anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Sfaturi pentru amplasarea și protejarea receiverului Orange TV satelit

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Pentru a recepționa semnalul la calitate optima dar și a pentru a fi în siguranță, avem câteva sfaturi utile pentru aceia dintre voi care dețineți pachetul Orange Home TV prin satelit:

 

  •  În primul rând vă recomandăm ca antena de satelit să fie instalată de un expert autorizat Orange
  •   Amplasați receiverul într-un spațiu de unde să nu poată cădea și unde nu există un obiect greu care ar putea cădea peste el
  •   NU amplasați receiverul în apropierea echipamentelor cu care poate interfera
  •   NU amplasați receiverul în apropierea aparatelor de încălzire sau de aer condiționat
  •   NU folosiți lichide în apropierea receiverului și nu atingeți cablul de alimentare cu mâinile ude, pentru că există pericol de electrocutare sau incendiu
  •   NU așezați obiecte grele pe receiver si pe cablul de alimentare; NU așezați obiecte de metal pe receiver
  •   NU acoperiți sistemul de ventilație al receiverului pentru că se poate supraîncălzi și poate fi pericol de incendiu
  •   Opriți receiverul și deconectați cablul de alimentare în timpul furtunilor cu descărcări electrice
  •   Curățați receiverul numai pe exterior folosind o cârpă uscată, fără agenți pe bază de petrol sau acetonă
  •   NU depozitați receiverul în spații cu temperaturi extreme (ridicate sau scăzute), în locuri cu umiditate ridicată, praf sau în zone expuse la radiații solare
  •   Dacă nu folosiți receiverul o perioadă mai lungă de timp, vă recomandăm deconectarea cablului de alimentare
  •   În cazul în care receiverul trebuie verificat sau reparat, nu faceți voi acest lucru, ci contactați Serviciul Clienți

 

Vă invităm și pe voi să postati aici și alte sfaturi și recomandări pe care le considerați utile iar, dacă ați avut experiențe din care avem de învățat, vă rugăm să le împărtășiți cu noi.

 

5 Răspunsuri 5

Florin_D
Cunoscător certificat
Cred că sunt bine venite aceste informații întrucât cred că nu toată lumea le respecta cu strictețe!

Miha_Z
#StarMember
Bune sfaturile, mai ales cel cu oprirea receiverul si deconectarea cablului de alimentare in timpul furtunilor. Multi fie nu stiu, fie nu vor sa le aplice fiindca merg pe premisa ca daca se strica vor fi inlocuite.

Ascary
Campion certificat
Pentru abonatii care detin un smart tv puteti imperechea receptorul cu televizorul astfel ca sa folositi o singură telecomanda. Receptorul il puteti prinde apoi pe spatele televizorul cu niste arici si astfel ati facut un moding reușit. Telecomanda "vede" receptorul chiar daca acesta e in spate.

Vio73
#StarMember
Folosesc serviciul Orange tv satelit încă din primele zile de la lansare și cunosc multe dintre aceste lucruri. Chiar am întâmpinat multe dintre aceste situații, și totul s-a rezolvat relativ repede. Mulțumim pentru sfaturi!

Marian76
Începător

Exista vreo varianta sa renunt definitiv la  "plicul" care anunta ca s-a emis factura care apare pe ecranul tv-ului ? Nu sa sterg manual acel mesaj. TV ul il foloseste mama mea care e bolnava si cand apare acel plic pe ecran, o deranjeaza foarte rau.  Problema este faptul ca ea nu comunica iar ingrijitoarea nu stie e doreste.