la 26-05-2023 07:41 AM - editat ultima oară la 29-05-2023 09:12 AM de DanielaH
Întâmpin o problema și nu îi găsesc rezolvare. Am un ceas huawei GT3, de curând am schimbat telefonul cu un xiaomi 12T. Întâmpin probleme la conectivitate.
Se deconectează destul de des, deși îl am în buzunar (am rezolvat cumva problema asta... Se deconectează, dar se reconecteaza relativ repede...parca nu mă mai deranjează așa tare, vibrează ceasul și îmi apare că se reconecteaza, deci... Trec peste.sunt împăcată cu ideea). Problema grava este că singura notificare compatibila între ceas și telefon.eate faptul că văd cine mă sună, pot prelua și anula apeluri de pe ceas. ATAT. Nu primesc notificări legate de SMS, mesaje whatsapp sau Facebook/insta....
Îmi apare o eroare/restricție in momentul in care incerc sa dau permisiune la aplicația de huawei. Am discutat cu cei de la Huawei,arunca problema in curtea celor de la Xiaomi.iar cei de la xiaomi ridica din umeri. As face retur telefonul. Dar am zis să întreb dacă se mai construita cineva cu problema aceasta
In urma îndrumărilor postate aici, am dezinstalat aplicația și am reinstalat-o. Imi oferise cineva un link. Am intrat în setări și am dat pentru aplicația Huawei healt permisiune pentru tot. Voi atașat un print la ecran. Dar problema este inca prezenta.
Edit - Parca nu mă mai deranjează așa tare
la 29-05-2023 09:48 AM
Buna Laura,
Doar de confirmare, ai reinstalat aplicatia din link-ul dat de mine mai sus?
la 30-05-2023 07:55 AM
Daa. Am instalat și am aceeași problema
la 22-12-2023 07:31 AM
Ai reușit să rezolvi ceva?și eu am aceeași problema cu un xiaomi 13t și ceas garmin
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor