anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Concurs "Familia digitală"

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

UPDATE 17.02

 

Concursul s-a încheiat. Vă mulțumim tuturor pentru participare! Câștigătorii validați în urma tragerii la sorți sunt (conform conditii validare expuse in regulament):

 

orngCO

Cameliagherasim

stela

taur

AdrianB

StefanB

Cathy

Cătălin 

Ladymihu

Rigobert

 

Felicitări!

 

Dragi părinți din comunitate, avem o provocare pentru voi și copiii voștri. Acceptați-o și puteți câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 10 premii pe care le puteți folosi în familie.

 

Ce trebuie să faceți?

 

Adăugați un comentariu la această postare (click pe butonul Răspunde) în care să ne răspundeți la întrebarea: “Cum este folosită tehnologia în familia ta?” (Spune-ne cum o folosești tu și cum o folosesc copiii tăi).

 

Vă rugăm să adăugați un singur comentariu care să cuprindă atât răspunsul vostru, cât și pe cel al copilului, fără să adăugați alte comentarii adiționale.

 

Ca să puteți răspunde, trebuie să fiți autentificați în comunitate. Dacă nu sunteți încă înscriși în comunitate, aveți aici descriși pașii pe care trebuie să-i parcurgeți pentru a deveni membru.

 

Premiile puse în joc sunt 10 pachete, fiecare conținând: o boxă Bluetooth JBL Go 2, căști Bluetooth, USB hub, pix și breloc. Vom contacta câștigătorii pe e-mail, deci stați cu ochii pe adresa asociată contului vostru My Orange.

 

Concursul se desfășoară în perioada 28 ianuarie - 10 februarie 2020, iar regulamentul îl găsiți aici. Lista câștigătorilor o vom publica pe 17 februarie.

 

Dacă vreți să vedeți cum au răspuns alți părinți în cadrul experimentului nostru, urmăriți înregistrarea video de aici.

 

În momentul în care adăugați un răspuns este bifată automat opțiunea de a primi notificare pe e-mail când altcineva răspunde. Pentru a nu mai primi notificările puteți fie să debifați când adăugați răspunsul, fie ulterior să accesați butonul "Nu mai urmări" aflat lângă cel de răspuns.

 

Mult succes!

944 Răspunsuri 944

veronica
Începător
Hei! Salutare tuturor! Am 2 fete una de 4 ani si 7 luni si una de 1 an si 2 luni. Sunt super incantate de telefoanele noastre mobile. Efectiv cea mica ma cauta in buzunar. In schimb cea mare are o dexteritate in "manuirea" telefonului, ca de multe ori nu ma pricep eu cum se pricepe ea. La fiica mea cea mare totul e touch:)) si nu concepe viata fara telefon sau date mobile. Cea mica e super incantata de luminite si culori....Le dau voie sa se joace pe telefon pentru ca de fapt asta e viitorul. Va multumesc

Ella_4
Începător
Băiețelul meu are 7 ani si e pasionat de jocuri, videoclipuri de pe youtube, activitati scolare sau extra-scolare. La fel si eu folosesc telefonul, laptop-ul, atat pentru socializare cat si pentru munca.

mapaula89
Începător
Tehnologia este de baza in ziua de azi....atat eu, cat si copilul o utilizam zilnic. Eu: GPS de dimineata pentru identificarea blocajelor in trafic, ma informez din presa in fiecare dimineata si neaparat un browsing pe facebook. Sunt conectata la net 4G toata ziua, messenger este la ordinea zilei, orei, minutului. Orice cautare este rapida si la indemana pe telefonul personal (shopping online, locatii, gestionare conturi bancare, diverse informatii necesare). Copilul: jocuri cat cuprinde si cat i se permite...devine o dependenta destul de usor din pacate.

