anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Concurs "Familia digitală"

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

UPDATE 17.02

 

Concursul s-a încheiat. Vă mulțumim tuturor pentru participare! Câștigătorii validați în urma tragerii la sorți sunt (conform conditii validare expuse in regulament):

 

orngCO

Cameliagherasim

stela

taur

AdrianB

StefanB

Cathy

Cătălin 

Ladymihu

Rigobert

 

Felicitări!

 

Dragi părinți din comunitate, avem o provocare pentru voi și copiii voștri. Acceptați-o și puteți câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 10 premii pe care le puteți folosi în familie.

 

Ce trebuie să faceți?

 

Adăugați un comentariu la această postare (click pe butonul Răspunde) în care să ne răspundeți la întrebarea: “Cum este folosită tehnologia în familia ta?” (Spune-ne cum o folosești tu și cum o folosesc copiii tăi).

 

Vă rugăm să adăugați un singur comentariu care să cuprindă atât răspunsul vostru, cât și pe cel al copilului, fără să adăugați alte comentarii adiționale.

 

Ca să puteți răspunde, trebuie să fiți autentificați în comunitate. Dacă nu sunteți încă înscriși în comunitate, aveți aici descriși pașii pe care trebuie să-i parcurgeți pentru a deveni membru.

 

Premiile puse în joc sunt 10 pachete, fiecare conținând: o boxă Bluetooth JBL Go 2, căști Bluetooth, USB hub, pix și breloc. Vom contacta câștigătorii pe e-mail, deci stați cu ochii pe adresa asociată contului vostru My Orange.

 

Concursul se desfășoară în perioada 28 ianuarie - 10 februarie 2020, iar regulamentul îl găsiți aici. Lista câștigătorilor o vom publica pe 17 februarie.

 

Dacă vreți să vedeți cum au răspuns alți părinți în cadrul experimentului nostru, urmăriți înregistrarea video de aici.

 

În momentul în care adăugați un răspuns este bifată automat opțiunea de a primi notificare pe e-mail când altcineva răspunde. Pentru a nu mai primi notificările puteți fie să debifați când adăugați răspunsul, fie ulterior să accesați butonul "Nu mai urmări" aflat lângă cel de răspuns.

 

Mult succes!

944 Răspunsuri 944

Adelina_Mican
Începător
Pana acum câțiva ani nu foloseam spre deloc internetul, în special pe telefon. De când mi-au instalat și făcut cont fetele mele pe Facebook și mi-au descarcat Remi online trebuie sa recunosc ca am ajuns sa îmi ocup timpul mai mult decât ar trebui pe internet. Pe lângă mesaje de buna dimineața și urările pe care mi le trimit acum cu prietenele sau rudele, îmi place sa intru în grupuri de gospodine și sa aflu trucuri și rețete noi de testat în bucătărie. Cât despre fetele mele, nu știu ce ocupații au dar în mod cert folosesc tehnologia 24/24, ca orice adolescent de altfel. Încă le mai cer ajutor cu direcțiile pe harta când mergem undeva sau dacă vreau sa aflu știri importante din oraș sau țară, pentru ca ele sunt mereu la curent. Tot la ele apelez și când nu îmi amintesc parolele conturilor sau când dau de o eroare.

RamoBanu
Începător
Wireless La laptop si telefoane

Amne
Începător
Parintii mei folosesc Tehnologia pentru entertainment prin netflix si serviciile de streaming online, eu folosesc tehnologia Pentru creativitate intru cat produc muzica

Ramona_Damian
Începător
Noi folosim tehnologia pentru informații, lucru, socializare și lucru din nou, așa că folosim câteva dispozitive: de la telefoanele smart, care sunt utilizate în mare parte de toți membrii familiei, la laptop-uri, televizor, tablete..... Fetița utilizează preponderent YouTube-ul pt desene, jocuri și cântece.

georgemar918
Junior entuziast
eu folosesc tehnologia pentru televizor, aplicații de navigare, schimb de informații importante cu prietenii cea mică pentru socializare și postare fotografii pe internet ne întâlnim la jumătate: atunci când ne uităm la televizor la desene, filme, documentare

