anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum descarc factura din aplicația My Orange?

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Din ce în ce mai mulți dintre noi am optat pentru factura electronică deoarece este mai simplu și mai eficient.

 

Vrei să afli cum poți descărca factura folosind contul My Orange?

 

E foarte simplu. Dacă folosești un PC o poți descărca din meniul „Consum și facturi”, secțiunea “Facturile tale”.

Iar direct din aplicația My Orange poți descărca factura dacă accesezi secțiunea “Facturi”din meniu, selectezi factura care te interesează, apeși butonul “Mai multe” și apoi alegi opțiunea „Descarcă factura”. 

În ambele variante ai istoricul facturilor pe ultimele 24 de luni.

 

Avem aici și un tutorial despre cum descarci factura din aplicația My Orange. Cum vi se pare?

Pentru mine această metodă este cea mai simplă, dacă am nelămuriri cu privire la factura sau vreau să verific ceva anume, intru în aplicație și o descarc de acolo.

 

Voi ați folosit vreodata această opțiune?

 

11 Răspunsuri 11

Ascary
Campion certificat
Metoda descrisă de tine este cea mai la indemna si eu o folosesc de multe ori cand vreau sa o studiez pe îndelete atunci cand (am impresia) ceva e in neregula. Tehnic dar si artistic făcut tutorialul. Felicitări si mai asteptam 🙂

Jay
Campion certificat
Am folosit aceasta varianta mai demult.. insa acum, e mult mai simplu pe laptop, pentru mine.. de cele mai multe ori deschid factura din mail, si scanez codul de bare direct cu aplicatia de banking, unde am utilitatile.. cea mai recenta plata, a fost facuta din My Orange n-a mai necesitat nimic.. am platit cu cardul, direct din contul meu Orange..

tomaciprian
Cunoscător
La fel de simplu mi se pare și varianta de a intra pe clopoțelul din dreapta sus - > factură nouă->descarcă sau plătește.

Ciucuras
Cunoscător certificat
Asa am sfătuit-o și eu pe o colega de-a mea sa își descarce facturile. A fost incantata sa vadă cât e de simplu. Eu nu mai descarc facturile de ceva ani.

rrradux
Junior entuziast
In fiecare luna, eu sau colegul meu descarcam factura din contul My Orange si o trimitem la contabilitate, iar uneori mai folosim aceasta optiune pentru verificari costuri.

Vio73
#StarMember
Da, e cea mai simplă treabă. Eu o fac însă de pe calculator. Mulțumim!

Miha_Z
#StarMember
De multi ani am trecut pe factura electronica si o descarc doar cand am nelamuriri ale costului. Eu folosesc My Orange de pe mobil si e foarte simplu de folosit.

Apropo de MyOrange si plata facturilor. Este safe daca platesc factura Orange prin intermediul aplicatiei Pago?

Jay
Campion certificat
@coautomobilero, cred ca este la fel de safe ca oricare aplicatie, dar, daca ai deja o varianta disponibila, nu cred ca ai de ce sa mai instalezi inca una.. eu de exemplu, am primit de la institutia la care am de achitat niste rate, mesaj despre aplicatia pago, ca pot plati ratele prin intermediule ei, dar, eu, de mult timp, achit la ei prin virament.. asa ca nu ma mai complic si cu asta..

@Jay In aplicatia Pago am vazut ca se ofera niste banuti/coins drept recompensa pentru diferite actiuni, pe care îi poti folosi scazand din valoarea facturilor pentru a plati mai putin cu cardul.

Jay
Campion certificat
@coautomobilero, am înțeles.. poate mai știu alți colegi de comunitate ceva despre pago, eu mă gândesc că nu mi-ar fi trimis o instituție financiara, care se dorește serioasă, un astfel de mesaj, dacă n-ar fi in regulă, cel puțin asa sper.. 🙂