier
Junior
My Orange si Orange Money sunt 2 lucruri diferite. Daca reincarci din My Orange iti apare reincarcarea pe factura de la abonament. Daca reincarci din Orange Money iti ia banii direct din contul deschis in orange money, din soldul tau adica, exact ca si contul de la alta banca. Totusi daca vrei ceva gen factura ai optiune in coltul din dreapta jos(la iphone, samsung probabil este asemanator) dai acolo si apoi creati un pdf. In modul acesta poti optine o dovada a reincarcarii din Orange Money. Daca esti client PrePay poti obtine o dovada a reincarcarii de pe extrasul de la banca.

Miha_Z
Campion
micu_pompier, Alex G este pe PrePay si se referea la faptul ca face reincarcari din contul My Orange. In timpul reincarcarii i-i apare o rubrica de completare a datelor pt facturare. Si acest lucru nu-l intelegea, ca neavand abonament nu are factura si nu intelege la ce i se cer acele date.