la 03-04-2020 06:11 PM
25-07-2024 10:38 AM - editat 25-07-2024 10:39 AM
Update 25.07.2024
eSIM este disponibil pentru abonamentele YOXO și puteți activa direct din aplicație. Pentru activare este important să aveți telefonul compatibil eSIM.
Referitor la serviciul Number Share, acesta nu este disponibil pentru abonamentele YOXO. Când vom avea noutăți de la colegi, vom reveni către voi.
Trecerea la abonamentul YOXO presupune rezilierea abonamentului Orange.
la 02-01-2024 01:22 PM
@DanielaH, poți întreba colegii dacă au un nou ETA pentru serviciul number share (Apple Watch) la YOXO? Cred că se concentrează pe implementarea serviciului number share (în prima parte a anului)
La mulți ani, 2024!
la 03-01-2024 11:37 AM
Salut, @IonelM ,
Din păcate nu avem un termen pentru această funcționalitate, însă îți putem comunica faptul că din feedback-ul primit de la utilizatorii serviciului știm ca este de interes, iar colegii din departamentul YOXO lucrează pentru implementarea ei.
la 03-01-2024 11:42 AM
@GeorgianaD, Mulțumesc frumos, sper să adăugați serviciul number share la YOXO cât de curând posibil, știți și voi cât de mult ne dorim acest lucru. Am înțeles că și cei de la DIGI se pregătesc pentru lansarea acestei funcții.
Numai bine!
la 19-03-2024 05:35 PM
@GeorgianaD, Bună ziua, aveți noutăți in legătură cu serviciul Number Share pe Apple Watch la Yoxo, au colegii un ETA?
Numai bine!
la 20-03-2024 10:16 AM
Salutare,
Încă nu avem noutăți referitoare la acest serviciu, însă promitem să venim cu vești bune cum le aflăm.
la 24-07-2024 01:26 PM
E absurd ca de când a apărut serviciul YOXO încă sa nu aveți number share. Așa ceva nu se mai poate. Se tot zice ca va fi pe viitor și așa ne amăgiți pe toți făcându-ne sa nu ne putem folosi dispozitivele care au nevoie de number share. Poate ca o petiție ar putea rezolva ceva sau o scrisoare care O.P.C. Eu nu mai aștept după voi. Gata. M-am saturat.
la 24-07-2024 02:04 PM
De ce Yoxo? Pentru ”numbershare” ai abonament standard cu acest serviciu oferit la unele abonamente chiar cu discount (adică gratuit).
la 08-01-2024 06:24 PM
De ce nu pot seta esim pe Apple watch?
la 09-01-2024 09:28 AM
Salut, @Mihaibb ! Bine ai venit în Comunitate!
Serviciul Number Share nu este încă disponibil pentru pachetele YOXO, de aceea nu îți poți finaliza setările pentru Apple Watch.
la 08-01-2024 06:22 PM
Numbershare inca nu functioneaza pe YOXO. Mai exact nu poti seta esim pe Apple watch, cu toate ca poti seta esim oe iphone sau alt telefon
la 24-07-2024 12:20 PM
Bună ziua, NumberShare nu este disponibil după 2 ani? Trebuie să trec înapoi la un abonament Orange dacă vreau să folosesc acest serviciu pe smart watch?
la 24-07-2024 12:53 PM
@riko: Serviciul ”NumberShare” nu este un serviciu gratuit, acesta fiind tarifat cu 2euro/lunar (TVA inclus). Excepție fac unele abonamente cu valoare mai mare (de obicei cele peste 10euro) care au acest serviciu oferit încă de la contractare. Detalii regăsești aici: https://www.orange.ro/servicii/number-share/ . O zi bună.
la 24-07-2024 07:07 PM
Ptr FLo1: cu scuzele de rigoare daca mi-a scapat ceva... dar nu inteleg raspunsurile tale.
1. Cine a intrebat de number share gratuit la Yoxo???
2. Suntem pe o pagina ptr Yoxo, adresam intrebari legate de acest serviciu. Cred ca toti, sau majoritatea, stim ca number share exista ptr abonamentele Orange. Poate nu am vazut eu, caz in care imi cer scuze, dar nu stiu sa fi intrebat cineva cum poate avea number share pe Orange, daca nu e pe Yoxo, astfel incat tu sa ne indrumi parinteste catre acele abonamente.
3. Daca nu putem da un raspuns decent, la subiect... hai sa lasam reclama ptr cei care stiu sa o faca
la 24-07-2024 08:12 PM
@EusebiuB: Mulțumim pentru interesul manifestat pentru Yoxo și serviciul "number share". Pentru a înlătura eventualele incertitudini din întrebările tale, menționez:
1. S-a întrebat de către "riko" despre accesul "number share" la Yoxo: nu a fost posibil nici acum 2 ani și nu este posibil nici acum. Gratuit sau contra cost este un detaliu, nu o cerință. Recitește te rugăm mențiunea acestui membru al Comunității.
2. Recomand a nu generaliza anumite informații pe care le cunoști ca fiind știute de către toți. Găsești nenumărate întrebări despre abonamente cu răspunsuri despre prepay, sau chiar despre yoxo și invers. Cu toții suntem aici utilizatori diverși care să discutăm din experiența proprie cu scopul de a ajuta pe ceilalți membri în clarificarea eventualelor îndoieli, nicidecum să ne arătăm deranjați că nu ne place un răspuns sau altul. Iar în pagina "number share" menționată, nu se specifică faptul că este "exclusiv pentru abonamente".
3. Răspunsul a fost cât se poate de "decent", lipsit de orice substrat ofensator sau alte prejudecăți. Îți recomand să reanalizezi răspunsul din acest punct de vedere, NU din dorința de a afla altceva decât s-a întrebat. Orice altă completare la cele expuse deja este offtopic dacă nu are referire la Orange sau serviciile Orange. Mulțumesc pentru înțelegere.
O zi cu sănătate, în Comunitate.
la 24-07-2024 08:21 PM
Mulțumesc frumos pentru răspunsuri!
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor