anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

🎉 [Încheiat] CONCURS: Comunitatea Orange împlinește #4 ani!

GeorgianaD
Moderator

Astăzi împlinim 4 ani alături de voi și în cinstea acestui eveniment vom găzdui un #SuperConcurs.

Vor fi premii cool (4 smartphone-uri Samsung Galaxy S22) și va fi super distracție 😊.

 

Campania se va desfășura în perioada 6 - 19 iunie 2023, iar participarea este extrem de simplă. Vă invităm să împărtășiți cu noi cea mai amuzantă experiență pe care ați avut-o în viață în materie de tehnologie. Ar putea fi o întâmplare haioasă cu un gadget, o întâlnire antologică cu o nouă tehnologie sau orice moment simpatic legat de tehnologie care v-a făcut să râdeți. Vrem să ne simțim bine și să ne distrăm, iar simțul umorului să strălucească. Ce ziceți? Acceptați provocarea?

 

Iată cum puteți câștiga: Povestiți-ne aventura voastră printr-un comentariu de minimum 200 cuvinte la această postare și adaugți hashtag-ul #4ani. La finalul campaniei vom premia primele 4 postări în ordinea descrescătoare a numărului de likes primite de la ceilalți membri din Comunitate, deci autorii celor patru comentarii care vor acumula cel mai mare număr de aprecieri vor câștiga fiecare câte un smartphone Samsung Galaxy S22. Simplu și fun! 4 ani, 4 premii 😊

 

NB: vom lua în considerare doar o singură postare per participant (în cazul comentariilor multiple, vom lua în considerare doar prima întâmplare povestită)

 

Regulamentul campaniei este disponibil aici.

 

Așadar, sunteți pregătiți de distracție? Vă așteptăm să împărtășiți cu noi povești de neuitat despre tehnologie.

 

La mulți ani Comunitatea Orange! La mulți ani nouă, tuturor!

HB.png

 

 

UPDATE 30 iunie 2023

Concursul nostru s-a încheiat! Va mulțumim tuturor pentru că ați împărtășit cu noi povești amuzante și ne-ați făcut (cel puțin) să zâmbim 🤣🤣🤣.

Cei 4 câștigătorii validați sunt: 

Simina92 – 104 aprecieri 

Danyycool – 92 aprecieri

Miha_Z – 63 aprecieri 

ValyGreavu – 52 aprecieri

 

Felicitări tuturor!

538 Răspunsuri 538

Meseriaș_1977
Începător

LA mulți ani...🥳🥳🥳🥳la cât mai mulți vin și eu întâmplare hazlie zic eu.. tocmai ce îmi luasem un abonament nou..un telefon nou Samsung in anul 2013..se stricase ceva la mașină am mers cu ea la mecanic.. bine știu și eu mecanică până aici toate bune ma sunat soția să vadă dacă mai durează mult reparația si am zis este pe sfârșite am pus telefonul pe plafonul mașinii am strâns sculele si am ieșit la tură sa cum merge masina.. după 200 m am auzit ceva .. adică telefonul căzuse de pe plafon pe portbagaj si apoi pe asfalt mi-am continuat drumul până acasă..la un moment dat am vrut să sun pe mecanic sa zic că este ok.. stupoare ia telefonul de unde nu-i..am mers pe traseu si am sunat telefonul suna la un moment dat răspunde cineva dar un huruit si închide.. l-am găsit pe banda albă pe mijlocul drumului tot spart dar intreg ecranul era varză..am ajuns acasă a văzut soția i-am explicat..🤔🤔dar nu știa să plângă sau să râdă 🤣🤣🤣🤣 de aici va las pe voi să apreciați cele întâmplate..mult succes mai departe comunitatea Orange 👏👏👏#4

AndrewJafar
Începător

La multi ani! Eu am un an si opt luni. Sunt multumit de orange. Țineți-o tot asa. 

Cristi8
Începător

Salut am abonament de 11 ani si 5 luni #4ani

LordNasu
Începător

 

La multi ani #4 ani comunitate❤️❤️❤️

24618e2b-d8e8-4519-9e1c-0054cb759489.jpeg

Mihaela23061977
Începător

La mulți ani comunitate !!! Eu sunt de 8 ani abonat orange și sunt foarte mulțumită !!!

