anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Router Huawei B311-221 care nu porneste

640354FLOArea
Începător
Buna! Am avut scurt la cablul de alimentare la un Router Huawei B311-221 si am incercat cu altul dar nu porneste, as dori sa stiu daca routerul este dotat cu siguranta la alimentarea cu curent. Cablul si mufa au fost conectate la curent de 12 volti la baterie auto.
1 Soluţie acceptată‚

RafaHelper
#StarMember
Salut ‏‏‎ ‎ Contacteaza Huawei Romania pentru a-ti raspunde la aceasta intrebare: https://consumer.huawei.com/ro/contact-us/

Vizualizare soluţie în postul original

10 Răspunsuri 10

RafaHelper
#StarMember
Salut ‏‏‎ ‎ Contacteaza Huawei Romania pentru a-ti raspunde la aceasta intrebare: https://consumer.huawei.com/ro/contact-us/

640354FLOArea
Începător
Multumesc mult!

RafaHelper
#StarMember
Cu placere! Sa ne spui si noua ce ai aflat.

640354FLOArea
Începător
Fiind in garantie solutia este sa-l trimit in service la Bucuresti!

FLo1
#StarMember
640354FLOArea@ : Iti ofer un raspuns de "service", ca sa intelegi experienta. Printre primele lectii la disciplina FIZICA ti se explica ca 12V cu un curent de 1-2A maxim, nu este similar cu 12V si un curent de 45A. Ceea ce ai facut tu e ca si cum ai "verificat" un bec de lanterna in priza de acasa. Si apropo: intrucat nu este pericol de supratensiune, protectia fiind pe sursa, routerul nu are prevazut intern nici o siguranta la supratensiune/ curent. :) Ca sa iti explic mai clar: U=I*R. Daca la o rezistenta interna R alimentata la borne cu o tensiune de 12V vei obtine un curent de 1-2A prin aceasta, aceiasi tensiune de 12V care alimenteaza acelasi circuit cu un curent de 45A ar trebui sa aiba rezistenta de cel putin 30 de ori mai mare (comparativ cu primul caz) pentru a nu se "praji" la trecerea unui curent de 45A. Ca sa intelegi de ce s-a "prajit" experimentul. Later edit: Prin alimentarea circuitului la 12V cu un curent de 30-40 de ori mai mare, ai redus rezistenta circuitului de 30-40 de ori. Urmarea: "prajeala" circuitului cu rezistenta cea mai mica si mai aproape de borna de alimentare. 🙂

640354FLOArea
Începător
Asa e...placa e prajita...am contractat un nou abonament si am primit un router nou...puteti sa-mi spuneti cum pot seta IP-iul pentru ca sa am acces la camerele de supraveghere si alarma...routerul era folosit in camp fara sursa de la retea el. alimentarea se face cu panouri fotovoltaice si 2 baterii auto mari ...220 v scoate invertorul....ms!

FLo1
#StarMember
640354FLOArea@ : In primul rand vezi sa nu mai pui alimentarea de router direct pe bornele de 12V de auto, ci prin intermediul invertorului si/sau a unui adaptor pentru a reduce curentul, chiar daca tensiunea e tot la 12V. Pe de alta parte, cunosti (sau nu) detalii despre sistemul de supraveghere? Doar camerele? Ai vreun DVR? Ai o singura camera sau mai multe? Pentru ca fara un DVR, mai multe camere conectate la router vor putea fi montate doar prin Port-Forwarding. Iar doar de pe B311 singur, fara alte "jucarele"... nu vei putea configura camerele. - Pe de alta parte, pentru a preveni astfel de evenimente repetate, iti recomand datele de configurare aferente camerelor (sau/si ale routerului) sa fie notate pentru o eventuala (ulterioara) nevoie.

640354FLOArea
Începător
Am DVR -ul pentru 4 camere si alarma ,cel care a schimbat pe direct alimentarea e plecat din tara si nu mai pot sa-l iau la raspundere ,oricum cateva luni alimentarea la camere si router plus la alarma a fost racordata dupa invertor , doar de cand a crescut noaptea si bateriile se descarcau pana dimineata s-a facut schimbarea.Oricum multumesc pentru deranj.Sarbatori Fericite sa aveti!

FLo1
#StarMember
640354FLOArea@ : Daca ai vrut sa renunti la panouri solare + invertor din cauza orelor cu soare mult mai reduse iarna, te inteleg. A functiona exclusiv pe baterie e o solutie de... avarie, indiferent ca e varra sau iarna. Dar a pune bateriile auto de amperaj mare direct la bornele unor "jucarele" cu consum de amperaj redus a fost greseala care a dus la prajirea device-ului (router). Bucura-te ca nu s-a prajit DVR-ul. E mai scump un DVR sau niste camere decat un router, 🙂 Ideea e buna, insa grija la montaj si configurare. Sarbatori fericite si tie!

FLo1
#StarMember
Lectia 2 de Fizica: De ce crezi ca tensiunea de 220V este.... fatala pentru organismul uman? Raspuns: pentru ca, avand contact cu pamantul (masa, borna minus(-)), organismul uman (acela care "are 99% apa) are o rezistenta a corpului ffoooooaaarte mica. Rezistenta mica la o tensiune de 220V inseamna un curent destul de maaaare pentru un organism fragil (zeci, chiar sute de amperi).