Dan_29
Începător
Salut! Fetița noastră în vârstă de 11 anișori folosește tableta și smartphonul pentru a socializa cu prietenele și colegele de clasă prin intermediul aplicatiei WhatsApp.Deasemenea mai foloseste aplicatia youtube pentru vizionarea de filmulețe. Motorul de căutare google este folosit ptr. a căuta diverse informatii necesare rezolvării temelor de la scoala, informatii care de multe ori sau dovedit a fi insuficiente,din cele primite la scoala. Noi adulții folosim tehnologia digitala ptr.socializare prin folosirea aplicatiilor de tip Whatsapp,atât pe tabletă dar mai ales de pe smartphone. Prin motorul de cautare google citim presa si ne informăm cu privire la starea vremii,shopping. Ținerea legăturii cu familia dar si cu alte persoane o realizăm prin intermediul rețelei mobile și a telefoanelor. Totul făcându-se intr-un mod cât mai responsabil posibil. Aceste tehnologii ne dau posibilitatea de a avea acces la informații mult mai rapid față de acum 5-10 ani în urmă. Viitorul ne zâmbește.

gelu_teodorescu
Începător
Primul PC în familia noastră a apărut când fiul nostru cel mic avea 12 ani ca o necesitate. Era în 1990. Pentru el nu a existat nici o dificultate în a-l utiliza chiar din prima zi, ceea ce nu era valabil și pentru mine, așa că apelam la ajutorul lui. Eram, atunci, abonați ai altei rețele de telefonie mobilă cu resurse limitate, este vorba despre Zapp. Viteză mică cu toate inconvenientele de rigoare. Am ales, apoi, Orange datorită ofertei superioare, astfel încât acum totul este pe Orange la noi, voce, internet, TV. După finalizarea studiilor, ne găsindu-și un angajament în domeniu, a emigrat. Atunci singura cale de comunicare a rămas internetul, Skype/mess. Atât pentru mine, cât și pentru fiul meu, internetul a fost, încă din start, o sursă de informare în primul rând, fără a deveni dependenți. Utilizăm tehnologia, fără ea nu se poate, pentru a comunica, a ne informa și, atunci când timpul ne permite, pentru relaxare, carte on line, filme sau muzică de calitate.

OlimpiaMagura
Începător
Folosesc tehnologia sa-i trimit copilului poze cu ce am de gand sa gatesc, iar el imi raspunde cu like sau seen, si ii mai urmaresc telefonul prin GPS, sa stiu pe unde e cand merge la joaca, pentru ca si atunci cand merge afara nu lasa telefonul si nici nu opreste internetul oferit de Orange.

IORDACHE_SERGIU
Începător
Eu folosesc telefonul mobil si laptopul , lucrand zilnic cu ele . Copilul , a terminat Facultatea de informatica cu masterat in inginerie software , el de mic a fost pasionat de tehnologie , matematica ,jocuri pe calculator el utilizeaza laptopul , ceasul inteligent , telefonul ultra performant lucrand in acest domeniu la o societate straina .

Anytasf
Începător
Tehnologia este parte integrata din civilizatia noastra. Am putes trai si fara, dar ne usureaza atat de mult viata. Bineinteles, daca o folosim rational si nu ne rupem de realitate. Stim ca ecranele nu sunt tocmai bune pt cei mici, ba chiar am zis ca pana la 5 ani nu imi voi lasa copilul la televizor/telefon. Ei....uite ca nu s-a putut. Incerc sa nu il las mai mult de o ora pe zi. La 4 ani stie sa deschida televizorul si sa isi puna singur desene. La fel si cu telefonul, dar am parola ☺. La laptop nu are voie inca.

Diana_16
Începător
Folosirea se face mai mult cu telefoane mobile de toți membrii familiei !!

PAW
Începător
Fiind o persoană tehnică și având o plăcere în a folosi tehnologia, am indus și soției și fetiței acest aspect, si anume ca tehnologia folosită în anumită măsură ne poate face viața mai ușoară și mai frumoasă, arată timp cat nu exagera. Folosim tehnologia în smart home(orange), aprofundarea cunoștințelor. Mayumi(numele fetiței mele) a prins aceasta latura tehnică, dar sper sa nu intre în extrema dependenței de social media can va crește, aici existând o exigență din partea mea, considerând că această reprezintă partea negativă a online-ului. Ca o concluzie, tehnologia este folosită în familia noastră pentru confort,siguranță, comunicare,divertisment, absolut cu limita.

Maria_12
Începător
Copilu folosește telefonu se uita pe YouTube iar eu telefonu conectata la rețeaua orange în casa avem Wi Fi

adytza74
Începător
Fara tehnologie ,viata e pustiu.

Spanu_Ion
Începător
Toată familia folosește tehnologia, copii în special de pe smartphone!