la 03-04-2020 06:11 PM
25-07-2024 10:38 AM - editat 25-07-2024 10:39 AM
Update 25.07.2024
eSIM este disponibil pentru abonamentele YOXO și puteți activa direct din aplicație. Pentru activare este important să aveți telefonul compatibil eSIM.
Referitor la serviciul Number Share, acesta nu este disponibil pentru abonamentele YOXO. Când vom avea noutăți de la colegi, vom reveni către voi.
Trecerea la abonamentul YOXO presupune rezilierea abonamentului Orange.
la 28-12-2022 01:26 PM
E frumos ca la urari raspund totusi moderatorii Orange :))
Am avut doua abonamente Yoxo, la unul am renuntat deja iar la cel de-al doilea voi renunta in urmatoarele zile.
Si am facut lucrul acesta exact ptr aceasta lipsa de transparenta si atentie la nevoile noastre, in conditiile in care am fost fan inrait Yoxo (am avut unul din abonamente chiar de la inceputuri) si in conditiile in care am convins peste 15-20 persoane sa migreze catre Yoxo
la 05-03-2023 10:48 AM
@DanielaH , @MihaelaA, nu este posibil să nu ne dați nici măcar un răspuns cu privire la serviciul number share la Yoxo, așteptam de mai bine de un an. Înseamnă ca estimarea pe care au dat-o colegii dvs de la tehnic a fost doar ca sa scape de noi, nu a fost bazată pe fapte reale. Ați putea să ne spuneți cât mai durează implementarea number share la Yoxo (o săptămana, o luna, un an, doi sau 5 ani)? Încep sa îmi pierd răbdarea si totodata încrederea pe care o am in dvs.
Numai bine!
la 06-03-2023 08:30 AM
Îmi pare rău, dar încă nu avem informații noi.
la 28-12-2022 02:34 PM
Probabil daca lanseaza Digi optiunea Number Share inainte ma voi porta. Nu inteleg ce dureaza atat. Din acelasi motiv am renuntat si la Vodafone. Au One Number dar este disponibil doar la abonamente RED. Serios? De ce as plati ceva in plus doar ca sa am o extraoptiune pe care oricum o platesc separat?
27-02-2023 02:58 PM - editat 27-02-2023 03:19 PM
la 23-03-2023 08:46 AM
Salut tuturor!
Îmi pare rău că nu vin către voi cu răspunsul pe care mi-aș fi dorit să vi-l dau.
Lansarea serviciului Number Share pentru Yoxo a fost amânată. În acest moment nu avem un univers de timp, dar vă putem spune că nu va fi în acest an. Colegii noștri se concentrează pe îmbunătățirea performanțelor aplicației și vă asigur că vă vom informa tot timpul despre ultimele noutăți.
Vă rog, nu trageți în pianist! 😐
la 23-03-2023 08:51 AM
Se pare ca cei de la digi se misca mai repede ca voi…si multi vor face tranzitia catre serviciile lor. Discutia cu “cea mai rapida retea” cel putin pt mine nu este relevanta, acoperirea si varietatea serviciilor oferite este mult mai importanta…iar treaba cu number share doar ma face sa imi schimb incet incet parerea despre yoxo…care pana la urma este un serviciu orange…si culmea orange are acest serviciu:) pacat
la 23-03-2023 08:56 AM
Pai e clar ca e conflict de business: Orange serviciu premium si yoxo e basic.
la 23-03-2023 09:07 AM
Sunt client orange de pe vremea cand numerele incepeau cu 0740….inainte de 2000, dar pot spune ca acum diferentele nu mai sunt atat de semnificative cum erau acum 4-5 ani. Orange se lauda cu viteza, care pentru mine este irelevanta, pt un utilizator normal, acel 5g este praf in ochi. Semnalul este decent peste tot, aici ma refer in cazul tuturor operatorilor, nu mai exista acel “gap” in care sa mori fara semnal. La orice colt de strada gasesti un wifi pana la urma. Orange ca si Vodafone de altfel…sunt doua servicii asa zise premium, dar pentru care platesti mai mult decat fac. Sa iti iei un telefon la ei, inseamna sa faci un abonament de 25-30-50€ + rata la telefon si in functie de ce iti iei, ajungi sa platesti dublu, pentru ca trebuie sa contractezi un pachet de servicii pe care oricum nu-l folosesti. Telefoanele prefer sa le cumpar la liber, lucru pe care-l fac de 5 ani. Cand s-a lansat acest serviciu, yoxo, chiar mi s-a parut interesant, fiind totusi sub umbrela orange, m-am asteptat la mai multa seriozitate din partea lor. Number share pana la urma este un serviciu extra, pe care multi vor sa-l foloseasca/plateasca si nu mai este premium de foarte multi ani, este ceva standard in tarile asa zis civilizate. Sper totusi sa o scoateti la capat pana la urma si orange sa inteleaga ca yoxo tot orange e 🙂
la 23-03-2023 09:10 AM
Clar nu fac asta anul acesta cu Number share. Și la orange se plătește 2Euro extra pentru number share pe langa abonament.
la 23-03-2023 09:14 AM
Plateam si aici 10 lei pt number share daca il aveau…dar la orange abonamentele sunt destul de mari si sincer, nu vreau sa fiu legat de un contract, acolo este cea mai mare problema. Pe yoxo macar jonglezi cum vrei cu resursele, pe cand in orange ai un abonament pe minim 6 luni…sa iasa la target, chiar daca il poti face si pe o luna, ti se spune ca nu se poate :)))
la 23-03-2023 09:17 AM
Uite așa mai pierd clienți. DIGI welcome.
la 24-03-2023 04:50 PM
Adio Yoxo, este chiar o bătaie de joc asta. Ne mutăm toți la Digi.
la 12-04-2023 04:05 AM
"Îmbunătățirea performanțelor aplicației"??? Asta e o glumă, nu? Sau vă referiți la altceva?
Oamenii vor number share și codul QR în aplicație ca să nu mai facă drumuri la Orange. Că în rest YOXO deja oferă tot ce ai nevoie în termeni de minute și internet.
Ce alte îmbunătățiri de "performanță" să mai faceți???
Bine că există magazin in aplicație, sunt convins că are mare succes :))
O bătaie de joc.
la 12-04-2023 02:21 PM
Ai perfectă dreptate, eu am renunțat la ei. Iti recomand să mergi la Digi, o să introducă number share in câteva luni.
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor