anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

🎉 [Încheiat] CONCURS: Comunitatea Orange împlinește #4 ani!

GeorgianaD
Moderator

Astăzi împlinim 4 ani alături de voi și în cinstea acestui eveniment vom găzdui un #SuperConcurs.

Vor fi premii cool (4 smartphone-uri Samsung Galaxy S22) și va fi super distracție 😊.

 

Campania se va desfășura în perioada 6 - 19 iunie 2023, iar participarea este extrem de simplă. Vă invităm să împărtășiți cu noi cea mai amuzantă experiență pe care ați avut-o în viață în materie de tehnologie. Ar putea fi o întâmplare haioasă cu un gadget, o întâlnire antologică cu o nouă tehnologie sau orice moment simpatic legat de tehnologie care v-a făcut să râdeți. Vrem să ne simțim bine și să ne distrăm, iar simțul umorului să strălucească. Ce ziceți? Acceptați provocarea?

 

Iată cum puteți câștiga: Povestiți-ne aventura voastră printr-un comentariu de minimum 200 cuvinte la această postare și adaugți hashtag-ul #4ani. La finalul campaniei vom premia primele 4 postări în ordinea descrescătoare a numărului de likes primite de la ceilalți membri din Comunitate, deci autorii celor patru comentarii care vor acumula cel mai mare număr de aprecieri vor câștiga fiecare câte un smartphone Samsung Galaxy S22. Simplu și fun! 4 ani, 4 premii 😊

 

NB: vom lua în considerare doar o singură postare per participant (în cazul comentariilor multiple, vom lua în considerare doar prima întâmplare povestită)

 

Regulamentul campaniei este disponibil aici.

 

Așadar, sunteți pregătiți de distracție? Vă așteptăm să împărtășiți cu noi povești de neuitat despre tehnologie.

 

La mulți ani Comunitatea Orange! La mulți ani nouă, tuturor!

HB.png

 

 

UPDATE 30 iunie 2023

Concursul nostru s-a încheiat! Va mulțumim tuturor pentru că ați împărtășit cu noi povești amuzante și ne-ați făcut (cel puțin) să zâmbim 🤣🤣🤣.

Cei 4 câștigătorii validați sunt: 

Simina92 – 104 aprecieri 

Danyycool – 92 aprecieri

Miha_Z – 63 aprecieri 

ValyGreavu – 52 aprecieri

 

Felicitări tuturor!

538 Răspunsuri 538

Marius_Daniela
Începător

#4ani

Niciodată nu este prea târziu😉LA MULȚI ANI!!🤗 N-am sa uit în viața mea când mi-am luat primul telefon mobil și eram singurul din grup care deținea. Îmi puneam telefonul sa sune alarma și mă prefacem că vorbesc cu cineva.🤦‍♂️ Nu avea cine sa ma sune, de cât părinții de pe fixul de acasă😁Dar eu vroiam sa par interesant🤣La mulți ani fericiți!!🤗🤝🫡

OanaAugusta
Junior

#4ani

Laaaaa muuulti aaaani, Orange! 🧡🧡🧡

Să vă povestesc una tare, pățită cu sora mea 🤣🤣🤣

Căsătorite amândouă, eu am rămas în satul natal, ea a plecat la oraș. O sun sa povestim una alta. Discutam diverse subiecte, când, la un moment dat îmi aduc a nte ca trebuie sa îmi iau niște pastile. Și încep a căuta telefonul disperata în timp ce ea îmi povestea de soacră-sa... Și caut, și caut, și caud disperata telefonul, sa ma uit la ceas... La un moment dat încep sa tot aud un fâșâit în telefon(eu căutându-l în continuare🙄🙄🙄pe al meu), și o intreb: ce cucu faci, fato, ce se aude??? La care ea: Tu, Sorella, nu știu nude mi-am pus telefonul. Trebuie sa îl duc pe X la antrenamente și nu știu cât e ceasul...!!! La care eu: tuuuu, nici eu nu știu unde **beep** mi l-am pus, ca trebuie sa îmi iau tabletele!!! 🤔🤔🤔Ea zice: tuuu, pe unde ai umblat azi cu el??? Zic, peste tot!!! Asa și eu, zice ea!!!

Zic: tu, eu îl caut prin cămară, cauta și tu...NIMIC... În congelator, în frigider, pe rafturi, pe terasa, în camere, dulapuri, în toată casa, eu, și în tot apartamentul, ea, ne cautam disperate telefoanele în timp ce înjuram amândouă de mama focului!!! La un moment dat vine copilul ei: mami, mergem??? Ea, șucărită rău : Nu îmi găsesc telefonul!!! Ajută-mă să-l caut!!! Copilul, inspirat: dă-mi telefonul sa te sun 🤣🤣🤣🤣Sora-mea: nu pot, ca vorbesc cu mătușă-ta la el!!! În acel moment, când o aud, îmi dau seama că de fapt noi ne cautam disperate și frustrate telefoanele în timp ce vorbeam la ele! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Am rămas amândouă în istoria familiei iar la reuniuni, toți ne scanează cu asta! :))))) 

vallymatei
Începător

În 2020 am primit cadou de la sora mea un telefon Huawei P 30, în prima zi am primit un chestionar în care eram întrebat de firma Huawei dacă sunt mulțumit de performanțele telefonului și ce pot ei să facă pentru mine ca să fiu mai mulțumit de device. Le-am spus că vreau update Android 10 și l-am primit! #4ani

Anca07
#StarMember

#4ani

Sa va povestesc si eu o aventura funny prin care a trecut mama mea. 

Acum mai bine de 10 ani, un vecin de al ei, stiind ca ar trebui sa vin pe la mama, i-a lasat telefonul lui mobil, unul clasic cu butoane (un nokia daca imi aduc bine aminte), sa ii fixez ora (parca trecusem la ora slde iarna) si sa ii memorez cateva numere de telefon. Eu nu am ajuns la mama in acea seara, o sunasem sa ii spun ca ajung a doua zi dimineata. Mama a mers la acel vecin si i-a spus ca eu ajung maine dimineata si sa ii dea telefonul poate intre timp ii trebuie. Vecinul a refuzat, si a zia ca e ok, sa il lase la ea ca poate eu ajung mai devreme dimineata. Zis si facut:)

Well, pana aici nimic neobisnuit:)

Pe timpul noptii, undeva spre dimineata, ora 5, se aude o voce in camera mamei: "este ora 5, este timpul sa va treziti" (voce care nu prea voia sa se opreasca:)). Mama, femeie in varsta nu stia ce sa creada: a intrat cineva in casa, ii vorbeste Dumnezeu, etc., bineinteles ca s-a panicat foarte foarte tare. De unde sa stie draga de ea, ca telefonul vecinului era setat sa ii sune la ora 5 cu acea comanda vocala. Nici nu stia de unde sa il opreasca, nici somn nu i-a mai trebuit. S-a trezit instant🤣

Am ras si atunci cand mi-a povestit, rad si acum cand scriu, insa stiu cu siguranta ca si eu m-as speria daca mi-ar lasa cineva un astfel de telefon in camera fara sa stiu, setat cu o astfel de alarma:)

Asadar, daca nu stiti ce farse sa mai faceti....🤣

La multi ani comunitatea orange! #4ani

Zi cu soare sa aveti!🌞

GhineaMaria
Începător

#4ani 

La mulți mulți ani, dragă comunitate Orange! Este o ocazie perfectă să ne amuzăm toți aici, pe seama întâmplărilor noastre caraghioase alături de tehnologie, pentru ca, pana la urma, este ziua noastră, a tuturor utilizatorilor din rețeaua această minunată! 

