anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

🎉 [Încheiat] CONCURS: Comunitatea Orange împlinește #4 ani!

GeorgianaD
Moderator

Astăzi împlinim 4 ani alături de voi și în cinstea acestui eveniment vom găzdui un #SuperConcurs.

Vor fi premii cool (4 smartphone-uri Samsung Galaxy S22) și va fi super distracție 😊.

 

Campania se va desfășura în perioada 6 - 19 iunie 2023, iar participarea este extrem de simplă. Vă invităm să împărtășiți cu noi cea mai amuzantă experiență pe care ați avut-o în viață în materie de tehnologie. Ar putea fi o întâmplare haioasă cu un gadget, o întâlnire antologică cu o nouă tehnologie sau orice moment simpatic legat de tehnologie care v-a făcut să râdeți. Vrem să ne simțim bine și să ne distrăm, iar simțul umorului să strălucească. Ce ziceți? Acceptați provocarea?

 

Iată cum puteți câștiga: Povestiți-ne aventura voastră printr-un comentariu de minimum 200 cuvinte la această postare și adaugți hashtag-ul #4ani. La finalul campaniei vom premia primele 4 postări în ordinea descrescătoare a numărului de likes primite de la ceilalți membri din Comunitate, deci autorii celor patru comentarii care vor acumula cel mai mare număr de aprecieri vor câștiga fiecare câte un smartphone Samsung Galaxy S22. Simplu și fun! 4 ani, 4 premii 😊

 

NB: vom lua în considerare doar o singură postare per participant (în cazul comentariilor multiple, vom lua în considerare doar prima întâmplare povestită)

 

Regulamentul campaniei este disponibil aici.

 

Așadar, sunteți pregătiți de distracție? Vă așteptăm să împărtășiți cu noi povești de neuitat despre tehnologie.

 

La mulți ani Comunitatea Orange! La mulți ani nouă, tuturor!

HB.png

 

 

UPDATE 30 iunie 2023

Concursul nostru s-a încheiat! Va mulțumim tuturor pentru că ați împărtășit cu noi povești amuzante și ne-ați făcut (cel puțin) să zâmbim 🤣🤣🤣.

Cei 4 câștigătorii validați sunt: 

Simina92 – 104 aprecieri 

Danyycool – 92 aprecieri

Miha_Z – 63 aprecieri 

ValyGreavu – 52 aprecieri

 

Felicitări tuturor!

538 Răspunsuri 538

Dezu
Începător

Bravo

Mihalceac76
Începător

Felicitări sunteți cei mai buni!

Ruse
Începător

Am peste 25 de ani la Orange , dar nu am primit nimic niciodată,  asa ca nu va așteptați la ceva anume 

Dragos-123
Începător

La mulți ani, Comunitate #4ani și la încă #40!

Prin 2015 apăruse noul Samsung Galaxy J5. Din bruma de bani pe care o aveam și cu o diferență dintr-un credit, decid sa îl achiziționez. Doamne, ce incantat am fost de el! Telefonul, ca și astăzi, deja devenise cel mai bun prieten. Îl luam peste tot, inclusiv la toaleta, unde pierdeam zeci de minute butonandu-l. Într-o dimineață, mai mult adormit, ma aplec sa ridic capacul de la toaleta, uitând de telefonul pus în buzunarul de la piept al bluzei de pijama. Binenteles, acesta a făcut un triplu salt pana jos în vasul de toaleta. M-am trezit instant și, cu o mișcare rapida am dat sa îl scot de acolo. Mi-a scăpat printre degete din nou și încă un dublu-șurub spre ochiul de apa. A treia oara a fost cu succes, după ce l-am "săpunit" bine. M-am uitam la el. Își dădea obștescul sfârșit. O linie pe ecran, apoi a început sa se deformeze imaginea, a tremurat de vreo doua ori și pa. Mi-am amintit ca citisem în urma cu ceva timp ca, în cazul în care telefonul ia apa din vari-motive, trebuie sa îl desfaci repede și sa îl pui la uscat, eventual într-un borcan cu orez. Am scos bateria în 2 timpi și 3 mișcări și, sa fiu mai mult decât sigur ca apa nu a intrat și sa șterg bine și circuitele plăcii electronice, am pus disperat mana pe o șurubelnița, cu intenția de a da jos și carcasa din fata. Am băgat la jumătatea carcasei șurubelnița, cu intenția de a desprinde capacul, numai ca, din disperarea și emoțiile pe care le aveam, nu mi-am dat seama ca în aceea zona se afla banda care lega display-ul pe placa (inima imaginii). În jumătatea ei a intrat vârful șurubelniței, binenteles. Poate apa nu ii acuzase multe daune și poate își mai revenea, dar acum nu mai aveam cum sa știu acest lucru. Gândul următor a mers către rata pe care o aveam pentru diferența împrumutată și la numerele de telefon, majoritatea salvate în memoria lui.

