anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] De cand am internet si TV de la Orange nu mai pot accesa serverul de la munca

dubluv
Junior
de cand am internet si TV de la Orange (cam de 2 sapt) nu mai pot intra in serverul de la munca pe care obisnuiam sa lucrez (nu sunt prea priceput, stiu ca folosesc vpn). Netul merge bine, nu sunt probleme, doar accesul la server pare cumva restrictionat. Daca folosesc alta conexiune wifi, sau chiar cu hot spot de la telefon, pot intra pe server, se misca foarte bine. Nu imi dau seama ce e gresit.
9 Răspunsuri 9

DanielaH
Moderator
@dubluv, ne poți spune exact ce se întâmplă? Primești vreun mesaj de eroare? Oferă-ne, te rog, mai multe detalii. Mulțumim.

Anonim
Neaplicabil
Probabil e activ CGNAT. Daca te descurci sa accesezi routerul pune o captura de ecran cu ce IP-uri ia din reteaua Orange, blurand ultimele cifre pentru confidentialitatea ta.

dubluv
Junior
pot deschide vpn, (am un user si parola), dar cand intru pe server pot deschide orice folder (uneori mai greu) dar niciodata nu pot deschide un document. Mesajul afisat (dupa cateva minute de gandire este "Sorry, we couldn't open .... document". Se manifesta ca si cum viteza de net este proasta, dar nu este asa (la ultimul test am viteza download 334Mbps, upload 183 Mbps, am abonament HomeNet1000). Pe orice alta conexiune wifi sau hot spot din telefon nu am nicio problema.

dubluv
Junior
@simpledreams, ma descurc sa accesez routerul, dar nu stiu unde anume sa fac acea captura

dubluv
Junior
@simple dreams, am gasit o lista cu dispozitivele conectate la router, toate incep cu 192.168

Vio73
#StarMember
Cred că tot cei de la Departamentul Tehnic te pot ajuta!

DanielaH
Moderator
@dubluv, am transmis situația ta colegilor noștri de la departamentul tehnic.

dubluv
Junior
multumesc, Daniela, am fost sunat de cineva de la service care a modificat ceva setari si acum merge. Din ce am inteles (si imi cer scuze pentru limbajul atehnic) nu erau permise conexiunile sau ceva pe ipv4, doar pe ipv6. Acum au activat (sau permis) si pe ipv4 si totul este ok

DanielaH
Moderator
@dubluv, ne bucurăm și te mai așteptăm în Comunitate.