anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Aplicatia My Orange plata factura

Rares_Stanca
Junior
Buna . Am incercat sa-mi platesc astazi factura prin intermediul aplicatiei si nu am reusit... mentionez ca folosesc aceasta metoda de plata de mai bine de 1 an. Aveti problema la aceste capitol sau e mentenanta ?
8 Răspunsuri 8

Viocat
Senior certificat
Salut Rares2022. Vezi daca ai ultima versiune de aplicatie. Pe Android e versiunea 5.3.3. incearca sa faci update daca nu ai ultima versiune. Daca in schimb problema o intampini pe ultima versiune a aplicatiei, dezinstaleaza aplicatia si apoi reinstaleaz-o

Rares_Stanca
Junior
Salut. Am incercat metoda cu dezinstalarea si re instalare aplicatiei inainte de a scrie aici... nu s-a schimbat nimica , problema cu plata persista. Ms oricum de raspuns.

Rares_Stanca
Junior
acesta este mesajul primit cand incerc sa platec : Sorry, due to technical fault your request cannot be processed Error message: Error in merchant terminal field Please try once again or visit us later or choose another means of payment

Vio73
#StarMember
Salutare! Ai încercat să faci plata și de pe un laptop (desktop)? La mine funcționează fără probleme aplicația! Succes!

And04
Senior
Salutare, @Rares2022 Eu am avut ceva probleme la plata cu cardul, desi datele eu fost introduse corect, insa cu plata pe factura a mers. Daca inca mai persista problema, poti suna la 300 pentru a cere mai multe detalii.

TheSpecialist
Maestru
Au fost ceva probleme ieri cu My Orange și Orange Money. Și eu am încercat sa fac un top-up in Orange Money și a mers foarte greu.

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@Rares 2022 ai reușit între timp să faci plata din My Orange?

Rares_Stanca
Junior
Da, am incercat cu al 3 lea card si a mers... acuma nu am idee daca a fost problema cu cardurile sau au remediat cei de la Orange... P.S. Am incecat cu celelalte 2 carduri alte plati online la alte siteuri si nu am avut problema.