anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

ZTE F6600R Activare Bridge Mode

alexander1
Începător

Salutare,

Sunt proaspat abonat de TV si internet prin fibra. Am primit in custodie un router ZTE F6600R si doresc trecerea in modul bridge a acestuia, cu scopul de a-mi folosi propriul router. 

Multumesc.

9 Răspunsuri 9

Vio73
#StarMember

Salutare!

Din cate știu, trebuie să suni la ei și să ceri acest lucru. Adică îi poți contacta la numărul 300 sau 0374300300 și apoi formezi 1-3-2 sau după caz, 1-2-2, pentru asistență, chiar dacă te va identifica Gia cu ultimele 6 cifre din CNP.

Îi poți contacta și prin Chat Djingo și le poți cere ultima actualizare de firmware, pentru a rezolva problema. În fine, ei știu cel mai bine.

Baftă!

FLo1
#StarMember

@alexander1: Activarea se face contactând Serviciul clienți printr-una din variantele de contact de aici. Dacă telefonic nu e ok, îți recomand chatul Djingo. Te așteptăm cu actualizări ale topicului sau alte situații apărute la această problemă. Succes.

arsradu
#StarMember

Salut Alex,

Ca test, pana rezolvi cu cei de la Orange, poti incerca sa conectezi pur si simplu un cablu de net din ONT (dintr-un port LAN) in router-ul tau (in portul WAN). Vezi daca merge asa. La Digi merge. La Orange nu am incercat.

Client Orange

DanielaH
Moderator

@alexander1, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația?

Buna ziua,

Am fost azi contactat si mi s-a transmis ca a fost activat modul bridge. Am fost sunat de la locatie deoarece internetul nu mai functiona. 
Ajuns la locatie constat ca nu pot seta routerul meu. Banuiesc ca am nevoie de ip static?

Multumesc.

Vio73
#StarMember

Nu, nu a nevoie de ip static.

TudorF
Începător

Salut Alexandru,

Au reusit cei de la suport sa puna ZTE-ul in bridge mode? Am facut upgrade la acest tip de router, am cerut celor de la suport schimbarea lui in bridge mode si mi s-a spus ca nu au aceasta optiune pentru modelul 6600r (cica e prea nou).

Multumesc.

roby11
Junior entuziast

A rezolvat cineva cu trecerea acestui ZTE in bridge mode?

Suna sau ia legatura cu un consultant prin mijloacele de contact de aici.

Client Orange