anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Dezactivare apeluri Huawei watch3

CiocoiuDanielCr
Începător
Buna ziua,
Ce setare trebuie sa fac pe un ceas huawei watch3 sa opresc posibilitate de a suna de pe ceas (in vederea eliminarii consumului de baterie)? Vreau sa activez aceasta optiune doar cand telefonul nu il am la indemana.
3 Răspunsuri 3

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Salut, Daniel. Bine ai venit în comunitate! Nu am auzit să fie o astfel de funcție pentru Huawei Watch3. Ai încercat cu modul Do Not Disturb sau să verifici pe telefon din aplicația dedicată dacă poți dezactiva notificările de apelare? Pentru un consum redus al bateriei poți citi aici câteva sfaturi: https://consumer.huawei.com/en/support/content/en-us15818762/

CiocoiuDanielCr
Începător
Multumesc de raspuns. Eu cautam o setare prin care functia de esim sa fie dezactivata temporar sa spun asa, in meniu consumul cel mai mare este “celula in asteptare” si voiam sa dezactivez functia care foloseste aceasta descriere.

Salut! Ca operator de telefonie, putem doar dezactiva eSIM-ul, pentru a fi efectuata trecerea la SIM standard. Daca exista si o optiune temporara, cum iti doresti, te indrumam catre Serviciul Clienti al producatorului: Huawei.