anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Concurs! Luna cadourilor, luna soluțiilor

DanielaH
Moderator

Update 15 ian. 2024

Câștigătorii concursului nostru sunt:

@arsradu - 19 soluții

@FLo1 - 8 soluții

@Vio73 - 8 soluții

Felicitări!

______________________________________________________________________________________________________

Cea de-a 12-a lună a anului în calendarul Gregorian, decembrie vine mereu cu bucurie, bunătate, cumpărături și cadouri, evenimente fericite și multă veselie.

Este o lună în care îi așteptăm pe Moș Nicolae și Moș Crăciun, împodobim bradul, petrecem mai mult timp de calitate cu familia și prietenii, gătim bucate tradiționale pentru mese festive și ne pregătim să pășim cu dreptul în noul an.

Se spune că luna decembrie este magică. De ce? Pentru că în prag de Sărbători ne bucurăm de fiecare lucru simplu pe care-l facem sau care ni se întâmplă. Fie că oferim sau primim cadouri, că facem un om de zăpadă, că mergem la colindat sau decorăm casa cu luminițe colorate, totul are în această perioadă un farmec aparte.

 

În Comunitate declaram luna decembrie ca lună a soluțiilor și o vom celebra printr-un concurs.

Oferim 3 premii participanților care vor avea cele mai multe răspunsuri marcate ca soluții în perioada 6-31 decembrie. Primii 3 clasați vor primi câte un “kit cu soluții pentru iarna”. Acesta conține o cană filtrantă, o pătură, o cană pentru ceai și un termos.

 

Pentru mai multe detalii vă rugăm să nu ezitați să consultați regulamentul concursului aici.

Spor la soluții!

DanielaH_0-1701785474349.png

 

18 Răspunsuri 18

@ramscher: Depinde de valoarea abonamentului! 🙂 ... pentru că poate fi gratuit, cel puțin pentru ”smart 15” ... de exemplu. 

arsradu
#StarMember & 2023 Problem Solver

Salut,

As avea doar o mica mentiune daca se poate. 🙂 Concursul acesta se refera la intrebari si raspunsuri pe topicuri noi in Comunitate. Deci nu pe acelasi topic, si nu pe acest topic. 🙂

Sugestia mea, daca mai sunt intrebari, ar fi sa fie postate pe topic separat, astfel incat sa nu se amestece cu celelalte, si sa avem si un raspuns sau solutie dedicata acelei intrebari. 🙂

Client Orange

@arsradu, mulțumesc mult pentru mențiune!

@ramscher, am mutat întrebarea ta aici, ca topic separat.

Blue12
Senior

Hai sa #particip si eu :))