Adeee
Începător

Succes! Cei mai tari! La multi ani

Lukasman
Începător

Tocmai ce imi cumparasem un telefon nou, un Huawei, un telefon de care multă lume fuge pe motiv ca nu are servicii Google. 

"Răsfoind" prin telefon, am descoperit că acesta are o aplicație virtuala ce funcționează prin IR pe mai multe deviceuri!

O accesez si observ că pot accesa orice marca de smart Tv. De aici a început și distracția! La orice bar sau pub mergeam, eu le accesam televizorul și mutam canalul pe ce canal doream eu! Angajații nervoși nu știau ce se întâmplă cu tv-ul! Eu cu prietenii de la masă ne amuzam foarte tare, dar daca eram descoperiți cred că ne luăm o mamă de bătaie...

In alta zi, la o terasă am schimbat de pe Digisport pe KissTv, am schimbat canalele o dată, de două ori, te mai multe ori pana patronul s-a enervat si a inceput sa dea in TV!

Ne-am dus la el și i-am spus ca noi suntem vinovații iar tv-ul nu are nimic, s-a infuriat atât de tare încât doar un prietien de-al lui care incepuse să râdă tare de el, ne-a mai putut scăpa de furia lui...

Ne-a zis să nu mai mergem la terasa lui că, jar mâncăm daca ne mai vede...

Și uite-așa un smart phone a ajuns să dea bătăi de cap mai multor tv-uri!

Una peste alta, sunt telefoane foarte bune (Huawei)!

O zi bună dragilor! 

Danyycool
Începător

#4ani

La multi ani comunitatea Orange!

In primul rand va pot spune ca am fost abonat la Orange in anul 1998 se numea DIALOG.Pe vremea aceea tarifele la convorbiri erau astronomice. Sa revin la ce intamplare hazlie am avut... Eu sunt din Constanta, era prin anul 1999 parca ,atunci aveam telefoane caramizi Nokia 5110 ,Ericsson etc. Am fost in portul Constanta era ancorata o nava ce descarca zahar , avand echipaj in mare parte filipinez. Unul din ei a vrut sa-i dau telefon sa vorbeasca cu familia binenteles pe dolari (se faceau f multi bani din convorbiri cu navigatori) I-am dat telefon sa vorbeasca, pe ceas 3-5 minute. Vorbind la telefon tipul nu prea avea semnal asa ca sa catarat pe un capac de buncar la care langa el era o cutie mare cu carpe, salopete scule...intre timp s-a dezechilibrat si a cazut in cutia aceea,iar telefonul l-a pierdut printre ele.Telefonul continua sa ma taxeze fin in timpul convorbiri. Pana a fost gasit cred ca a durat 45 min. Intre timp telefon s-a inchis. Tipul a spus ca nu a vorbit si eu l-am crezut. Cand am fost sa platesc ce credeti? Sa cad din picioare! Aveam de platit o suma astronomică. A trebui sa-mi vand mașina sa platesc factura. Greu mi-am revenit! Cam 2 ani! Dupa acea intamplare falimentară nu am mai telefonul din mana.

Anghelescu
Începător

La multi ani!

red1976
Începător

Am avut o experiență uimitoare cu noua tehnologie mobilă care a schimbat complet modul în care interacționez cu lumea din jurul meu. Am achiziționat recent un telefon mobil de ultimă generație și am fost încântat să descopăr toate caracteristicile și funcțiile sale inovatoare.

Una dintre cele mai remarcabile caracteristici ale acestui telefon a fost afișajul holografic. În loc să văd doar imagini și videoclipuri pe un ecran obișnuit, acum pot experimenta conținutul într-o manieră tridimensională și captivantă. Îmi amintesc că am vizionat un film de acțiune și pur și simplu am fost absorbit de profunzimea și detaliile realiste ale imaginilor holografice.

