anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

🎉 [Încheiat] CONCURS: Comunitatea Orange împlinește #4 ani!

GeorgianaD
Moderator

Astăzi împlinim 4 ani alături de voi și în cinstea acestui eveniment vom găzdui un #SuperConcurs.

Vor fi premii cool (4 smartphone-uri Samsung Galaxy S22) și va fi super distracție 😊.

 

Campania se va desfășura în perioada 6 - 19 iunie 2023, iar participarea este extrem de simplă. Vă invităm să împărtășiți cu noi cea mai amuzantă experiență pe care ați avut-o în viață în materie de tehnologie. Ar putea fi o întâmplare haioasă cu un gadget, o întâlnire antologică cu o nouă tehnologie sau orice moment simpatic legat de tehnologie care v-a făcut să râdeți. Vrem să ne simțim bine și să ne distrăm, iar simțul umorului să strălucească. Ce ziceți? Acceptați provocarea?

 

Iată cum puteți câștiga: Povestiți-ne aventura voastră printr-un comentariu de minimum 200 cuvinte la această postare și adaugți hashtag-ul #4ani. La finalul campaniei vom premia primele 4 postări în ordinea descrescătoare a numărului de likes primite de la ceilalți membri din Comunitate, deci autorii celor patru comentarii care vor acumula cel mai mare număr de aprecieri vor câștiga fiecare câte un smartphone Samsung Galaxy S22. Simplu și fun! 4 ani, 4 premii 😊

 

NB: vom lua în considerare doar o singură postare per participant (în cazul comentariilor multiple, vom lua în considerare doar prima întâmplare povestită)

 

Regulamentul campaniei este disponibil aici.

 

Așadar, sunteți pregătiți de distracție? Vă așteptăm să împărtășiți cu noi povești de neuitat despre tehnologie.

 

La mulți ani Comunitatea Orange! La mulți ani nouă, tuturor!

HB.png

 

 

UPDATE 30 iunie 2023

Concursul nostru s-a încheiat! Va mulțumim tuturor pentru că ați împărtășit cu noi povești amuzante și ne-ați făcut (cel puțin) să zâmbim 🤣🤣🤣.

Cei 4 câștigătorii validați sunt: 

Simina92 – 104 aprecieri 

Danyycool – 92 aprecieri

Miha_Z – 63 aprecieri 

ValyGreavu – 52 aprecieri

 

Felicitări tuturor!

538 Răspunsuri 538

Anonim
Neaplicabil

@FLo1 dacă stai strâmb și judeci drept comunitatea Orange se bazează pe o mână de oameni... diferența e... greu de definit... însă se poate spune cu certitudine că această competiție a adus mult gunoi... și cine va curăța oare după?

TheSpecialist
Maestru

Felicitări tuturor ! 
Poate unii și-ar fi dorit sa arate altfel “tabela de marcaj” dar pana la urma este un concurs. 

Anonim
Neaplicabil

@TheSpecialist așa este mi-aș fi dorit ca premiile s-ajungă la oamenii care au construit această comunitate... nu la mine că eu îmi bag și îmi scot cu toată seninătatea (sunt pe aici de prin 2019 și postările mele de atunci le vei găsi sub nume de utilizator Anonim pentru că o dată ce ai părăsit incinta postările rămân dar autorul dispare)... pe mine pur și simplu mă revoltă că 3 dintre câștigători n-au adus, nu aduc și nici nu vor aduce nici un fel de plus valoare comunității... iar cei ca, știți voi cine, rămâneți doar cu satisfacția că ați putut fi utili, s-au legat poate amiciții în comunitate, ș.a.m.d.

Înțeleg ce zici, dar regulile jocului au dus la aceasta situație. Poate pe viitor vor fi mai bine gândite. 

Anonim
Neaplicabil

să spun atunci că cineva de la Orange a avut interesul ca regulile jocului să fie atât de... ca să câștige tot de-ai lor? hai că nu sunt conspiraționist 😄

arsradu
#StarMember

Nimeni nu-i perfect, si sunt sigur ca intentia nu a fost niciodata asta. Efectul insa... Asta e. Astia-s oamenii.

Eu zic ca se vor lua in calcul pentru eventualele concursuri viitoare atat lucrurile bune cat si cele mai putin bune din editia asta. Deci, sa fim optimiști! 🙂

Client Orange

Anonim
Neaplicabil

@arsradu pot să-ți dau scris că nu se va schimba nimic... poate doar vor fi evitate astfel de competiții

Anonim
Neaplicabil

Felicitări! Ați câștigat un telefon mobil Samsung Galaxy S23!

