anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Apple Watch roaming

swordfish7x
Junior entuziast

Salutare, a trecut ceva timp de cand “colegii de la IT “ lucreaza la optiunea de number share in roaming. Si aici vorbim de roamingul de “balta” de la bulgari. Adica la cativa km de Romania. Imi e frica sa ma gandesc dincolo de EU, dat fiind ca Orange nu a reusit sa introduca decat o amarata de  extraoptiune de 5GB/30 min voce, pentru UK.( pe bine?!?? In 2023?!?). Asadar, romanii pot calatori intr-un concediu decent la Bulgaria, avand roamingul activat pe number share? 

19 Răspunsuri 19

Pentru Google Pay si Fitbit Pay poti face plati in mod offline atat cu telefonul cat si cu ceasul. Esti limitat sa la un numat de tranzactii care difera de la user la user dar il poti folosi fara griji.
@FLo1 daca ai card de la BT il adaugi in Google Wallet si nu mai ai griji.

@arsradu funcționează la fel si pe Apple Wallet?

Uhm...ar trebui. Nu am incercat...inca. :))

Client Orange

Mersi @RafaHelper, l-am adăugat, dar n-am încercat. Din comoditate, puterea obișnuinței tot pe BTPay m-a îndrumat. 😁

arsradu
#StarMember

Asa ma gandeam si eu. Daca e adaugat in BTPay, e posibil ca aplicatia sa ceara conexiune la internet. Daca e adaugat in Google Wallet/Apple Wallet...teoretic, nu ar trebui. Dar, dupa cum zicea si Flo, e foarte posibil sa fie diferit la BT fata de alte banci.

@FLo1 la plati cu cardul fizic asteapta in continuare confirmare din BTPay? Sau doar la platile cu telefonul?

Client Orange

@arsradu: Nu, bineînțeles că nu cere. Doar la cele online precum menționai, dar acele sunt altă poveste. În schimb la un POS ”offline” nu e valabil: adică la plăți în avion. Acolo sunt valabile doar cardurile a căror sold nu necesită interogare sold prealabilă.