anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme ZTE F6600R + imprimanta wireless (802.11g)

monstercactus
Junior

Hello,

Am devenit recent client de internet fix si am primit ZTE F6600R.
Imprimanta mea wireless (HP P1102w) se conecteaza la router fara probleme folosind WPS pe wireless g si obtine IP corect (lucru care se observa din interfata de admin a lui F6600R si din listarea unei pagini de test direct din imprimanta). In plus are activ si Bonjour (pt discovery pe mac) si cam orice avea inainte pe reteaua veche, de putea fi gasita.
Cu toate astea, e de negasit in retea. Si nici ping nu merge (timeout). Am incercat si de pe mac laptop (wifi) si de pe windows desktop (wifi). No luck!

Ma poate ajuta cineva, va rog? Poate imi scapa ceva. Multam fain!

Editare de final: A fost o problema de firmware. Colegii de la tehnic au facut actualizare si acum totul functioneaza corespunzator. Multumesc!


1 Soluţie acceptată‚

Da, colegii au făcut update de firmware. Mulțumim pentru confirmare!

Seară frumoasă! Te mai așteptăm în Comunitate.

Vizualizare soluţie în postul original

21 Răspunsuri 21

Stii ce e foarte funny? :))

Acum cateva zile am scris un mini-tutorial aici cu instructiuni pentru cei care au un router mai vechi si o imprimanta pe USB (fara WiFi), si care vor sa printeze in retea, prin WiFi.

Ce mi se pare foarte funny e ca atat router-ul cat si imprimanta sunt sub echipamentele pe care le ai tu, ca performanta. Cu toate astea, setup-ul merge perfect! :)) Si nu doar din reteaua router-ului la care e conectata imprimanta, ci si din reteaua facuta de repeater-ele (routere conectate prin WDS) pe care le am prin casa, si care asigura acoperirea cu WiFi in toata casa.

Dar e posibil sa fie doar o problema de firmware. Cel putin asa sper sa fie. Si sper sa se rezolve cat mai usor si cat mai rapid. 🙂

Client Orange

Oare colegii de la tehnic au intervenit deja? Pentru ca pe la 17:55, cat eram plecat de-acasa, si-a luat un restart si acum vad ca imprimanta poate fi gasita si se comporta exact ca pe routerul vechi. 🥹

Da, colegii au făcut update de firmware. Mulțumim pentru confirmare!

Seară frumoasă! Te mai așteptăm în Comunitate.

Multumesc frumos pentru ajutor! Seara faina!

@monstercactus: E bine că s-a rezolvat problema atât de simplu. Te așteptăm aici în Comunitate și cu alte întrebări / probleme / soluții cu și despre tehnologie. Numai bine.

FLo1
#StarMember

@monstercactus: o rezolvare mai simplă: IP fix pe imprimantă, sau "host name" și configurarea driverului de imprimantă pe PC utilizând aceste date. Altfel PC-ul va căuta imprimanta la adrese IP greșite, chiar dacă din LAN.

monstercactus
Junior

Multumesc frumos tuturor pentru interes si contributille la discutie. Have fun!