Te-așteptăm cu detalii pentru a afla cum poți intra în posesia premiului câștigat.

Anonim
Neaplicabil

Când aniversezi ceva pe cine sărbătorești? Pe cei ce se vor naște sau pe cei care s-au născut deja...

Recenta competiție #4ani se pare că a sărbătorit în avans nașterea unor... cuvinte potrivite...

Aștept cu interes o competiție pentru a atrage noi membri dintre cei 10 milioane de clienți Orange.

desprecinee29
Junior

Of, Doamne! N-as fi scris acest mesaj daca n-as fi vazut atata vrajba, atata rautate. Nu dau nici nume, nici prenume, dar se pare ca tare greu le vine unora sa digere faptul, nu ca au pierdut, ci ca nu au castigat, caci de pierdut nici nu poate fi vorba, n-au pierdut nimic, concursul nu a presupus achizitia vreunui produs, ci pur si simplu istorisirea unei intamplari hazli legate de tehnologie. Au fost povesti mai putin reusite, altele pline de umor, in fond a fost ca o şuetă in scris. Multumesc pentru ce mi-a fost dat sa vad, situatii extreme, nostalgie despre vechi telefoane, show total cu de toate 😀 Am invatat din povestile voastre, va multumesc. Cat despre cei necajiti ca n-au castigat, nu va lasati cuprinsi de tristete, nu va stricati ziua de vineri. Sa ne bucuram pentru membri comunitatii caci si noi facem parte din ea 😉 

Anonim
Neaplicabil

@desprecinee29 aveți dreptate, sunt plin de vrajbă, răutate și invidie că n-am câștigat 😀 dar imaginați-vă următorul scenariu: aveți o mică făbricuță în care oamenii muncesc cu pasiune, la un moment dat vă decideți să vă dezvoltați și dați un anunț de angajare... iar ca să meargă treaba spuneți celor deja angajați că vor primi câte 50 de euro pentru fiecare recomandare... dați acest anunț și în mass-media... apare un individ care vă spune că are o agenție de recrutare personal și că vă poate trimite 100 de muncitori.

Îi plătiți 5.000 de euro și a doua zi vă treziți la poarta fabricii cu niște oameni care nu vor să muncească dar au fost trimiși acolo de agenția de recrutare personal.

Ce faceți, înghițiți gălușca?

Mesajul meu era menit sa aduca putina compasiune celor nemultumiti ca nu se numara printre castigatori si poate putin despre faptul ca poate n-ar trebui sa luam lucrurile atat de personal. Cat despre exemplul dat, cel cu fabricuta, va spun ca aleg specialistii in HR, decat recomandarile de genul ,,cunosc eu pe cineva,,. 

Ganduri bune!

Oty1
Junior entuziast

Felicitări câștigătorilor! Eram aproape dar cum spunea cineva,nu am pierdut nimic.  

Am participat de dragul soțului meu ,pt el mi l-aș fi dorit cadou pt că viața a fost un pic cam cruda cu noi in ultimii 3 ani ...dar asta nu mă împiedică să mă bucur pt ceilalți.  Sincer ,nici nu am știut de comunitate până la acest concurs deși sunt in Orange de ani buni. Sper sa nu mă înșel dar am primit un mesaj in aplicație legat de concurs. 

In fine , important e să fim sănătoși,să zâmbim , să ne bucurăm de fiecare zi alături de cei dragi ! 

Vă doresc un munte de bine și bucurii alese ,să vă țină Dumnezeu sănătoasă sănătoși să puteți povesti și nepoților cât de stângaci am fost cu toții când tehnologia avansa de la o zi la alta! 

DanielaH
Moderator

Îmi pare rău că unii dintre voi sunteți nemulțumiți și că acest concurs a creat ceva frustrări.
Intenția noastă a fost să ne simțim bine, să ne amuzăm și să petrecem împreună 2 săptămâni în care să ne relaxăm și să fim mereu cu zâmbetul pe buze.
Totuși unele dintre comentariile pe care le-am citit astăzi aici mă fac să simt că, deși am râs copios la poveștile voastre din timpul concursului, acum zâmbetul și buna dispoziție par să fie departe de ce ne-am dorit.
Așa că voi închide acest topic mulțumindu-vă tuturor pentru participare și implicare.
Doar gânduri bune de la mine! Let's stay positive!