Opțiuni
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Abonează-te la fluxul RSS
- Evidenţiază
- Tipăreşte
- Raportează conţinutul inadecvat
la 10-02-2021 08:52 PM
Buna, am o tableta Apple generatia 6 si am avut abonament la orange, pina aici toate bune si frumoase, dar am cumparat cartela orange si am vrut sa o activez si surpriza nu am putut, adica mi s-a spus ca nu se poate, numai daca bag cartela cumparata in telefon si activez optiunea dorita pe telefon iar apoi trebuie sa o introduc din nou in tableta si sa imi pun cartela mea in telefon .
Totul este o bataie de joc sau eu nu stiu sa activez direct pe tableta?Voi ce ziceti se poate sau am gresit eu cu ceva?
Totul este o bataie de joc sau eu nu stiu sa activez direct pe tableta?Voi ce ziceti se poate sau am gresit eu cu ceva?
1 Soluţie acceptată‚
Opțiuni
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 15-02-2021 11:23 AM
Salut! Activarea cartelei SIM se poate face si pe tableta. Primul pas este sa iti dezactivezi PIN-ul accesand Settings > Mobile Data > SIM PIN.
Apoi se pot activa optiuni din aplicatia MyOrange sau de la *100# (conectat la WiFi).
@ceacanaule sa ne spui daca ai reusit.
5 Răspunsuri 5
Opțiuni
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 10-02-2021 11:21 PM
Salut.
Când introduci cartela SIM în tabletă îți afișează ceva? Încearcă să mergi la Configurări - Date celulare (Settings - Mobile Data) și verifică dacă sunt active datele mobile.
Aici ai mai multe detalii despre configurarea serviciului de date celulare pe iPad: https://support.apple.com/ro-ro/HT203089
Dacă este vorba despre o cartela PrePay tocmai achiziționată atunci da, este nevoie întâi să o introduci într-un telefon, să introduci codul PIN 0000 și apoi să activezi opțiunea dorită, iar ulterior o poți introduce în tabletă.
Opțiuni
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 11-02-2021 05:26 AM
Salutare!
Cred că e mai ușor de configirat într-un telefon setările simului respectiv, dar nu că e imposibil să le faci și într-o tabletă.
Dacă ești mai priceput, cu siguranță poți s-o faci și cu ajutorul tabletei!
Baftă!
Neaplicabil
Opțiuni
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 11-02-2021 12:06 PM
Hmm...se poate sa gresesc, si din pacate nu am cu ce sa testez teoria asta, dar daca tableta respectiva este una cu 3G/LTE, cu alte cuvinte daca are slot de SIM, nu vad de ce n-ai putea s-o activezi ca pe orice telefon.
@Mihaela, e vreun motiv anume, sau vreun impediment de ordin tehnic pentru care un SIM nu se poate activa intr-o tableta...? Atata timp cat tableta respectiva are modul GSM si se poate inregistra in retea?
Cum am zis, n-am incercat chestia asta, pentru ca n-am pe ce, si nu am niciun SIM nou la indemana. :)) Dar mi s-ar parea ciudat sa nu mearga direct. Se poate sa ma insel totusi.
Opțiuni
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 12-02-2021 10:57 AM
@arsradu așa este, teoretic ar trebui să meargă și direct din tabletă, am escaladat situația și colegilor de la tehnic și vom reveni cu un răspuns.
Opțiuni
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 15-02-2021 11:23 AM
Salut! Activarea cartelei SIM se poate face si pe tableta. Primul pas este sa iti dezactivezi PIN-ul accesand Settings > Mobile Data > SIM PIN.
Apoi se pot activa optiuni din aplicatia MyOrange sau de la *100# (conectat la WiFi).
@ceacanaule sa ne spui daca ai reusit.