anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Concurs "Familia digitală"

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

UPDATE 17.02

 

Concursul s-a încheiat. Vă mulțumim tuturor pentru participare! Câștigătorii validați în urma tragerii la sorți sunt (conform conditii validare expuse in regulament):

 

orngCO

Cameliagherasim

stela

taur

AdrianB

StefanB

Cathy

Cătălin 

Ladymihu

Rigobert

 

Felicitări!

 

Dragi părinți din comunitate, avem o provocare pentru voi și copiii voștri. Acceptați-o și puteți câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 10 premii pe care le puteți folosi în familie.

 

Ce trebuie să faceți?

 

Adăugați un comentariu la această postare (click pe butonul Răspunde) în care să ne răspundeți la întrebarea: “Cum este folosită tehnologia în familia ta?” (Spune-ne cum o folosești tu și cum o folosesc copiii tăi).

 

Vă rugăm să adăugați un singur comentariu care să cuprindă atât răspunsul vostru, cât și pe cel al copilului, fără să adăugați alte comentarii adiționale.

 

Ca să puteți răspunde, trebuie să fiți autentificați în comunitate. Dacă nu sunteți încă înscriși în comunitate, aveți aici descriși pașii pe care trebuie să-i parcurgeți pentru a deveni membru.

 

Premiile puse în joc sunt 10 pachete, fiecare conținând: o boxă Bluetooth JBL Go 2, căști Bluetooth, USB hub, pix și breloc. Vom contacta câștigătorii pe e-mail, deci stați cu ochii pe adresa asociată contului vostru My Orange.

 

Concursul se desfășoară în perioada 28 ianuarie - 10 februarie 2020, iar regulamentul îl găsiți aici. Lista câștigătorilor o vom publica pe 17 februarie.

 

Dacă vreți să vedeți cum au răspuns alți părinți în cadrul experimentului nostru, urmăriți înregistrarea video de aici.

 

În momentul în care adăugați un răspuns este bifată automat opțiunea de a primi notificare pe e-mail când altcineva răspunde. Pentru a nu mai primi notificările puteți fie să debifați când adăugați răspunsul, fie ulterior să accesați butonul "Nu mai urmări" aflat lângă cel de răspuns.

 

Mult succes!

944 Răspunsuri 944

Catalin_12
Începător
Desene animate, cântecele, jocuri educative pentru copii iar pentru adulți filme, muzica și sport.

Mada_Pahontu
Începător
Ma uit impreuna cu fetita mea la desene, ne uitam pe pozele noastre, vorbim cu bunicii si cu prietenii care sunt departe de noi.

Cristian_321
Începător
Totul este bine cu orange..ne ajuta si ne aduce beneficii si bucurii intregii familii.Va multumim ..

michinici
Începător
toti membrii familiei sunt abonati orange, televiuvine si internet. copii urmaresc posturile dedicate in grila de programe orange.

Spiridon_Lilian
Începător
Suntem o familie digitală bunici,copii, nepoți,e firesc mergem în pas cu tehnologia.

Eugen_6
Începător
Pentru informatii si pentru cumparaturi

Munaaa
Începător
In mod constructiv și educativ

Gabriel_9
Începător
Tehnologia o folosim impreuna

Lau_Claudiu
Începător
doar eu folosesc internet acasa de pe telefon.

mysa
Începător
Tehnologia este foarte importanta atat in dezvoltarea unui copil cat si a unui adult. Cum folosim noi aceasta tehnologie? Baiatul cel mic (16 ani) are mare nevoie de internet atat pentru teme cat si pentru a aduna diverse informatii. Si comunicarea este mai usoara cu colegii si uneori cu profesorii. El joaca diverse jocuri pe calculator , vizioneaza filmulete amuzante dar se si documenteaza in anumite domenii. Noi ca si parinti cum folosim aceasta tehnologie? Este adevarat ca suntem dependenti de ea. De ce? Uneori nu stim ce inseamna anumite cuvinte, la ce sunt folosite anumite obiecte si nu avem curajul sa intrebam alte persoane pentru a nu parea "nestiutoare" , "inculte" cum obisnuiesc unii sa te eticheteze. Internetul este cel care ne ajuta foarte repede sa intelegem . La ce mai folosim noi ca si adulti internetul? Am un baiat (25ani) plecat la studii de 4 ani, ceea ce este foarte greu pentru noi. Internetul ne ajuta sa comunicam mai des, sa il vedem , sa ii dam sfaturi si asa distanta este mai mica, reusim sa diminuam dorul de el .Am invatat sa lucrez pe calculator dupa 30 ani si spuneam ca toata lumea ca este prea tarziu sa invat sa intru pe net, sa lucrez pe un calculator, dar ....nu este asa. Lumea a evoluat. Nu exista o varsta la care sa inveti sa folosesti noua tehnologie. Trebuie sa invatam continuu deoarece asta ne va ajuta. Folosirea telefonului de catre copii este o dilema pentru unii adulti. Da, este foarte important sa poti pastra legatura cu copilul tau in unele momente dar trebuie sa stim ca acesta are nevoie si de intimitate. Deci, internetul, tehnologia este buna, ne ajuta, ne invata si uneori ne protejeaza si avem mare nevoie de ele.

gabrielbarbu
Începător
Toată lumea folosește, suntem interconectați. De la telefon, până la smartwatch-uri și tablete.

Croampa
Începător
Vrei să a-mi fi iubita mea tu mie da sau nu sau prietena mea tu mie da sau

Sulomanmia
Începător
Ok mersi bună

Sulomanmia
Începător
Sulomanmia@gmail.com bună ziua doresc să vă spun că am fost la un moment dat sa vad ce mai faceți voi avea nevoie de ceva vreme și eu am o rugăminte dacă se poate face ceva pentru a va acorda premiul pentru cel mai original mesaj.

Popa_Adrian_1
Junior
Tehnologia este foarte importanta pentru fiecare dintre noi,accesul in epoca vitezei la informatie este indispensabila. Baiatul meu foloseste tableta si telefonul mobil foarte des,urmareste Orange Tv Go ,foloseste Whatsapp,asculta muzica pe Youtube,joaca multe jocuri cu prietenii,inca nu a ajuns sa-si faca temele cu ajutorul calculatorului,este doar in clasa a doua. Eu folosesc mai mult laptopul,trimit mailuri,caut stiri,folosesc Skype,fac plati online,caut pe motoarele de cautare ceea ce ma intereseaza. Sotia mea se informeaza cel mai mult la Tv,urmareste serialele favorite si acceseaza foarte des retelele sociale. Toata familia este dependenta intr-un fel sau altul de tehnologie.