anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum funcționează Number Share?

Bossnika
Junior
Cum funcționează ? Cum se poate activa Number share IPhone - Samsung? Are cineva setat Number share între iPhone și Samsung ? Dacă cel de baza este închis cel secundar mai poate primi apelul ?
1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator

Serviciul Number Share permite utilizatorului să folosească același număr de telefon pe mai multe dispozitive, fără a fi necesar să transfere cartela SIM dintr-un dispozitiv în altul. Serviciul este furnizat în baza unui numar principal, căruia i se pot asocia până la alte 4 dispozitive secundare.

 

Apelurile efectuate către numărul principal se recepționează simultan pe toate dispozitivele secundare, putându-se prelua apelul de pe oricare dintre acestea. Dacă numărul principal este închis (suspendat, blocat, inactiv etc.) nu se va putea recepționa apelul pe niciunul dintre dispozitive.

Recepționarea mesajelor text este posibilă exclusiv pe numărul principal, acestea nefiind recepționate pe dispozitivele secundare.

Apelurile în rețea, naționale și internaționale, sesiunile de date și mesajele text efectuate/ transmise de pe un dispozitiv secundar vor consuma din resursele abonamentului asociat numărului principal. După consumarea resurselor abonamentului asociat numărului principal, serviciile se vor taxa cu tarifele adiționale aplicabile acestui abonament.

 

Device-uri principale compatibile cu această tehnologie sunt: smartphone Samsung, iPhone (iPhone 6s sau mai nou) - dispozitivul trebuie sa fie compatibil cu ultimul soft iOS disponibil dupa data de 13.12.2019.

Dispozitive secundare compatibile sunt: smartwatch-urile Apple Watch S3, S4, S5 Cellular, Samsung Galaxy Watch Active2 LTE/ 4G si Watch3 LTE/ 4G compatibile eSIM vandute de catre Orange si de catre alti distribuitori oficiali din Romania, telefoanele si tabletele compatibile cu functia de apel voce si cu sistem de operare Android, tabletele Apple iPad.

EDIT: din 23 iunie 2021 serviciul Number Share este disponibil și pe Huawei Watch 3.

 

Mai multe informații aici https://www.orange.ro/servicii/number-share/

 

@Bossnika, să ne spui, te rog, dacă mai sunt neclarități.

Vizualizare soluţie în postul original

22 Răspunsuri 22

Salut, @Raluca92 !

Colegii ne-au confirmat faptul că nu se primesc sms-uri/ notificări atunci când telefonul principal este închis, însă se pot recepționa apeluri.

Yoha
Junior entuziast
Update. Apelurile merg pe secundar cu principalul oprit dar sms-urile pe secundar nu functioneaza in nici un fel nici cu principalul oprit nici cu el deschis. Pe oricare ai raspunde apelului de intrare, pe celalalt ai apel ratat ...va continua...

DanielaH
Moderator
@Yoha, da, dacă telefonul cu numărul principal este închis, apelurile se primesc pe celelalte dispozitive. Eu mă refeream la situația în care numărul principal este închis (suspendat, blocat, inactiv etc.), în acest caz apelurile nu se primesc pe dispozitivele secundare. Îmi pare rău dacă formularea nu a fost cea mai potrivită. Voi edita răspunsul meu inițial pentru a fi mai clar. Îți mulțumesc pentru feedback.

Tudor_Mihaiescu
Începător
Salutare! Am o intrebare la care e posibil sa stiu deja raspunsul dar intreb totusi. Vreau sa folosesc un telefon Huawei P30 lite si un smartwatch samsung galaxy watch active2 cu functia de number share. Exista vreo posibilitate sau trebuie neaparat ca telefonul sa fie Samsung/iPhone? Multumesc!

DanielaH
Moderator
Salut, Tudor Mihaiescu! Dispozitivele principale compatibile cu această tehnologie sunt: - smartphone Samsung; - iPhone (iPhone 6s sau mai nou) - dispozitivul trebuie să fie compatibil cu ultimul soft iOS disponibil după data de 13.12.2019.

Yoha
Junior entuziast
Pentru a activa serviciul iti trebuie cartela principala in unul din dispozitivele enumerate de DanielaH. Vei primi o noua cartela pentru dispozitivul secundar. Dupa activarea serviciului, poti sa pui cartelele in orice dispozitiv vrei

raklm
Junior
Informare! Pentru cei care inca nu stiu urmatorul detaliu sa ia aminte: Daca ai citit repede ca berbecu (ca mine) si crezi ca number share este gratuit, daca ai pus un sim secundar in alt telefon sau tableta atunci afla ca NU este gratuit, se plateste. Gratuit e doar daca ai secundaru pe un SMARTWATCH, atat. Detaliul asta e usor de ratat, asa ca verifica-ti factura si vei vedea costul greselii acolo. Inca ceva, in aplicatia my orange daca te uiti la optiuni le vei vedea listate cu 0, dar pe factura cu 7-8ron fara tva

Anonim
Neaplicabil
Un mare plus dacă ar funcționa și pe PrePay!