Maneageorge99
Începător

La mulți ani !!!

Crina2
Junior

Cei mai tari de 24 de ani împreuna cu bune și rele, mai mult bune sa zic! Spor și succes in date !

Beatrice79
Începător

Buna am abonament de 8 ani si 9 luni. Am avut parte de multe peripetii cu abonamentul dar sunt multumita si nu renunt la el. La multi ani #4ani

cristi_inebalab
Începător
 

Da

Salutare! 

Și eu am peste 23 de ani ca și abonat și incă vreo 3 pe prepay. Din păcate, nu contează aproape deloc vechimea în ultimul timp. 

Eu, de exemplu, folosesc un card de debit Orange Money, cu ajutorul căruia fac lunar 50 de puncte oty, ce valorează in online 15 euro. Mai incarc un prepay de 6 euro, la care primesc 20 puncte, care online inseamnă  60 puncte, adică 6 euro. Deci 21 puncte lunar, la achiziția online, numai din acestea. Cu alte cuvinte, trebuie să încerci ceva variante. Dacă mai obții și ceva reduceri promoționale, te-ai scos. Cam așa fac eu la prelungirea abonamentelor.

Succes!

@cristi_inebalab: Bun venit în Comunitate. Observ că ai plasat mesajul tău la "Concursuri". Să înțeleg că cei "8ani" sunt în competiție? Atunci eu vin cu 19ani abonat + 3ani de prepay. Sper să fie ok. 😉

Anonim
Neaplicabil

Eu sunt abonat de doar 3 ani, dar am plimbat numarul prin toate retelele :D, in schimb ma pot lauda ca am aceelasi nr de mobil de 24 ani.

ole
Începător

#Bravo👏👏

Sonny77
Începător

#4ani. La munti ani. Vreau sa va povestesc si eu cum mi-am cumparat primul PC. Lucrul asta întamplandu-se destul de tarziu, cred ca dupa 20 de ani. Povestea incepe asa: acum multi ani in urma un bun prieten isi cumpara un PC si ne cheama sa il vedem si sa ne jucam Fifa 98'. Impreuna cu fratele meu ne-am dus sa vedem "minunea", dragoste la prima vedere: un monitor pe care puteai face atatea lucruri si mai ales sa te joci. A fost o noapte alba in care am obosit tastatura mai ales pe minunatul Fifa 98'. Au urmat multe zile in care cu greu a reusit sa ne tine departe de calcurator prietenul nostru. Dupa cativa ani s-a produs minunea si mi-am permis si eu un PC, cu destule eforturi financiare pentru vremea respectiva, un imprumut la banca pe 2 ani reusind sa produca acea minune. Prima saptamana a stat aproape continuu deschis calculatorul pentru a descarca, cu viteze extrem de mici la vremea respectiva: jocuri, filme, muzica. Am simtit cum am intrat intr-o univers nou, infinit, la vremea respectiva jocurile ocupand o mare parte din hd-ul calcuratorului. Au trecut atatia ani si inca sunt fascinat de gadget-uri noi si de tot ce tine de tehnologie. Si acum sunt pe puncul de a cumpara un laptop nou, doar ca eforturile financiare vor fi mai mici fata de cele facute in urma cu 25 de ani cand am achizitionat: primul meu PC. Si acum il mai am si inca functioneaza.

Ionut13
Începător

Buna la mulți ani