anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Eroare Pregatire esuata number share Apple Watch

alexzahiu1
Începător
Salut. Am o problema cu activarea number share pentru un Apple watch 6 achizitionat de la Altex. Urmez toti pasii, iar in contul orange primesc eroarea Pregatire esuata. Aveti idee cum se poate rezolva? Multumesc
1 Soluţie acceptată‚

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Salut, tuturor. O să sumarizez aici recomandările date de voi și de Orange Assistant: - dacă ai numărul portat este nevoie inițial să dai resetare la conexiunile celulare și să verifici că operațiunea de portare s-a finalizat pentru a putea activa serviciul Number Share (configurări - conexiune celulara - rețea celulara data - resetati configurări și la configurări să apară numărul portat) - setează numărul de telefon în iMessage și FaceTime. Aici sunt pașii: https://support.apple.com/ro-ro/HT201349 - accesează aplicația Watch de pe iPhone-ul și asociază / sincronizează prin bluetooth smartphone-ul cu Apple Watch Cellular cu eSIM și 4G - vei fi redirecționat către o pagină nouă, de autentificare în MyOrange. Aici trebuie să te loghezi cu datele contului tău MyOrange - după autentificare va apărea un ecran nou tot de la Orange cu informații despre opțiunea Number Share și aici se apasă butonul “Continua” - în continuare va apărea o nouă pagină Orange cu costul opțiunii Number Share, numărul de telefon care va fi folosit și pe Apple Watch Cellular (pe lângă iPhone) și aici se bifează cele 2 căsuțe iar apoi se apasă butonul “Activeaza optiunea” - se lasă pagina nou apărută (fără a deconecta Apple Watch Cellular de la iPhone), până când “pregătirea” și “activarea” sunt realizate și în final se apasă butonul “inchide”

Vizualizare soluţie în postul original

26 Răspunsuri 26

DanielaH
Moderator
@alexzahiu1, bun venit în Comunitatea Orange! Am mai avut ieri o sesizare similară de la un alt utilizator care întâmpina aceeași eroare. Poți vedea topicul lui aici https://comunitate.orange.ro/questions/2666458-pregatire-esuata-number-share. Am escaladat deja situația către colegii noștri de la departamentul tehnic și vom reveni pe acel topic când vom primi un răspuns.

alexzahiu1
Începător
Ok, merci. Modelul ceasului este A2376, si din ce am verificat pe site-ul Apple, modelul este compatibil number share Orange.

alexzahiu1
Începător
Acum primesc o eroare cum ca nu as fi eligibil…cu toate ca am abonament 🙂

@alexzahiu1, am trimis situatia ta mai departe catre colegii din departamentul tehnic. Vom reveni la tine atunci cand vom avea un raspuns din partea lor.

Salut! Pasii pe care trebuie sa-i urmezi sunt urmatorii: 1. Accesezi aplicatia Watch de pe iPhone-ul tau si asociezi/ sincronizezi prin bluetooth smartphone-ul cu Apple Watch Cellular cu eSIM si 4G 2. Vei fi redirectionat catre o pagina noua, de autentificare in MyOrange. Aici trebuie sa te loghezi cu datele contului tau MyOrange 3. Dupa autentificare va aparea un ecran nou tot de la Orange cu informatii despre optiunea Number Share si aici se apasa butonul “Continua” 4. In continuare va aparea o noua pagina Orange cu costul optiunii Number Share, numarul de telefon care va fi folosit si pe Apple Watch Cellular (pe langa iPhone) si aici se bifeaza cele 2 casute iar apoi se apasa butonul “Activeaza optiunea” 5. Se lasa pagina nou aparuta (fara a deconecta Apple Watch Cellular de la iPhone), pana cand “pregatirea” si “activarea” sunt realizate si in final se apasa butonul “inchide” Asteptam feedbackul tau sa ne spui daca ai reusit.

alexzahiu1
Începător
Multumesc pentru raspuns, dar eroarea "Pregatire esuata" este primita tocmai dupa ce urmez toti pasii de mai jos :) Ca si diferenta fata de pasii propusi, pasul nr 3 nu apare, dupa ce ma conectez la cont se face trecerea direct la pasul 4. Am rugamintea daca se poate activa direct de catre Orange, sau daca este o eroare sa fie rezolvata (ceasul este compatibil, este pe lista Apple, nu inteleg de ce apare aceasta eroare). Merci

DanielaH
Moderator
@alexzahiu1, colegii noștri au făcut acum o modificare pe contul tău și te roagă să dezasociezi ceasul și să încerci din nou atât asocierea ceasului prin bluetooth cât și activarea opțiunii number share prin My Orange. Te așteptăm să revii cu vești bune. Mulțumim.

alexzahiu1
Începător
Din pacate primesc aceeasi eroare. Am intrat si in setarile planului Orange de pe telefon, la partea de Data Plans, am incercat sa urmez toti pasii, dar dupa ce bifez ca sunt de acord cu toti termenii, ma aduce in meniul principal, de unde trebuie sa reiau toti pasii. Poate exista o legatura

Adrian_15
Junior
Se pare ca e o problema la Orange....Am aceeasi problema..... Ne poate ajuta cineva ? Orange , hello ?!

DanielaH
Moderator
Hello, Adrian_15! Situația este în atenția colegilor noștri de la departamentul tehnic care investighează de ce apare această eroare. Vom reveni aici când vom avea un răspuns. Mulțumim pentru răbdare și înțelegere.

DP
Începător
Si eu incerc de vreo 2 saptamani sa imi conectez ceasul si mesajul primit este "Autentifica-te cu alt cont. contul introdus nu administreaza numarul tau si nu poate face modificari" . Nimeni nu isi explica de ce acest mesaj, de la call center + tehnic m-au trimis in shop. Am fost in 2 shop-uri distincte toti s-au uitat crucisi si au zis sa ma duc acasa sa activez serviciul din aplicatia MyOrange. Ca ultima solutie am solicitat stergerea contului, apoi l-am reactivat si mereu acelasi mesaj. Mentionez ca am drepturi de admin pe cont si e un nr portat.

alexzahiu1
Începător
Problema rezolvata, am putut activa number share. Multumesc pentru ajutor

DanielaH
Moderator
@alexzahiu1, ne bucurăm că s-a rezolvat. Sărbători fericite și te mai așteptăm în Comunitate!

ZenGuru84
Începător
DP, am exact aceeasi problema ca si tine de cateva zile. Nimeni nu-i da de cap. Ai rezolvat? Daca da, cum?