anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Led internet nefunctional de pe router

Maria70
Începător
Buna, dupa o pana de curent in urma unei vijelii led-ul de la internet nu s-a mai aprins pe router. am verificat toate cablurile, am inchis, deschis, dar nu si-a revenit. cum as putea rezolva?
5 Răspunsuri 5

mihai_13
Maestru
sa intelegem ca nu ai internet ?! (sau ledul de pe modem nu mai functioneaza) ai doua variante - ori iti revine internetul (dupa furtuna) ori suni la asistenta Orange https://comunitate.orange.ro/questions/2012182-numere-telefon-asistenta-orange

Vio73
#StarMember
Salutare! Și eu zic să suni la ei, iar dacă s-a defectat aparatul respectiv, cu siguranță va fi înlocuit. Dar probabil că după ce vor face verificări. Știu că la mine a venit destul de repede un domn și mi-a înlocuit ruoterul în urma unei sesizări. Sper să se rezolve cât mai repede și la tine, indiferent că e de la aparat sau de la rețea! Baftă!

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Cel mai probabil problema nu e la router, e undeva pe traseu, pana acolo. Probabil un cablu s-a rupt in urma vijeliei, sau un switch pe undeva a ramas fara curent. Daca ai net cu toate ca nu se aprinde becul, atunci ar putea sa fie o problema cu router-ul. Dar ma gandesc ca nu ai net. Deci problema nu e led-ul, problema e conexiunea pana in router. Si daca ai verificat deja cablurile in casa, inseamna ca problema e afara. Cum zicea si Mihai mai sus, incearca sa iei legatura cu ei, si vezi ce-ti zic.
Client Orange

DanielaH
Moderator
@Maria70, ai luat legătura cu colegii noștri? S-a rezolvat problema cu routerul?

Maria70
Începător
Da. S-a rezolvat astăzi. Era o problemă de la legăturile de pe casa scării.