anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Concurs "Familia digitală"

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

UPDATE 17.02

 

Concursul s-a încheiat. Vă mulțumim tuturor pentru participare! Câștigătorii validați în urma tragerii la sorți sunt (conform conditii validare expuse in regulament):

 

orngCO

Cameliagherasim

stela

taur

AdrianB

StefanB

Cathy

Cătălin 

Ladymihu

Rigobert

 

Felicitări!

 

Dragi părinți din comunitate, avem o provocare pentru voi și copiii voștri. Acceptați-o și puteți câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 10 premii pe care le puteți folosi în familie.

 

Ce trebuie să faceți?

 

Adăugați un comentariu la această postare (click pe butonul Răspunde) în care să ne răspundeți la întrebarea: “Cum este folosită tehnologia în familia ta?” (Spune-ne cum o folosești tu și cum o folosesc copiii tăi).

 

Vă rugăm să adăugați un singur comentariu care să cuprindă atât răspunsul vostru, cât și pe cel al copilului, fără să adăugați alte comentarii adiționale.

 

Ca să puteți răspunde, trebuie să fiți autentificați în comunitate. Dacă nu sunteți încă înscriși în comunitate, aveți aici descriși pașii pe care trebuie să-i parcurgeți pentru a deveni membru.

 

Premiile puse în joc sunt 10 pachete, fiecare conținând: o boxă Bluetooth JBL Go 2, căști Bluetooth, USB hub, pix și breloc. Vom contacta câștigătorii pe e-mail, deci stați cu ochii pe adresa asociată contului vostru My Orange.

 

Concursul se desfășoară în perioada 28 ianuarie - 10 februarie 2020, iar regulamentul îl găsiți aici. Lista câștigătorilor o vom publica pe 17 februarie.

 

Dacă vreți să vedeți cum au răspuns alți părinți în cadrul experimentului nostru, urmăriți înregistrarea video de aici.

 

În momentul în care adăugați un răspuns este bifată automat opțiunea de a primi notificare pe e-mail când altcineva răspunde. Pentru a nu mai primi notificările puteți fie să debifați când adăugați răspunsul, fie ulterior să accesați butonul "Nu mai urmări" aflat lângă cel de răspuns.

 

Mult succes!

944 Răspunsuri 944

Novac_Lenuța_Mi
Începător
Bună, Ma numesc Novac Lenuța Mihaela.. Sunt abonat Orange și împreună cu soțul și cei 2 copii ai noștri beneficiem de servicii maxime de tehnologie alături de Orange. Folosim tehnologia în fiecare zi pentru a ne documenta, ascultam muzica și ce este mai distractiv comunicam cu cei dragi. Copilașii vizualizează videoclipuri educative,asculta muzica, se uită la desene animate.. Impreuna folosim tehnologia într-un mod sănătos și benefic pentru viața noastră!

Catalin_11
Începător
Suntem o familie cu 6 membri, 4 copii și doi adulți. Toți folosim laptop, smart Phone și bineînțeles tableta pentru mezinul familiei.

luci1606
Începător
Copilul "modern" foloseste tehnologia de mic. Noi ii invatam din primii ani sa foloseasca tot ce tehnologie digitala ca sa mai avem si noi ceva timp liber :) La noi, cel mic a inceput treptat cu laptopul nostru pe Youtube apoi a avansat la tableta iar acum de cand a inceput scoala , a trecut la propriul smartphone. Spun propriul, deoarece primul telefon a fost unul mai vechi al meu dar intre timp si-a cumparat unul mai bun din banii lui personali, economisiti. Uitasem de Playstation-ul 4 pe care il foloseste doar in weekend pentru jocuri si seriale animate pe Netflix :) Deci tehnologia e adanc radacinata in viata lui, atat de adanc ca am ajuns sa folosesc un program de control al timpului petrecut de el pe telefon. Probabil next step vor fi retelele de socializare (sper peste cativa ani ), momentan ii ajunge contul pe Youtube unde mai posteaza diferite prostii 🙂

Ade_3
Începător
Eu folosesc tehnologia pentru divertisment : filme, muzica, informare online. Pe lângă faptul ca îmi place ca toate aparatele (aer condiționat, imprimanta, TV, telefoane, frigider, cuptor, becurile) sa fie conectate la un router wireless din casa îmi doresc sa adun tehnologie conectata la rețea. Soțul se pricepe, la vizionat filme hazlii pe net. Copilul : a învățat sa umble pe telecomanda televizorului cu android sa îsi caut filmulețele și melodiile preferate pe YouTube sau sa se joace pe tableta!

Cossimi
Începător
Buna, tehnologia este destul de folosita in familia mea, ambii mei parinti, bunici, unchi si matusi toti folosesc cel putin un telefon touchscreen, casti, dispozitife wi-fi, laptop-uri. As dori sa castig castile si boxa portabila deoarece amandoua s-au stricat subit, iar garantia aparent, nu le acopera 😕

vioas1
Începător
Bună! Suntem o familie care folosim internet, tv și telefonie datorită serviciilor orange. Copiii sunt foarte mulțumiți. Băiatul atât pe telefon și laptop. Fetele mai mult pe tv.Noi părinții mai tarziu și pe telefoanele personale.

arpici
Începător
Cu doi baieti unul de 9 si celalalt 16 ani folosim tehnologia aproape 6-7 ore pe zii butonand telefoanele iar in afara de asta copilul mare foloseste laptopul pt la cursuri iar eu folosesc smart tv-ul uitandu-ma la filme de pe you tube,sotia mea iar cu capul pe retelele de socializare.

Simona_Foanta
Începător
Tehnologia in familia mea este folosita cu un scop:de a afla cele mai noi informații ,iar timpul liber este ocupat cu anumite jocuri inspirate ,cu scopul educativ de a intelege lumea in care traiesti si pur si simplu sa simti ca poti fi de un folos.

Claudiu_OSB
Începător
Buna ziua , Ana si Cristian sunt doi copii de 5 si 7 ani si deja se gandesc la cadouri cu ecrane pentru zilele de nastere viitoare . Deocamdata interactioneaza cu ale noastre in interval de timp prestabilit si limitat cu jocuri educative si filmulete dragalase ...

banica_anca
Începător
Tehnologoa digitala ma ajuta atunci cand cei 2 baieti ai mei sunt foarte obositi pt ca le dau telefonul si tableta. Ei se linistesc si eu evit astfel, o cearta:)

I_cavaleru2005
Începător
Buna ziua! Tehnologia in familia mea este folosita cu moderatie. Imi doresc o pereche de casti JBL deoarece avand un sericiu full time nu pot sta foarte mult cu copii și vreau să le fac cadou aceste perechi de casti.

alina_12
Începător
buna, eu si mama folosim impreuna un smartphone Huwauei si am invatat-o sa faca fotografii, albume, are unul intreg cu pisoiul ei.

hinza_yoana
Începător
Pentru familia mea tehnologia digitală inseamna smartphone, tabletă, calculator, smart tv – noi o folosim într-o varietate de moduri. La distanță de un click/touch, copiii noștri au parte de divertisment, socializare, informații și educație. Consider ca internetul aduce multe avantaje vieții și este foarte bogat și variat în ceea ce ne oferă.

tib_gr
Începător
Toți trei, soția, copilul și eu avem smartphone-uri. Cele ale adulților sunt conectate la centrală, lumini și aer condiționat. Pe cel mic îl controlăm prin Family Link, de la Google. Bineînțeles, smart tv-ul este folosit de toți. Long live Netflix.

Maiasul_1
Începător
Foarte tare,minunat o folosim. Respect.