anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Setari Zte f6605R

Iulian8282
Junior entuziast

Buna ziua. Am achizitionat un pachet 2300mbs cu routerul zte. Problema este urmatoarea inainte aveam pachet 1000mbs cu huawei. Pe cablu lan cu noul zte nu depaseste mai mult de 320mbs, am incercat si in alt port si la fel.Placa de retea este de 1000.Ce setari pot face?

22 Răspunsuri 22

Iulian8282
Junior entuziast

Salut, am luat legatura de dimineata, "sunt in curs de verificare" Am testat si pe 2 laptopuri si este la fel.Tin sa precizez ca pe routerul huawei nu am avut probleme(+10ani) iar viteza o testez saptamanal.

Atunci…daca nu cumva s-a modificat ceva pe partea Orange (in afara de abonament) care sa afecteze viteza…posibil sa fie de la instalare.

Client Orange

ElfStone
Junior entuziast

Salutare,

Daca ai testat pe mai multe dispozitive, clar problema nu este de la tine ci ori de la echipament ori de la fibra.
Insista sa vina o echipa sa verifice cu echipamentul lor.

Presupun ca si aici ai viteze similare: http://www.speedtest.ro/

Da, este la fel pe majoritatea situri de teste.

Iulian8282
Junior entuziast

Buna dimineata, suportul orange este de ..... am fost sunat de o doamna care mi-a recomandat sa schimb cablu de retea cu unul cat7/8, ii explic ca am un cablu cat6 si cel cu care a venit modemul iar viteza este la fel, ii mai explic ca aceste cabluri suporta 1gb respectiv 10 daca nu stia acest lucru.Am rugat sa fie verificate setari din centrala sau routerul, a raspuns ca totul este ok, problema este la mine.

Confirm că suportul Orange este foarte slab și plasează problema mereu spre client doar verbal și fără să demonstreze acest lucru din punct de vedere tehnic.

Orange trebuie sa schimbe acest mod de operare care nu îi face cinste.

Important este sa nu renunți la sesizare și să ceri update periodic.

Am cerut sa fiu sunat chiar de o persoana de la "tehnic" sa facem eventuale teste,i-am transmis ca voi cumpara si cablu cat8 si placa 2.5 dar le va plati orange in cazut in care am aceeasi viteza? m-a transferat la departamentul contracte........ azi sau maine o sa testez si cu un pc al unui prieten care are placa de 2.5, tare imi este ca si cu vechiul modem huawei o sa am tot aceste viteze.Am uitat esentialul:" pc ul dvs este posbil sa fie slab pentru acest internet"

Iulian8282
Junior entuziast

Poate este cineva aici pe forum care are placa integrata de 1000 si poate sa faca un test de viteza la acest abonament.