anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Vești bune de la Orange: tehnologia eSIM disponibilă la PrePay

GeorgianaD
Moderator

Sfârșitul verii vine cu … vești și mai bune: începând de astăzi poți combina tehnologia eSIM cu flexibilitatea unei oferte PrePay!

📌 Cu alte cuvinte, utilizatorii de cartele PrePay vor putea beneficia de serviciul eSIM. 

Dacă ai deja o cartelă PrePay Orange sau vrei să îți achiziționezi una, vei putea beneficia direct de serviciul eSIM în orice magazin Orange Shop. Astfel la achiziția unui pachet de 5 euro credit poti solicita direct activare eSIM sau trece de la SIM-ul fizic PrePay către eSIM. Nimic mai simplu, nu?

Mai multe detalii aici: https://www.orange.ro/help/servicii-pentru-orange-prepay/esim-prepay 

45 Răspunsuri 45

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Foarte tare! Multumim frumos! 🙂

Client Orange

Vio73
#StarMember

Chiar că este o veste super! Mulțumim!

vladut12am
Cunoscător certificat

Este foarte bine că este eSIM acum și pe PrePay.

Tot de astăzi, se oferă acces la 5G prin activarea unei opțiuni de minimum 6 euro credit și acces la 5G+ prin activarea unei opțiuni de minimum 8 euro credit.

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Hopa! So it's official, I guess. :)) Avem 5G la Prepay (si nu doar promotional).

Pana pe 31 August stiu ca era promotional 5G la optiune de min 5 euro. Si chiar si cu 6 euro, mi se pare foarte ok. Problema, cel putin in ceea ce ma priveste, ramane in continuare...acoperirea. :)) Dar ca oferta, mi se pare super ok!

Client Orange

vladut12am
Cunoscător certificat

Este ceea ce trebuie.

Observ că acum sunt și mai mulți GB de internet.

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Pai are si sens... Banda mai mare, viteza mai mare...inseamna si consum mai rapid de date. Deci da, are sens. 😄

Client Orange

E foarte tare, doar că trebuie să se dea acces și la toate abonamentele. Așa ar fi corect!

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Probabil in curand, Vio! Am eu un feeling. 😄

Client Orange

vladut12am
Cunoscător certificat

La opțiunea de 5 euro, nu ai acces la 5G.

Deci, nu se oferă acces pe toate opțiunile PrePay, dar oricum este foarte bine și așa.

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Daca nu ma insel...si nu ma insel, si cand a aparut 4G-ul, a fost acelasi lucru. Nu exista 4G la toate optiunile. Era tot incepand cu optiunea de 6 euro, parca... Ceea ce are sens total. E o investitie. E normal sa trebuiasca amortizate costurile intr-un fel sau altul.

Oricum, de la 25 de euro, si doar la abonament, la 6 euro (inclusiv) la prepay...a fost o calatorie lunga. Si ma bucur nespus ca am ajuns pana aici. 😄

Client Orange

5g??!!!da sa rezolve mai intai problemele cu semnalul ,nu ai cum ca la 5km de Timisoara sa ai zone in care nu ai semnal aproape deloc si netu de ex sa nu functioneze,inadmisibil,avand in vedere ca acum un an nu au fost probleme

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Aici iti dau dreptate. Sunt zone in care semnalul este varza. Si viteza de net aproape inutilizabila. Ceea ce s-a modificat este populatia, au aparut cladiri noi (mall-uri, supermarket-uri etc). Toate chestiile astea interfereaza cu calitatea semnalului. Tind sa cred ca antenele care erau acum ceva timp in zonele respective, nu mai fac fata.

Dar da...prioritatea ar trebui sa fie semnal ca lumea peste tot, nu neaparat 5G...si ala doar in orase.

Client Orange

Tin minte ca acum vreo 10 ani, cand a inceput implementarea 4G, au existat aceeasi frictiune: cum de se monteaza antene 4G cand 3G-ul inca nu are acoperire totala...

Pe masura ce s-au montat antenele 4G, 3G-ul a inceput sa fie decongestionat. Asa se va intampla si acum: pe masura ce se monteaza antenele 5G si spre zonele periferice si 3G-ul va fi tras mai repede pe dreapta, cu atat semnalul 4G va fi mai puternic (vor scadea utiliatorii din frecventele respective, eliberand, astfel, antenele). E ca si cum ai crea a 5-a banda la o sosea.

Din cate am inteles, 3G ar urma sa fie inchis in urmatorii 2-3 ani, iar 2G pana in 2030. Din moment ce frecventele respective se vor elibera treptat (si se vor schimba antenele sa poata oferi 5G), situatia ar trebui sa se rezolve pe parcurs.

Un motiv care are natura decizionala la Bruxelles este schimbul antenelor de baza Huawei (si operatiunea costa, nu mai zic ca schimbi un producator de retelistica a carui aparatura este de Champions League [ca sa folosesc un termen fotbalistic]). De aici si o parte din inconveniente: se schimba (fizic) antene, deci, automat, semnalul va avea de suferit pe perioada inlocuirilor.

vladut12am
Cunoscător certificat

Până când 3G va fi închis, să facă upgrade la 4G+ în cât mai multe zone din țară, dar mai ales acolo unde rețeaua este congestionată.

Ar fi ideal să convertească 3G 2100 în 4G 2100, mai ales pe site-urile care au doar 4G 800 în momentul de față din zona de RAN Sharing.