Un alt aspect impresionant a fost tehnologia de recunoaștere facială avansată. Acum, nu mai trebuie să-mi introduc codul PIN sau să folosesc amprenta digitală pentru a debloca telefonul. Doar privirea mea este suficientă pentru a debloca dispozitivul și a accesa conținutul. A fost o experiență cu adevărat futuristă și m-am simțit ca un protagonist al unui film SF.

Noua tehnologie mobilă mi-a oferit și oportunitatea de a explora realitatea virtuală. Am descărcat câteva aplicații și jocuri VR și am fost cucerit de imersiunea totală într-o lume virtuală. Am explorat peisaje fantastice, am participat la aventuri captivante și am interacționat cu alți utilizatori din întreaga lume în mediul virtual. A fost o modalitate incredibilă de a scăpa de rutina zilnică și de a mă bucura de o experiență complet nouă.

În plus, noua tehnologie mobilă a adus cu sine și îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește viteza și conectivitatea. Am putut descărca și viziona conținut multimedia într-un timp mult mai scurt și am avut o acoperire de rețea excelentă chiar și în zonele mai îndepărtate. Astfel, am putut să-mi desfășor activitățile online fără întreruperi și am rămas mereu conectat cu prietenii și familia mea.

Experiența mea cu noua tehnologie mobilă a fost cu adevărat uluitoare și m-a făcut să-mi dau seama cât de mult progresează tehnologia într-un ritm rapid. Sunt nerăbdător să văd ce inovații vor apărea în viitor și cum vor schimba și mai mult viața noastră de zi cu zi.

Daniel24
Începător

#4 În vacanța de Rusalii, am decis să plec într-o aventură la bulgari. Am pornit din România cu mașina, iar după câteva ore de condus am ajuns la graniță. După formalitățile necesare, am intrat în Bulgaria și am început să explorăm frumusețile țării.Prima noastră oprire a fost la Veliko Tarnovo, un oraș istoric și pitoresc situat pe malurile râului Yantra. Am vizitat cetatea Tsarevets, care a fost reședința țarilor bulgari în trecut și am admirat panorama orașului de sus. Apoi, am petrecut o după-amiază plăcută în centrul vechi al orașului, unde am admirat clădirile vechi și am savurat mâncare tradițională bulgărească.A doua zi, am pornit spre coasta Mării Negre, unde am petrecut o zi la plajă și am explorat stațiunea Sunny Beach. Am avut parte de o zi frumoasă de vară, cu soare și mare caldă.În ultima zi, am ales să vizităm Sofia, capitala Bulgariei. Am admirat clădirile vechi și monumentele istorice, precum și centrul modern al orașului. Am vizitat Biserica Sfânta Sofia și Catedrala Alexander Nevsky, două dintre cele mai importante monumente istorice ale orașului.Aventura noastră la bulgari a fost o experiență minunată, plină de frumusețe naturală, istorie și cultură. Am avut parte de o vară plină de aventură și am făcut amintiri de neuitat.

badryana
Începător

La mulți ani Comunitatea Orange! La mulți ani nouă, tuturor!

