anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Number share cu sisteme de securitate

Mihai_Z
Junior

Salut,

Am un abonament in rețeaua Orange și un sistem de alarma cu conexiune mobila in care pot instala o cartela SIM

As vrea sa știu dacă am posibilitatea că cele două dispozitive (telefonul și sistemul de alarma) să împartă resursele abonamentului meu.

Exista aceasta posibilitate? Pentru mine nu conteaza decât o soluție în care ambele dispozitive se pot conecta la rețeaua mobila și să împartă resursele abonamentului actual.

 

Mulțumesc,

Mihai Z

5 Răspunsuri 5

FLo1
#StarMember

Salut @Mihai_Z: Bun venit în Comunitate. Pe lângă toate detaliile despre number share pe care le regăsești aici, impedimentul principal rămâne faptul că ”device-ul secundar” utilizează exclusiv eSIM. Deci la echipamente care utilizează exclusiv SIM fizic este exclusă compatibilitatea cu numberShare ca device secundar. 

LE: revin cu un topic similar, de utilizare Number Share cu echipamente non-SMART.

Bun, asta am înțeles, atunci, echipamentul de securitate poate fi echipamentul principal cu sim fizic instalat și orice alt telefon Smart cu eSIM poate fi considerat echipamentul secundar? 

Oricum am aflat între timp că pentru orice dispozitiv secundar rata de transfer de date este limitată și în plus, dacă dispozitivul secundar e un tel mobil nici SMS nu se transmit din motive de securitate. Deci pică din start.

Mulțumesc,

Mihai Z

Nu recomand. În plus, mai ales că nu e telefon, ci un device cu SIM... mai bine nu.

Sau, nu putem seta dispozitivul cu eSim ca principal? Și cartela fizica ca dispozitiv secundar?

Asa as rezolva problema!

DanielaH
Moderator

Salut, Mihai! Bun venit în Comunitate!

Am expus și noi situația ta colegilor noștri care se ocupă de serviciul Number Share. Ne-au răspuns că acest serviciu nu a fost testat pe sistemele de alarmă și din acest motiv nu pot garanta funcționarea.

Dar ne-au spus că teoretic este posibilă activarea Number Share generic pe SIM-ul secundar care urmează să fie introdus în sistemul de alarmă.  Recomandarea lor este să încerci activarea, să testezi funcționalitatea și, dacă nu merge, poți renunța oricând la SIM-ul secundar activat prin Number Share (neavând perioadă contractuală).

Te așteptăm să revii cu feedback și vești bune.