Eniko_2
Începător
Tehnologia este folosita si in familia noastra cu drag si spor. Avem 2 copii, de 4 si de 7 ani. Trebuie sa-mi ascund telefonul sa nu ajunga pe mana lor. Cel mic prefera sa faca poze, e un mic artist. Cel mare asculta muzica sau vizioneaza filmulete pe youtube. In afara de telefoane, copii se pricep si la celelalte dispozitive: tableta, laptop. Dar avem grija sa nu exageram totusi cu folosirea acestor dispozitive. Mai sanatos e sa se joace si sa se miste liber la varsta lor. In ceea ce ne priveste pe noi-adultii-ne mai controlom si noi sa nu exageram cu folosirea tehnologiei. Dar e mai greu, avand in vedere ca si la servici stam in fata calculatorului 8 ore pe zi.

Liviu_Viorel
Începător
Am o fetița de 3 ani jum care navighează pe internet, YouTube, aplicații sau jocuri singura. Atât pe telefonul ei cât și al soției sau al meu + utilizarea laptopului unde acum învață sa-l utilizeze singura. Isi dorește foarte mult o tableta fiind cu ecran mai mare. Tehnologia este folosită la maxim care pe lângă distracții găsești mereu un răspuns sau produs serviciu.

marius_bk6
Începător
Folosim tehnologia atat eu cat si familia mea.

lacri
Începător
Buna ziua! Am doi copii Maria si Nicu, care au cunoscut noua tehnologie de mici , tot atunci am invatat si noi parintii impreuna cu ei. pana la un punct ne-am completat reciproc dar incet incet am ramas mai in urma ,era si normal:)))

stefanapuiu
Începător
Noi folosim tehnologia pt a ne documenta in anumite privințe si pt a viziona filme

Iedra7953
Începător
La noi este foarte simplu! Suntem 3 , doi adulți și cel mai minunat copil ! Tati se joacă, mami mereu pe youtube , iar copilul împarte ambele activități: youtube + jocuri ! In mod cert tehnologia ne ajuta , ne învață,că ne relaxează!

Ana_Maria1
Începător
Avand o fetita de 1 anișor și 3 luni pot spune ca deja a început sa o folosească, se uita la desene, îl suna pe Tati, este foarte entuziasmata.. De noi ce sa spunem eu rețete, Facebook una alta iar soțul olx viata lui

Halici_Danut
Junior
Ma consider un tata modern...folosesc foarte bine tehnologia la 52 de ani...recunosc ca de multe ori am apelat la ajutorul fiului meu de 26 de ani. Imi aduc aminte ca acum 19 ani am

madalinabaleanu
Începător
Trăim într-o lume digitală. Şi copiii noştri la fel. Pentru a ne asigura că le oferim copiilor o dezvoltare fizică şi emoţională sănătoasă şi echilibrată ar fi bine să integrăm tehnologia în vieţile noastre ca pe orice altă componentă, cu conştienţă şi echilibru. Dar să avem grijă să nu uităm ingredientele esenţiale pentru dezvoltare şi creştere. Să nu neglijăm somnul de calitate, mişcarea, joaca liberă şi timpul de a fi cu noi înşine. În loc să devenim obsedaţi de numărul de minute petrecute de copilul nostru în faţa tabletei sau televizorului, să facem tot posibilul să ne asigurăm că ceea ce urmăreşte sau joacă este de calitate,potrivit vârstei şi sigur, să ne alăturăm lor ori de câte ori putem.

Elena_Mahalu
Începător
Buna ziua! Toata familia mea, pot spune ca e dependenta de tehnologie. Fiica-mea de laptop, sotul de calculator, eu de tableta iar mama mea, in varsta de acusi 68 de ani, spune ca nu-i vine sa creada ca a existat viata si inainte de telefon. Deci, la vremuri noi, tehnologii noi!

Bogdan_Ursu
Începător
Am doi copii. Un baiat de 9 ani. Acesta nu are telefon, insa il utilizeaza pe al meu pentyru jocuri si youtube. Joaca diferite jocuri, cum ar fi footbal, singur sau impreuna cu colegii. I-am facut un program de mxim 3 ore in fata oricarui ecran. Fiica, are 17. La ea nu am pus restrictii de program. Ea spune ca utilizeaza telefonul pentru Whatsapp, Instagram si cautare pe Google.

mireym
Începător
Sa imi descriu dependenta....facebook, whatapp, instagram..... si a sotului la fe! Cat despre cel mic cantecelele se va fenomenal pe telefon :))