anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Concurs "Familia digitală"

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

UPDATE 17.02

 

Concursul s-a încheiat. Vă mulțumim tuturor pentru participare! Câștigătorii validați în urma tragerii la sorți sunt (conform conditii validare expuse in regulament):

 

orngCO

Cameliagherasim

stela

taur

AdrianB

StefanB

Cathy

Cătălin 

Ladymihu

Rigobert

 

Felicitări!

 

Dragi părinți din comunitate, avem o provocare pentru voi și copiii voștri. Acceptați-o și puteți câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 10 premii pe care le puteți folosi în familie.

 

Ce trebuie să faceți?

 

Adăugați un comentariu la această postare (click pe butonul Răspunde) în care să ne răspundeți la întrebarea: “Cum este folosită tehnologia în familia ta?” (Spune-ne cum o folosești tu și cum o folosesc copiii tăi).

 

Vă rugăm să adăugați un singur comentariu care să cuprindă atât răspunsul vostru, cât și pe cel al copilului, fără să adăugați alte comentarii adiționale.

 

Ca să puteți răspunde, trebuie să fiți autentificați în comunitate. Dacă nu sunteți încă înscriși în comunitate, aveți aici descriși pașii pe care trebuie să-i parcurgeți pentru a deveni membru.

 

Premiile puse în joc sunt 10 pachete, fiecare conținând: o boxă Bluetooth JBL Go 2, căști Bluetooth, USB hub, pix și breloc. Vom contacta câștigătorii pe e-mail, deci stați cu ochii pe adresa asociată contului vostru My Orange.

 

Concursul se desfășoară în perioada 28 ianuarie - 10 februarie 2020, iar regulamentul îl găsiți aici. Lista câștigătorilor o vom publica pe 17 februarie.

 

Dacă vreți să vedeți cum au răspuns alți părinți în cadrul experimentului nostru, urmăriți înregistrarea video de aici.

 

În momentul în care adăugați un răspuns este bifată automat opțiunea de a primi notificare pe e-mail când altcineva răspunde. Pentru a nu mai primi notificările puteți fie să debifați când adăugați răspunsul, fie ulterior să accesați butonul "Nu mai urmări" aflat lângă cel de răspuns.

 

Mult succes!

944 Răspunsuri 944

Daniela_8
Începător
Buna!Eu folosesc in special telefonul îmi este mult mai practic ,fetița mea are 2 ani,și este fascinată și ea de YouTube,cu ajutorul meu se uita la desene in special cele cu animale.

Adda240300
Începător
Eu folosesc tehnologia în multe feluri. Mă uit la seriale atât pe telefon cât și pe TV, ascult muzică în boxe când sunt acasă, iar când sunt pe drum, în căști. Părinții mei, de asemenea se uită la filme și ascultă muzică atunci când petrec. Eu folosesc tot felul de aplicații, pe când ei folosesc doar facebook-ul si messengerul. Tehnologia ne face viețile mai ușoare, din punctul meu de vedere.

jimblaruflorin
Începător
Folosim tehnologia zilnic, in special telefoanele, laptop si tablete. Fetița mea folosește telefonul mai mult pentru rețelele de socializare.

Koko
Începător
Am doi copii și întradevar ei sunt cei mai informați cu tehnologia. Noi părinții mai puțin. Tehnologia le este de ajutor cel puțin la școală dar și în timpul liber cu jocurile. O zi buna tuturor.

DorelPopa
Începător
Incercam sa folosim tehnologia cu moderatie si urmarim ca timpul petrecut in compania tehnologiei sa fie util. Noi am creat o scoala de robotica si programare pentru fetita noastra si pentru copiii din Satu Mare si folosim tehnologia pentru a invata despre roboti si programare. Invatam prin joaca. Fetita noastra a trecut de la simplu consumator de tehnologie la utilizator inteligent de tehnologie.

cristian_18
Începător
Folosim tehnologia la maxim pe 5 telefoane 3 tablete , 2 laptop uri ce sa mai zic de desktop ca nu a mai fost oprit de vreo 5 luni , fetita de 11 ani cot la cot cu noi bineinteles cu control parental , in cazul meu trebuie sa fiu mai atent cu datele mobile si convorbirile cand sant in roaming pentru ca am fost avertizat de centrala orange ca voi fi bun de plata pentru ca folosesc serviciile orange mai mult in roaming decat national mentionzs ca sant plecat din tara 5/6 zile pe saptamana . Vad ca am primit un 18 la username ...ce as mai vrea sa am varsta aia :)))

Atat prin natura serviciului, cat si in vederea rezolvarii unor probleme de familie/personale, la noi in casa este utilizaata tehnologia in medie 3-4 ore zilnic. Avem conexiune permanenta la internet, pe care o folosim pe TV smart, laptop, calculator, tefon mobil. Majoritatea site-urilor accesate sunt de cultura, legislatie scolara, youtube (filme, muzica, documentare Discovery). In proportie de 10% accesam netul pentru programarea concediilor, excursiilor, circuitelor turistice, retete culinare etc.

