anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Nu pot activa Number Share pe apple watch 8

crististroe28
Începător

Buna ziua, am incercat toate variantele pentru activarea number share pe Iwatch 8 insa fara succes, nu reusesc sa trec de pagina orange unde nu am nicio optiune legata de number share. Am dezinstalat aplicatia orange, am dezinstalat si aplicatia watch, am vorbit si in call center, am vorbit si pe chat Dgingo, am vorbit si in magazin si toti ma trimit de la unul la altul. Mai stie cineva vreo alta varianta? Observ ca toata lumea de pe net are aceasta problema insa nimeni nu stie ce si cum. Multumesc!

26 Răspunsuri 26

RafaHelper
#StarMember

Salut @crististroe28

Ne poți arata si noua aceea pagina Orange despre care vorbești?

Sigur

IMG_3656.png

@crististroe, merci. Cred ca tu ești client Orange Romania Communication si nu Orange Romania, cel putin asa reiese din aceasta pagina. Trebuie sa fii client Orange Romania pentru a putea activa Number Share, nu stiu sigur daca il poți activa si daca ești client Orange Romania Communication.

RafaHelper
#StarMember

Pare ca ai 2 useri creati, folosesti 2 conturi, unul pentru Orange Romania Communication si unul pentru Orange Romania? @crististroe @crististroe28 

A doua oara cand am trimis PS nu m am putot loga cu primul user adica crististroe28 si a trebuit sa tai 28 ul…

RafaHelper
#StarMember

@crististroe serviciul Number Share e disponibil doar pentru abonații Orange Romania, din captura de ecran reiese ca tu ai abonamentul de la Orange Romania Communication, poți sa te uiți pe contract si sa confirmi ca asa e?

Aici găsești toate informațiile despre serviciul Number Share: https://www.orange.ro/servicii/number-share/

 

Am verificat pe factura, sunt abonat Orange Romania, contractul nu il am la indemana 

RafaHelper
#StarMember

In cazul acesta trebuie sa iti faci un cont de My Orange pentru Orange Romania folosind numărul de mobil si sa încerci din nou.

Voi incerca acum, multumesc mult!

Cu drag, sa ne spui daca ai reușit!

Am incercat acum, nu mi pot face alt cont folosind acelasi numar de tel, ma gaseste si nu ma lasa din pacate…

RafaHelper
#StarMember

Salut @crististroe

In acest caz, trimite un mesaj de aici: https://www.orange.ro/contact/ spune ca nu poți sa ii faci un cont de My Orange pentru serviciile Orange Romania folosind numărul tau de mobil si cere asistenta in rezolvarea problemei.

Bafta!

Salut, cred ca am obtinut un raspuns plauzibil in Shop, ei imi spun ca nu poti activa number share decat pentru abonamente de min. 20 € (eu am de 15€). 

Salut @crististroe

Serviciul Number Share se poate activa pe orice abonament, el costa 2 euro. Pentru abonamentul de 20 euro este deja inclus in pachet.