anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Plata lunară pentru un joc din Google Play

Radu1984
Junior

Bună ziua ! Am abonament la Orange și la începutul fiecărei luni vreau să plătesc o sumă de 50 de lei pentru un joc din Google Play cu plata pe abonament. Am înțeles că suma maximă este de 70 Lei / Lună. Întrebarea mea este dacă cei 70 de lei pe lună se referă la luna în sine (1..31 de ex.) sau de la durata plății facturii actuale până la următoarea factură ? Vă mulțumesc mult și o duminică frumoasă ! 

1 Soluţie acceptată‚

Am inteles, limita lunara oricum e de 225 de lei, nu de 70. Daca depasesti limita lunara, ti se spune, nu se accepta achizitia altor elemente. E preferabil sa nu depasesti suma asta pt un joc, e deja destul de mult.

O seara frumoasa!!!

Vizualizare soluţie în postul original

8 Răspunsuri 8

delfinas
#StarMember

Radu, bun venit in Comunitate!!!

"Acest serviciu este disponibil doar pentru clienții Orange.

Poți descărca jocuri și aplicații din Google Play în valoare de maxim 70 lei (fără TVA) fiecare, în limita a 225 lei (fără TVA) lunar. "

DETALII: https://www.orange.ro/aplicatii/aplicatii-android/

Deci ai dreptul la 225 lei lunar, probabil calendaristica.

Mulțumesc de răspuns ! Este vorba de un joc de fotbal cu descărcare și gameplay gratuit dar, are așa numitul "in game purchase" practic, poți cumpăra diverse elemente cu care să avansezi, să cumperi diferite elemente ale jocului deci, jocul e gratis dar are diverse lucruri de cumpărat la începutul fiecărei luni cu o valoare de 50 Lei. De acea vroiam să știu dacă cei 70 sunt de la o factură la alta sau la o lună calendaristică. Cum spuneam jocul e gratuit dar, poți cumpăra diverse, de acea am întrebat. Vă mulțumesc mult și o seară bună ! 

Am inteles, limita lunara oricum e de 225 de lei, nu de 70. Daca depasesti limita lunara, ti se spune, nu se accepta achizitia altor elemente. E preferabil sa nu depasesti suma asta pt un joc, e deja destul de mult.

O seara frumoasa!!!

Mulțumesc ! Nu depășeșc 50 Lei pe lună, mai exact pe data de întâi a fiecărei luni plătesc cei 50 de lei. Sper că aceste noi schimbări să nu mă limiteze la o singură plată de 50 (maxim 70 lei/Lună) având în vedere că e aceași aplicație gratuită (nu cumpărată) dar cu achiziții în aplicație. O seară bună ! 

Am mai uitat ceva, mai exact ce înseamnă că nu se acceptă achiziția altor elemente ? Vă mulțumesc că vă răpiți din timp să-mi răspundeți ! 

Nu mai poti cumpara pe factura Orange, nu ti se mai accepta achizitia prin acest mijloc de plata, daca depasesti suma maxima lunara admisa, cea de 225 de lei sau 70 de lei/achizitie.

Am înțeles, vă mulțumesc mult și mă iertați pentru deranjul cauzat. O seară bună ! 

Cu placere!!! Distractie placuta si cu intelepciune! 😉

O seara frumoasa!!!