Dan_16
Începător
In familia mea Orange este bine venit cît și pt copii e de nelipsit totul e ok

Cornel_Stan
Începător
Pe noi ne ajuta la cresterea piticului si ne usureaza viata

Jipa_Florin
Începător
Tehnologia (telefonul) o folosesc pentru a reda cantecele pentru fiica mea de 5luni. Este absolut fascinata Tot telefonul il folosesc pentru a comunica cu parintii mei prin apel video. Alina dorul de nepotica :D Suntem trei generatii care ne bucuram de avantajele tehnologiii moderne

George_13
Începător
Părinți mei folosesc tehnologia pentru a vorbi cu noi când sunt departe. Datorita părinților am reușit sa învăț sa gătesc și părinții datorita mie au învățat sa folosească internetul în scopuri creative și cât mai distractiv. Ma bucura foarte mult sa îmi vad părinții ca folosesc tehnologia pentru a vorbi cu noi, dar eu nu numai ca vorbesc cu noi vorbesc și cu prieteni și rude și în privința mea eu folosesc tehnologia pentru documentare despre teme, facerea unor referate,da a comunica cu lumea din mediul online, dar pun și pauze când folosesc tehnologia chiar dacă e ceva important. Deci pot spune ca și eu cât și părinți mei folosim tehnologia în moduri distractive cât și comunicative.

Dan_Cristea
Începător
Pe mine tehnologia m-a ajutat, cel putin in ultimii 4 ani sa pot face research asupra bolii de care sufar, sa imi gasesc Doctori peste hotare si tratamente bune in ceea ce priveste tratarea si recuperarea mea. Sufar de o afectiune destul de rara, care in Romania nu avea un protocol de tratament prea bine stabilit...cu ajutorul internetului am reusit sa gasesc in Suedia atat medicii specializati pe acest tip de afectiune, cat si tratamentul potrivit, care la noi nu exista. Tot cu ajutorul internetului am aflat cum imi pot deconta prin Minister toate aceste cheltuieli, cu tratamentul meu in Suedia...in rest il folosesc pentru tot soiul de informatii, pentru cumparaturi online, plati catre furnizori de servicii, vizualizare de filme, navigare pe retelele de socializare. Fàmilia mea, reprezentata dintr-un frate si mama mea, care mi-a fost in tot acest timp alaturi, folosesc internetul atat in scop recreativ(retele de socializare, vizualizare filme) cat si in scop de informare si documentare, spre exemplu in cazul fratelui meu, care studiaza foarte mult desenul, atat 3d cat si diferite alte tehnici, dar si muzica pe care o si compune dealtfel... Gasesti si ce nu ai nevoie pe internet, dar partea de documentare in diferite domenii de interes, este nelimitata.

cameliacatana
Începător
In familia Cătană tehnologia se utilizeaza zilnic de catre soț si analog si copiii .insa cateva ore doar pe saptamana folosesc telefoanele cel mic de 6 anisori mai putin pentru unele jocuri deja instalate de el,le vede in reclamele din pauzele desenelor sau pe la prieteni prin telefoane si daca sunt ok pt.varsta lui le ii permitem sa isi instaleze pe unul dintre tel noastre,insa cea mare de 12 cauta si gaseste exact ce vrea prin anumite motoare de cautare de care noi stim si i-am permis sa le foloseasca,ea fiind pasionata de actorie,modeling,cosmetice si haine pt adolescenti!In ce privesc laptopurile sau tableta celui mic e folosita la fel ca si telefonul si-n plus pt poze cu familia ,(toturor copiilor cred ca le place sa-i lasi sa -ti faca poze) cred ca prietenii lui fac la fel si fetita familiei foloseste laptopul pt.proiectele de la scoala si imprimanta la fel,utilizand tot motoarele de cautare instalate de sot in scop de cautare!nu abuzam de tehnologie dar o folosim frecvent si noi si cei doi copilasi pt ca e necesara epocii si modernismului timpurilor noastre!

Bulldogflou
Începător
baiatul meu are abia 8 luni, toat tehnologia care se foloseste in casa este manuita de noi, parintii.

richiu
Începător
Tehnologia in familia noastră este folosită pentru distractie, divertisment(vizionare videoclipuri, diverse jocuri pe tableta au telefon) si cea mai importanta uzanta a tehnologiei este cea de invatare. Aici avem mai multe aplicatii care ne ajuta, de exemplu, sa invatam la chitara, sa acordam chitara, sa vedem video in acest sens. Tehnologia este benefica, daca se utilizeaza cu masura, si nu se face abuz de ea. Multumesc