anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Giveaway! Dăm startul competiției The Color Run în Cluj-Napoca!

GeorgianaD
Moderator

Comunitatea Orange te invită la distracție și la o competiție super super colorată! 🦄

Tot ce trebuie să faci este să răspunzi în comentarii care este activitatea sportivă pe care dorești să o practici în această vară și de ce, folosind și sintagma #TheColorRunCelebration, iar noi îți vom oferi o invitație la evenimentul The Color Run din Cluj-Napoca din data de 18 mai 2024.

Astfel, primele 6 persoane care ne vor scrie în comentarii pe acest topic și îndeplinesc condițiile Regulamentului de aici primesc un voucher la eveniment. 

Get Ready To Run! 🕺

Atenție! Doar un singur comentariu va fi luat în calcul pentru clasament.

16 BILLET B.png

Giveaway-ul s-a încheiat, iar câștigătorii sunt @AndSoc , @Elena13 , @And04  si @teacher_ . 

Felicitări! Vă dorim distracție frumoasă. ✌️

4 Răspunsuri 4

teacher_
#StarMember

Mie îmi place să practic activități sportive alaturi de elevii mei, astfel construindu-se între mine și ei o relație bună, puțin mai degajată 😁

#TheColorRunCelebration

And04
Senior

Salutare,

Vara aceasta aș dori să practic badmintonul deoarece este un sport dinamic și antrenant, care îmbunătățește condiția fizică și ajută la dezvoltarea reflexelor, oferind în același timp o oportunitate excelentă pentru socializare și distracție cu prietenii sau familia.

#TheColorRunCelebration

Elena13
Junior entuziast

Buna tuturor,

Mie imi place sa joc ping pong in timpul liber, si cu siguranta in concediul din vara ma voi bucura din plin de aceasta activitate. Antreneaza muschii, reflexele si este un bun prilej de a socializa cu familia si prietenii. Sanatatea este foarte importanta, asa ca va incurajez sa faceti miscare, cel putin 30 min pe zi, cum este recomandat si de specialisti. Zile cu soare sa avem!

#TheColorRunCelebration

AndSoc
Junior

Vreau sa practic inotul deoarece foloseste multe categorii musculare, riscul de accidentari e foarte mic, nu ma lupt cu propria greutate ca la squats de exemplu, si este si util pe viitor sa stiu sa inot, pentru ca nu se stie in ce situatii voi fi pus.

#TheColorRunCelebration