anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Functioneaza smart cam ci+ introdus in slot ”CI” ?

andyduta
Junior
Am un tv dotat cu slot ”CI” si as vrea sa stiu daca functioneaza cu un smart cam + card ”CI +”
7 Răspunsuri 7

FLo1
#StarMember
@andyduta: Bun venit in Comunitate. Pentru problema din topic, in primul rand, verifica manualul televizorului sau receptorului, pentru a vedea daca e specificat faptul ca are slot CI+. Daca nu este specificat decat CI; - Verifica posibilele liste de compatibilitate a televizorului, puse la dispozitie de operatorii de televiziune sau chiar de producator. IMPORTANT: Verifica compatibilitatea televizorului tau cu standardul CI+ în articolul de AICI (https://www.hdsatelit.com/2013/11/lista-televizoare-compatibile-cam-ci.html ). Posibil aceasta losta sa fie incompleta sau neupdatata la zi. Daca nu regasesti televizorul tau in astfel de liste, sansele se reduc. - Daca televizorul dvs. are slot CI si este produs incepand cu 2011-2012, dar totusi nu este in listele operatorilor, sunt sanse foarte mari ca slotul sa fie CI+. Daca televizorul este lansat anterior anului 2010, totusi mai ai ceva sanse. - Daca operatorul de servicii de televiziune nu a marcat canalele ca protejate la copiere, CAM-ul CI+ va functiona si pentru decodarea canalelor intr-un televizor cu slot CI, precum si pentru inregistrarea emisiunilor. Daca sunt marcate canalele de către operator ca protejate la copiere, nu prea mai exista aproape nici o speranta de comptibilitate, ci poate doar un test direct, va clarifica realitatea, in aceasta ultima situatie. - Nu uita, fa un update la cel mai nou firmware al televizorului, ca ultimă solutie, daca nu aveti deja cel mai nou "soft" instalat. Revino pe topic si anunta-ne daca ai rezolvat problema cardului CI pentru televizorul tau.

andyduta
Junior
Multumesc pentru raspunsul prompt. Eu as fi vrut sa stiu daca cineva a incercat si daca a functionat sau nu. Stie cineva daca Orange a marcat canale ca protejate la copiere?

Salut, Pentru a ne interesa cu privire la solicitarea ta, este necesar sa ne comunici marca si modelul televizorului, te rugam.

andyduta
Junior
Samsung LE32B450, actualizat firmwre. Poate ca nu am fost destul de clar. Eu vreau sa vad experiente ale celor ce eventual au incercat. Deci, stiu ca modelul meu de tv nu este compatibil CI+. Dar exista posibilitatea ca, in situatia in care Orange nu marcheaza ca protejate la copiere niciun canal, sa pot vedea toate canalele din grila lor. Deci eu cred ca numai experienta altora care au incercat imi poate fi utila. Oricum va multumesc pentru raspuns si incercarea de a ma ajuta.

Vio73
#StarMember
Salutare! Trebuie să știi că poți folosi și un receptor HD în loc de CI, dacă televizorul respectiv nu suportă această tehnologie. Adică ai și o soluție de rezervă, care chiar dacă e mai neplăcută, poate fi utilă.

andyduta
Junior
Chiar că soluția cu receptor este cam neplăcută (dețin receptor), tocmai de aceea vreau să trec la CI+.

nigel
Explorator
Modulul CI+ (Versiunea 1.3) e compatibil si trebuie sa functioneze cu orce televizor care are Slot CAM CI+ (la fel Versiunea 1.3). Listele pe care le-au facut cei de la Orange sunt nefolositoare. De la caz la caz va trebui ca cei care folosesc Modul CI+ pe televizor sa dezactiveze "profil Operator" din Card-ul Orange. Atat.