anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Factură pe hârtie prin Poștă

Eduard_Iliescu_
Junior entuziast
De ce nu vine prin poștă factura mea pe hârtie?
24 Răspunsuri 24

imch
Cunoscător certificat
Pai depinde cu cine are contract Orange... Eu nu mai primesc de ani buni factura pe hartie, am optat pentru ea in varianta electronica, dar fiecare furnizor de servicii are un contract de livrare corespondenta cu o firma care cu asta se ocupa. Cine va aduce factura?

roxanna99
Începător
Daca ai aplicația My Orange poti alege sa o primesti si via posta a doua sau a treia zi vei primi si un mesaj de confirmare pt cererea ta.

Vio73
#StarMember
Dacă ai posibilitatea să o primești online, de ce nu o faci? Odată ce ești alături de noi, în Comunitate, fii mai prietenos cu natura și renunță la cele pe hârtie! Eu am renunțat de mulți ani și cred că am economisit multe kg de hârtie, deci am salvat o mică bucățică din natură. Este mult mai simplu să o vizualizezi detaliat și în timp util în My Orange! Succes!

Razvan
#StarMember
Dacă ai făcut abonament de curând, probabil ai fost de acord să primești factura doar în format electronic? La ce anume te referi?

Jay
Campion certificat
Eu cred ca setarea standard in momentul de față, mai ales ca aproape toata lumea are o adresa de mail, este sa vina in format electronic.. Dacă vrei neaparat sa vina prin posta poti face o solicitate pe chat.. din contul tau My Orange.

FaraUnID
Campion certificat
@Eduard Iliescu Din cate observ ai acces la internet si stii sa-l si folosesti. Factura electronica este mult mai comoda si mai practica decat cea in format clasic, tiparit. Plus ca avand cont Orange ai posibilitatea sa o vizualizezi in format detaliat oricand doresti si chiar sa o printezi la tine acasa. Din propria experienta, cand primeam factura in format clasic, pot sa-ti spun ca factura pe hartie ajunge extrem de tarziu in cutia postala, iar in perioada sarbatorilor legale cand Posta Romana nu lucra factura mea ajunge in cutia postala mult dupa data scadentei. Evident ca poti alege sa primesti factura pe hartie la adresa de corespondenta dar, daca nu ma insel eu, o platesti o taxa suplimentara in fiecare luna.

Ascary
Campion certificat
Eu am renuntat la toate facturile fizice ale tuturor serviciilor. Cum spunea si Flo,e mai comod asa si mai salvam si padurile sau stuful din Delta Dunarii 🙂

FaraUnID
Campion certificat
Nu are nicio treaba factura pe hartie cu salvat padurile. Asta se numeste spalare pe creier. Mergi in orice gara de la noi si o sa vezi trenurile cu lemn cum tranziteaza Romania in drumul lor Austria. Si culmea acele trenuri nu au nici 1 minut de intarziere. Hartia pe care este tiparita acea factura poate proveni din resurse reciclate, fara a taia copaci. Ca fapt divers am lucrat la un moment dat intr-o companie care avea un parteneriat cu o firma care colecta hartie / carton in vederea reciclarii. Noi, firma, ofeream maculatura si in schimb primeam hartie igienica, propsoape de bucatarie, hartie de imprimanta. Tot ce primeam la schimb provenea din resurse reciclate. In alta ordine de idei: Observi stejarii din atasament? Cel mai probabil acei copaci au prins Unirea din 1918. Dar stai linistit, dupa sarbatori se intorc in tara. O sa-i gasesti la IKEA. Mergi si spune-le lor ca tu salvezi padurile prin prisma faptului ca ai ales factura Orange in format electronic.

Miha_Z
#StarMember
Daca in momentul incheierii contractului operatorul a bifat factura in format electronic, iar tu doresti sa-ti vina prin posta poti suna la relatii cu clientii si cere schimbarea modului de livrare. Daca ai mai primit factura tiparita si de ceva timp s-a oprit livrarea ei poate fi din vina Postei sau a firmei de curierat. Au livrari multe si posibil sa mai "trieze" din ele in functie de importanta pe care ei o acorda. Tu poti transmite acest inconvenient firmei Orange, pentru ca factura tiparita se plateste si ar fi pacat sa platesti un serviciu fara sa beneficiezi de el.

DanielaH
Moderator
@Eduard Iliescu, neprimirea facturii prin Poștă este o situație punctuală pentru această lună sau nu primești deloc, niciodată, factura pe hârtie? Când a fost emisă ultima ta factură?

Ascary
Campion certificat
FaraUnId si hartia reciclata tot din padure vine la un momentdat. Reciclarea hartiei duce la costuri de energie,obtinuta poate din arderea carbunilor care este o alta sursa de poluare.Eu cred in sinea mea ca fac ceva bun prin aceasta alegere. Putin cu putin se aduna si sper ca in viitor hartia sa nu mai fie folosita deloc,pentru nimic.

svetalex
Senior certificat
din punctul acesta de vedere sunt de acord cu tine @Ascary. Deși este un lucru neînsemnat, o picătură într-un ocean poate, dar și eu am ales să primesc doar online orice factură/extras de cont/grafic de rambursare. Fiecare vrea „schimbare”, dar cred că orice „schimbare” trebuie să înceapă de la noi, chiar dacă multe dintre lucrurile pe care le facem sunt nesemnificative aparent

teacher_
#StarMember
Primirea facturii prin posta se poate rezolva fie printr-un apel la numărul 300, fie din contul meu Orange. Doar că vei fi taxat in plus pentru trimiterea facturii in acest mod. Eu o primesc lunar acasă prin posta, dar am putut alege in contul meu sa nu o mai primesc, din diverse motive.

Razvan
#StarMember
Taxa în format scris (hârtie) pentru factură este în cuantum de 1 euro/lună.