anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Concurs! Luna cadourilor, luna soluțiilor

DanielaH
Moderator

Update 15 ian. 2024

Câștigătorii concursului nostru sunt:

@arsradu - 19 soluții

@FLo1 - 8 soluții

@Vio73 - 8 soluții

Felicitări!

______________________________________________________________________________________________________

Cea de-a 12-a lună a anului în calendarul Gregorian, decembrie vine mereu cu bucurie, bunătate, cumpărături și cadouri, evenimente fericite și multă veselie.

Este o lună în care îi așteptăm pe Moș Nicolae și Moș Crăciun, împodobim bradul, petrecem mai mult timp de calitate cu familia și prietenii, gătim bucate tradiționale pentru mese festive și ne pregătim să pășim cu dreptul în noul an.

Se spune că luna decembrie este magică. De ce? Pentru că în prag de Sărbători ne bucurăm de fiecare lucru simplu pe care-l facem sau care ni se întâmplă. Fie că oferim sau primim cadouri, că facem un om de zăpadă, că mergem la colindat sau decorăm casa cu luminițe colorate, totul are în această perioadă un farmec aparte.

 

În Comunitate declaram luna decembrie ca lună a soluțiilor și o vom celebra printr-un concurs.

Oferim 3 premii participanților care vor avea cele mai multe răspunsuri marcate ca soluții în perioada 6-31 decembrie. Primii 3 clasați vor primi câte un “kit cu soluții pentru iarna”. Acesta conține o cană filtrantă, o pătură, o cană pentru ceai și un termos.

 

Pentru mai multe detalii vă rugăm să nu ezitați să consultați regulamentul concursului aici.

Spor la soluții!

DanielaH_0-1701785474349.png

 

18 Răspunsuri 18

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Se pare ca Mosu’ a fost ocupat anul asta. :))

Multumim frumos!

Si da, #particip. 😛

Client Orange

Pololică
#StarMember

Sa pornim motoarele (adica solutiile)! 😊

#particip

Vio73
#StarMember

Da, și eu #particip.

Mulțumim!

FLo1
#StarMember

Soluții? Cu degivrare? / Cu înviorare, prin participare / Pe zăpadă sau nisip / Eu declar solemn: #particip

ramscher
Explorator

Și eu #particip

Succes tuturor!

Păi, ca să venim cu soluții, cineva trebuie să întrebe ceva! Cum poți să răspunzi la o întrebare care nu este pusă? Să punem noi între noi întrebări și sa răspundem tot noi?

Iată o întrebare: am cumpărat un telefon nou prin comandă online. Odată cu telefonul, am primit cadou o cartelă prepay si o altă cartelă care nu e tip prepay. Intrebare: pentru ce este această cartelă?

Mulțumesc!

Salut ramscher. Precum poate ți-ai dat seama, SIM-ul ”tip prepay” este un SIM cadou din partea Orange la achiziția acelui abonament, iar SIM-ul care ”nu e prepay” este de fapt un SIM de rezervă BLANK, în cazul în care actualul SIM utilizat de tine necesită înlocuire din varii motive. 🙂

Mulțumesc! M-am lămurit! Nu a fost nevoie să-l inlocuiesc pe cel vechi.

Excelent. Te așteptăm și cu alte contribuții, idei, probleme sau soluții aici în Comunitate, un loc precum se știe, cu și despre tehnologie, bună dispoziție și prietenie. 

Cu idei, cu soluții, "cu și despre tehnologie", e mai greu pentru mine la cei 82 de ani ai mei, vă dați seama că nu prea am cum să vin. Dar vin cu întrebări, cu nelămuriri, la care ceilalți colegi să vină cu soluții. M-aș bucura ca cineva să câștige un cadou din soluțiile prezentate la întrebările mele! 

Eh ramscher, în fiecare persoană poate exista un mic geniu. Depinde doar de cât de mult dorim ca sufletul acelui ”geniu” să se manifeste. E drept, uneori, cu timpul, lăsăm întâietate celor mai tineri și cu mai mult timp într-ale cercetării și descoperirii surprizelor tehnologiei, dar consider că ”tehnologia” nu are vârstă. Multă sănătate și este o bucurie să vă știm alături de membrii Comunității. Numai bine.

And04
Senior

Super tare, multumim

#particip

Vio73
#StarMember

Este o cartelă multisim, pe care o poți folosi în noul tău telefon. Așa vine de fiecare dată în pachet, când faci o nouă achiziție.

Despre multisim ai detalii aici:

https://comunitate.orange.ro/t5/abonament/card-multisim-cadou/td-p/57066

Baftă!

Mulțumesc! Am aflat și de la ceilalți colegi destinația acestui SIM. Ca „BLANK SIM", nu a fost nevoie, simul vechi s-a potrivit exact pe noul telefon. Ca SIM „NUMBER SHARE", nu „îndrăznesc", este pe bani! 

Cele bune!