anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

🎉 [Încheiat] CONCURS: Comunitatea Orange împlinește #4 ani!

GeorgianaD
Moderator

Astăzi împlinim 4 ani alături de voi și în cinstea acestui eveniment vom găzdui un #SuperConcurs.

Vor fi premii cool (4 smartphone-uri Samsung Galaxy S22) și va fi super distracție 😊.

 

Campania se va desfășura în perioada 6 - 19 iunie 2023, iar participarea este extrem de simplă. Vă invităm să împărtășiți cu noi cea mai amuzantă experiență pe care ați avut-o în viață în materie de tehnologie. Ar putea fi o întâmplare haioasă cu un gadget, o întâlnire antologică cu o nouă tehnologie sau orice moment simpatic legat de tehnologie care v-a făcut să râdeți. Vrem să ne simțim bine și să ne distrăm, iar simțul umorului să strălucească. Ce ziceți? Acceptați provocarea?

 

Iată cum puteți câștiga: Povestiți-ne aventura voastră printr-un comentariu de minimum 200 cuvinte la această postare și adaugți hashtag-ul #4ani. La finalul campaniei vom premia primele 4 postări în ordinea descrescătoare a numărului de likes primite de la ceilalți membri din Comunitate, deci autorii celor patru comentarii care vor acumula cel mai mare număr de aprecieri vor câștiga fiecare câte un smartphone Samsung Galaxy S22. Simplu și fun! 4 ani, 4 premii 😊

 

NB: vom lua în considerare doar o singură postare per participant (în cazul comentariilor multiple, vom lua în considerare doar prima întâmplare povestită)

 

Regulamentul campaniei este disponibil aici.

 

Așadar, sunteți pregătiți de distracție? Vă așteptăm să împărtășiți cu noi povești de neuitat despre tehnologie.

 

La mulți ani Comunitatea Orange! La mulți ani nouă, tuturor!

HB.png

 

 

UPDATE 30 iunie 2023

Concursul nostru s-a încheiat! Va mulțumim tuturor pentru că ați împărtășit cu noi povești amuzante și ne-ați făcut (cel puțin) să zâmbim 🤣🤣🤣.

Cei 4 câștigătorii validați sunt: 

Simina92 – 104 aprecieri 

Danyycool – 92 aprecieri

Miha_Z – 63 aprecieri 

ValyGreavu – 52 aprecieri

 

Felicitări tuturor!

538 Răspunsuri 538

Salutare!

Din păcate, nu se oferă mare lucru, în afară de bonusul anual nelimitat (o lună) și acei GB de vechime, plus punctele Orange Thank You, care sunt infime. Eu am peste 23 de ani ca și abonat, plus vreo 3 la prepay, dar nu mă plând.  Folosesc un card de debit Orange Money, cu ajutorul căruia obțin din tranzacții lunar câte 5 euro (50 puncte OTY), care online înseamnă 150 (15 euro), mai încarc un prepay de 6 euro, care înseamnă 20 puncte (2 euro), dar online sunt de fapt 60 puncte, deci 6 euro, la care mai adaug punctele obținute din facturi. Deci am peste 22-23 euro lunar, care înseamnă ceva la 1 an și jumătate, când îmi iau telefon redus și/sau accesorii. Sigur, urmăresc și eventualele promoții și atunci îmi iau telefonul dorit.

Concluzia este că nu îți va da nimeni mari oferte niciodată, ci trebuie să le cauți singură.

De la fidelizare nu am primit mai niciodată ceva wow, dar de mulți ani nu mai mă complic deloc așa, ci îmi iau singur ceea ce doresc, chiar dacă mai măresc abonamentul. Punându-le cap la cap, ies mult mai bine așa.

Viața este ca o junglă, în care trebuie să ne descurcăm singuri.

Succes!

Florin1978
Începător

Tehnologia 6G ar putea însemna viitorul telecomunicațiilor din lume, iar aceasta s-ar baza pe Visible Light Communication (VLC), în care cercetătorii ar folosi oamenii pe post de antene. Cercetătorii de la Universitatea Amherst din Massachusetts, Statele Unite, cred că folosirea oamenilor ca parte a sistemului de antene oferă cea mai eficientă modalitate de a colecta energie reziduală.

Oamenii de știință au început deja să investigheze Visible Light Communication (comunicații prin lumină vizibilă), practic o versiune wireless a fibrei optice, care folosește fulgere de lumină pentru a transmite informații

Summer time!La multi ani Comunitate #4‼️

Salutare!

E interesant articolul, dar trebuie să ne dai și o sursă. 6G va fi sigur la nivelul fibrei optice, pentru că este, în multe cazuri și 5g-ul la acest nivel. Interesantă prezentarea!

Mulțumim!

CatalinCorobea
Începător

Nimic nu se compară cu o glumă bună scurtă”#4ani”. Când efectul de umor e rapid administrat și nu-ți vine să crezi că a putut să cuprindă o poantă în doar câteva cuvinte. Așa că hai să vedem câteva glume bune scurte cât un haiku. :D:D

  1. La Moscova s-a organizat un concurs de bancuri politice. Locul I: patru ani și jumătate…

2. La teatru:
– Aveți multe replici de spus în piesă?
– Nu, eu joc rolul soțului 😀

3. Prima dietă cu rezultat garantat: mănânci doar în zilele în care faci **beep** :))))

4. De sărbători – Alo, ce faci? – Mâncam! – Scuze, vorbim când termini. – OK, ne auzim după 7 ianuarie. :))))

-Iubitule, la anul avem 25 de ani de căsnicie…Sărbătorim “Nunta de argint”!!
-Dragă, mai așteptăm 5 ani și putem sărbători “Războiul de 30 de ani”!

 

Vilcusilvia
Începător

Poate câștig🤷🏻‍♂️

Marinus
Începător

#4 ani Cu ceva ani în urma mergeam cu fiica mea la serviciu neavând cu cine sa o las Plictisindu-se a găsit un mod ingenios de a mi restarta în mod repetat computerul. In timp ce stătea cu mine la birou apasă cu piciorul fără sa vad, butonul de restart. Eu am crezut ca mi s a stricat computerul, am vorbit cu II stul care mi a confirmat ca se întâmplă ceva ce nu poate explica și în acea zi am plecat acasa. Am aflat deznodământul acestei.patanii după câteva luni bune. Nu mi-a venit sa cred cât de ingenios poate fi un copil de 5-6 ani

user_18589975
Junior

Felicitari dar sa fie

AdrianM1
Începător

#4 ani de veselie și clipe de neuitat alături de voi . Multumim

Ursache90
Începător

Hai noroc la toată lumea in concursul fără reguli ! 🤭

Tapu
Începător

Sunt câștigător 🙂

LoredanaLori22
Începător

Bună.Felicitari

  
IMG-20230425-WA0001.jpg

jderuionel
Junior

La mulți ani comunitatea. 

La mulți ani comunitatea! 

LauraD02
Junior

Felicitari !!