anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

alcatel hh42cv - alcatel wi-fi link - wrong password - prin browser e ok

RaduB_2
Junior
Am de 2 zile un echipament alcatel hh42cv. Am descarcat aplicatia sugerata in manual, din aplicatie gasesc medemul dar cand incerc sa ma conectez am mesajul wrong password. Prin browser ma pot conecta cu parola care incerc sa o introduc in aplicatie.
24 Răspunsuri 24

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Te referi la parola de acces in interfata router-ului? Vreau doar sa ma asigur ca am inteles corect. Daca da, ai schimbat parola sau nu merge nici cu parola implicita (admin)?
Client Orange

RaduB_2
Junior
Salut, In manual scrie ca parola de acces in aplicatie este parola folosita la accesul interfetei prin browser pe adresa 192.168.1.1 Am intrat prin browser, a trebuit sa schimb parola si am incercat cu parola schimbata, dar fara succes, imi apare wrong password si ca mai am 5 incercari, indiferent de cate ori ma conectez.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Da...cred ca undeva e un bug. Daca incerci cu parola default (neschimbata) iti merge din aplicatie?
Client Orange

RaduB_2
Junior
Nu L-am resetat si tot nu merge. Poate fi setat doar din browser.

FLo1
#StarMember
O fi o problemă de aplicație. Și oricum, la configurarea prin browser ai acces la un mod ”advanced” cu mai multe opțiuni și facilități. Bine că cel puțin acesta este funcțional. Profită de acest aspect. Succes.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Am gasit un video pe YouTube care detaliaza cum se poate schimba parola din aplicatie: https://www.youtube.com/watch?v=w-KQhz_Q2SA Acuma, e posibil ca noile versiuni ale aplicatiei sa nu mai aiba facilitatea astea. Oricum, n-ar explica de ce nu merge cu parola setata din browser... Am mai avut o chestie similara cu un router TP-link. Doar ca era parola de WiFi. Nu se salvau efectiv modificarile, si din cauza asta, ma puteam conecta la reteaua de WiFi doar cu parola implicita (de aici si sugestia de a incerca cu parola default). Ulterior, am putut sa intru din aplicatie, si de acolo am putut sa modific parola fara probleme. De-aia zic... Se poate sa fie un bug in aplicatie. Sau vezi sa nu ai Caps Lock activat. Dar vorba lui Flo, daca merge din browser, macar poti sa-l configurezi de acolo... Si pana la urma, poti sa intri si din browser-ul telefonului pe adresa router-ului, si sa-l configurezi asa. Parerea mea e ca problema e in aplicatie. Dar...se poate sa ma insel. 🙂
Client Orange

Vio73
#StarMember
Salut! E cel mai prost router posibil. Nu am avut niciodată așa ceva, dar le-am recomandat celor care l-au avut să-l schimbe urgent cu Huawei B 535 sau măcar cu B 311. Ăla e foarte instabil și slab la semnal, ca să nu zic mai mult. În schimb am avut și am: B 310, B 525, B 535 și știu ce înseamnă. Te sfătuiesc să nu te mai chinui și să încerci să-l schimbi!

RaduB_2
Junior
Posibil sa fie bug in aplicatie - am vazut ca ultima actualizare este de peste 1 an. Parolele le-am luat cu copy paste. Caut un update de firmware poate se rezolva asa.

Vio73
#StarMember
Eu îți spun că te vei chinui inutil. Sunt unul care știu ce probleme au aceste routere (modemuri) și cred că e cea mai proastă variantă.

BlackWolf
Senior certificat
Are dreptate Vio, e un bug. Routerele astea nu sunt bune de nimic, vin defecte din fabrica. Si la Orange mi-a zis sa nu iau routerul ala pentru ca e o porcarie si nu e bun de nimic. Au numai probleme si vin clientii cu ele inapoi. Du-te inapoi la Orange cu el si vezi daca ti-l schimba. Daca nu, sacrifica niste bani si cumpara un Huawei B535 sau macar un B311. Nu iti mai bate capul cu el, iti va scoate peri albi si pe viitor. Schimba-l.....

RaduB_2
Junior
Am citit intr-un post ca abonamentele net fix 4g functioneaza doar cu routerul oferit de orange(am incercat sa pun cartela intr-un mikrotik, dar fara succes). Mai este valabila observatia?

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Asta e momentul in care mi-as dori sa am cu ce testa si eu pe partea mea. :)) Nu am net fix 4G de la Orange, si niciunul dintre router/modem-urile din topicul asta. In mod normal...as zice ca atat timp cat setarile de net sunt facut corect (banuiesc ca trebuie sa aiba undeva un APN), ar trebui sa mearga pe orice modem. Pana la urma, setarile sunt aceleasi. Dar, din pacate, dupa cum ziceam, nu am niciunul dintre cele doua, asa ca nu pot sa confirm. Daca vrei, si n-ai facut-o deja, incearca sa intri pe interfata mikrotik-ului si vezi unde poti sa-i setezi un APN. In mod normal, APN-ul ar trebui sa fie "net" sau "internet" (daca se mai foloseste). Ar trebui sa fie aceleasi setari cu cele de pe telefon. Pana la urma, si telefonul are modem incorporat. Si, teoretic, ar trebui sa poti sa faci si invers. Sa folosesti SIM-ul din modem-ul respectiv, in telefon. Cel mai probabil nu vei avea voce, dar ar trebui sa ai date. Vezi daca merge vreo varianta. Pana la urma, n-ai nimic de pierdut. Decat eventual timp. Dar daca iti place sa incerci lucruri noi si sa inveti din ele, e un timp investit corect, zic eu. 🙂
Client Orange

RaduB_2
Junior
Am intrat, am pus la apn net si nu aveam conexiune la internet, conexiune la orange era dar fara internet. Am cautat pe forum sa vad ce pot face si asa am gasit postul : https://comunitate.orange.ro/questions/2554875-orange-apn-net-acces-internet-router-mikrotik Eram curious daca s-a schimbat ceva de anul trecut de cand era postul.

BlackWolf
Senior certificat
RaduB, depinde de device, dar in principal nu este adevarat. Am avut eu Orange Fix 4G pana anul asta si daca pui cartela intr-un Huawei B311, B525 sau B535 decodate, va merge fara probleme si cum bagi cartea isi face setarile singur, automat. Pe altceva nu am testat, dar pe cele enumerate de mine merge, varianta este testata si functioneaza garantat