Acum ceva ani in urma, cand baiatul nostru avea 10-11 ani, disperati de situatia de ai tot inlocui telefonul deoarece grija fata de aparat aproape nu exista ( mai tarziu am aflat ca nu era intamplatoare lipsa grijei), spart ecranul, jucat fotbal cu telefonul in buzunar ,ne-am hotarat, ca niste parinti responsabili, sa ii cumparam un telefon mult mai rezistent. Asadar , pentru ca tocmai apara#use pe piata un model nou CAT, ne-am indrepta atentia pentru acest telefon. A mers sotul meu intr-un magazin partener si a ales unul din modelele CAT, super incantat de aspectul si caracteristicile aparatului si plin de intuziasm merge la casa sa il achite. Angajata magazinului, zambitoare si binevoitoare il intreaba pe sotul meu daca lucreaza in constructii dandu-i asigurari ca este un telefon foarte bun pentru cei ca el. Sotul meu ii spune ca este pentru copil, angajata-ochii mari, alti doi cumparatori de la rand scot sunete de uimire si  nu numai, intreband cu zambete malitioase daca copilul stie sau daca isi doreste sigur asa ceva. Cumparam telefonul, incantati de achizitie, cu speranta ca si copilul va impartasi bucuria noastra-telefon rezistent, pentru baieti, design deosebit, etc si il oferim acestuia. Oferim telefonul copilului, noi fericiti si zambitori, copilul soc si groaza la vederea acestuia. Ne intreaba aproape soptit '' ce sa faca cu caramida asta?'', caramida ramanandu-i numele pana la sfarsit, sfarsit ce nu a fost prea indepartat deoarece copilul l-a urat ata de mult incat nu l-a folosit in public si a reusit in scurt timp sa ne demonstreze ca nu este chiar atat de rezistent, dimpotriva a tinut mult mai putin decat celelalte telefoane pe care le-a avut. Pana la urma am realizat surprinderea celor de la magazin, probabil avand mai multa experienta decat noi legat de ce telefoane isi doresc copiii😁🙄 Pentru cei ce nu stiu, CAT, e de la Caterpillar-cei ce fac utilaje si echipante pentru constructori.

#4ani

 

146611979.caterpillar-b25.jpg

user_18685308
Începător

La Multi Ani Comunitatii Orange #4ani

Ceva amuzant...legat de tehnlogie...hm

Nu e nici amuzant, nici legat neaparat de tehnologie ci de natura umana in legatura cu tehnologia..

Momentul? Lansarea filmului Bohemian Rapsody

Locul ? Cinemax Iulius Iasi

Ora 11.30 pm incepe filmul...Filmul asa cum il stiti toti, doar bunuț...Meritul il poarta Freddie si cam atat. Finalul? Electrizant, avand in vedere faptul ca toti spectatorii s-au ridicat in picioare si au inceput sa aplaude si sa ovationeze numele lui Freddie Mercury si a lui Queen, desi, reamintesc, eram la cinematograf...Senzatia de piele de gaina imi revine si acum cand scriu aceste randuri. Fantastic...Ca la teatru ! doar ca eram la cinema....

N_ck
Începător

#4ANI!
Provocare: Oare urmatoarea intamplare este generata de ChatGPT? 

Era o zi fierbinte de vară când am primit un telefon mobil Nokia 1100 vechi de la un prieten. Era așa de vechi și utilizat încât abia se mai vedeau cifrele. M-am gândit să încerc să-l pornesc și să văd dacă încă funcționează. Am introdus cartela SIM și am fost surprins să văd că telefonul se aprinde.

Am hotărât să sun furnizorul meu de telefonie mobilă, Orange, pentru a activa cartela SIM. După ce am introdus numărul de asistență, am auzit o voce suavă care m-a întrebat cum mă poate ajuta. I-am spus că am un telefon Nokia 1100 și am vrut să activez cartela SIM.

Vocea suavă s-a întrerupt pentru o clipă, apoi am auzit un zâmbet în vocea ei. "Oh, un Nokia 1100! Aceasta este o raritate în zilele noastre!", a răspuns ea amuzată. "Dar nu vă faceți griji, vă voi ajuta să activați cartela SIM cu plăcere!"

În timp ce vorbeam cu vocea suavă, am observat că afișajul telefonului meu Nokia 1100 se aprindea și se stinge în mod aleatoriu. De fiecare dată când vocea spunea ceva amuzant, telefonul meu Nokia părea să râdă și să se stingă și să se aprindă într-un ritm haotic.

Am izbucnit în râs și am început să mă distrez de situație. Vocea suavă și cuvintele ei amuzante, combinată cu comportamentul imprevizibil al telefonului meu Nokia 1100, m-au făcut să uit de căldura verii.

După câteva minute de râs și conversație amuzantă, am reușit să activez cartela SIM. Cu telefonul Nokia în mână și cartela SIM activată, m-am dus în grădină să povestesc prietenilor mei despre această experiență hilară. Toți au râs și au început să-și amintească de telefoanele lor vechi.

chioreanlarisa
Începător

Va mulțumesc pentru tot!