anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Configurare router F6600R din bridge in pass-trought

MIKI0010
Începător

Am nevoie de configurarea routerului standard oferit de Orange in modul pass-through si intelg de la operatorii de suport ca acest mod nu este posibil. 

S-a mai lovit cineva de aceasta problema? Eu am trecut de la Digi la Orange iar la Digi (persoana fizica) nu am intampinat astfel de probleme.

orice idee este de apreciat.

multumesc frumos!

3 Răspunsuri 3

Vio73
#StarMember & January's Problem Solver

Salutare!

Se poate face treaba respectivă apelând la Serviciul clienți, care te va redirecționa la Tehnic.

Sunt exemple pe aici care au reușit!

Suni la 300/ 0374300300, apoi 1-2-2 pentru asistență sau cum îți apare în meniu și ceri acest lucru.

Sper să reușești!

Ai in acest topic răspunsul oficial de la Orange:

https://comunitate.orange.ro/t5/servicii-de-internet-%C8%99i-tv/rezolvat-func%C8%9Bioneaz%C4%83-rout...

Îl vezi și în poza atașată!

Succes!

FLo1
#StarMember

@MIKI0010: Bun venit în Comunitatea Orange. "Pass-through" este ceva cam .... dificil de realizat, atât timp cât nu ai disponibilă o funcție de DMZ care să o poți impune la router, sau nu-ți poți seta propriul gateway, asemeni unui mini-server local. 

”Modul bridge” nu ar fi fost o problemă, însă ”pass-through” e puțin mai mult decât un ”bridge”, atât ca funcționare cât și ca reguli de permisiuni / acces.

Mai sigur, este contactarea suportului tehnic printr-una din variantele de aici și sper să primești mai multe clarificări. Poți încerca varianta chatbot-ului Djingo,  pentru un acces prin "transfer operator" mai rapidă.

Vreau sa folosesc propriile echipamente gateway/firewall etc iar pentru asta am nevoie de passthrough astfel incat gateway-ul meu sa aiba ip public.

cei de la 300 nu inteleg asta. Am avut discutii cu ei si degeaba. Tot insista ca routerul e deja configurat in bridge. Se pare ca oricat le-as explica nu inteleg ca este o diferenta intre cele doua moduri.