anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Setare canale pe ub tv mai vechi.PANASONIC 26LX 70 P

Doru4
Începător

Tv ul Model Panasonic 26 LX70P mai poate fi setat pentru a viziona un minim de canale în rețeaua Orange. Mai este compatibila tehnologia de acum 10 cu cea de acum. Televizorul funcționa acum 4 luni intr o locație cu abonament TELEKOM .La m mutat intr o alta locatie unde exista rețea  Orange. Nu știu cum să  fac să  configurez canalele.Am încercat pe toate intrarile: HDMI1,2 TV. Nu am reușit.Imi pare rău să renunț la el când știu că  funcționa.

 

7 Răspunsuri 7

delfinas
#StarMember

Bun venit in Comunitate, Doru!!!

Ce abonament tv ai unde locuiesti acum? Ce mesaj de eroare primesti?

Orange Home TV premium. Zona Suceava. Mesaj Nu a fost găsită nici o stație. Introduceți antena ( am verificat cablu de antena e pus. Acest mesaj a apărut după ce am ster setările vechi de canale și am setat aria Europa de Est.

 

Cand ti s-a montat cablul, ai testat daca merge serviciul?

Nu stiu cum e meniul televizorului tau, dar ai posibilitatea de a nu alege o zona  sau/si provider anume?

FLo1
#StarMember

@Doru4: Bun venit în Comunitate. Pentru recepția TV beneficiezi de servicii prin cablu sau satelit? TV BOXul instalat este funcțional? Ai dat o rescanare (căutare, actualizare) a posturilor TV din noua locație? E posibil să fie necesară. Te așteptăm cu detalii. 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Nu ai primit receptor? Indiferent că e tehnologie prin cablu sau satelit, dacă tv-ul are mufe HDMI, ar trebui să funcționeze cu receptor. Dai scanare canale din receptor, nu din tv.

Baftă!

Pololică
#StarMember

Salut!

Daca ai decodor, televizorul va fi mai mult un monitor si nu are nevoie de setari specifice.

Vad ca modelul nu suporta semnalul de satelit (DVB-S sau DVB-S2). Incearca sa configurezi aparatul (decodorul de satelit) primit si sa pui un cablu HDMI care sa lege televizorul de decodor.

DanielaH
Moderator

@Doru4, s-a rezolvat situația? Te-au ajutat răspunsurile primite aici?