Întâmplarea mea începe intr o zi frumoasa de vară, cand am facut o excursie de o zi, un roadtrip mai exact, la munte. Nimic spectaculos si nimic legat de tehnologie deocamdată. Ne-am bucurat de o zi in natură, de peisajele frumoase ale țării, am mâncat pe săturate, dar pana la urma a trebuit sa facem drum întors către casă. Iar aici intervine și iubita tehnologie. Bineînțeles că ne-am folosit de gps pentru a ne orienta pe drumul către casă. Ajungând în orașul nostru, nu mai aveam nevoie de îndrumare, dar curioși din fire, am vrut sa vedem pana unde ne va duce gps-ul. Mai exact, am vrut sa vedem unde va considera acesta că am ajuns la destinație, dându-i ca locație doar orașul. Unde credeți ca am ajuns? Pe lângă faptul ca am intrat pe toate străduțele posibile, destinația a fost fix in fata unui măgăruș care păștea liniștit. L-am mai și deranjat, saracul. Mirați fiind toți, l-am privit din mașină, în timp ce, pe o voce caldă, gps-ul a șoptit: "ați ajuns la destinație". Ne-am amuzat de faptul ca acela era locul pe care gps-ul îl considera ca destinație finală, un fel de centru al orasului, iar apoi ne-am continuat drumul catre casă. A fost un sfârșit de zi amuzant, desi eram obosiți, am ramas cu o amintire frumoasa. 

Asa amintiri frumoase sa tot experimentăm împreună, draga Orange si dragă comunitate! #4ani cu de toate, zambete, râsete, convorbiri interminabile la telefon și amintiri de povestit, într-o zi, nepoților.

La mulți ani!

🤗super 

Desprecinee291
Junior entuziast

Tatic disperat, telefon inundat!!! 

#4ani...cam atat avea si fetita mea cand a descoperit masina de spalat si placerea de a se uita cu orele prin hubloul masinii in timp ce invarte hainele. Statea de ziceai ca-i in transa, cu ochii fixati mai ceva ca la Tom & Jerry sau Eroi in pijamale. Parca era in alta Galaxy'e. Ochii i se invarteau de la atata privit asa cum i se invarteau si baietelului din Cartea Junglei pupilele fiind hipnotizat de sarpe. Bun! Ca in multe alte dimineti punem o tura la spalat, copila isi ocupa pozitia de privitor si ne vedem de treaba prin casa. Descopar ca nu-mi gasesc telefonul, intorc totul pe dos, asternuturile, ma sun sa vad daca suna, nimic, nici un zgomot...caut inclusiv printre jucariile copilei, dar tot nimic. La un moment dat copila striga din bucatarie: Fononu, tati fononu! Eu strig si eu ca raspuns (usor nervos ca nu'l gasesc) Da, tati! Telefonu! Caut telefonu! Copila insista! Fononu, fononu! Eu ma duc, zicandu-mi in gand, ca poate l-o fi vazut...Era chiar in fata ochilor ei in masina plina de apa si spuma, printre chiloti si ciorapei invartindu-se de zor.

La multi ani!

Diana99
Începător

#4ani

La mulți ani, Orange 🧡🧡🧡

Întâmplarea este din adolescență când nu știam cum funcționează abonamentele și internetul. Aveam un telefon cu acces la internet și am descoperit Facebook. Dorind să țin legătura cu prietenii mei, intram frecvent. În acest fel, la finalul lunii, am aflat că acest beneficiu se plătește. Pentru a învăța ceva din această întâmplare, părinții mei au decis să plătească costul suplimentar din banii strânși de mine. 

Fratele meu a avut o experiență asemănătoare. Pot spune că ne-am învățat lecția 🤣

vladaniel
Începător

Lupta mea cu tehnologia

În această poveste, vreau să împărtășesc două întâmplări amuzante în care tehnologia m-a pus în dificultate. Prima experiență m-a adus în fața limitei mele în ceea ce privește gestionarea mobile banking-ului, iar a doua întâmplare s-a desfășurat în timp ce încercam să înțeleg instalarea unui eSIM pe telefonul meu într-un magazin Orange. Hai să începem!

Totul a început într-o zi obișnuită, când am decis să verific soldul contului meu din aplicația de mobile banking. Însă, pentru a face o retragere mai mare decât limita standard, am realizat că trebuie să o modific dar nu știam cum. Am încercat să navighez prin setările aplicației, dar nimic nu părea să mă conducă către modificarea limitelor de retragere. În cele din urmă, am decis să sun la serviciul de asistență al băncii pentru a obține clarificări.

După câteva minute de așteptare, am fost preluat de un operator amabil, dar puțin dezorientat. În timp ce încerca să-mi explice cum să modific limita, el însuși părea să se încurce în explicații. Am râs amândoi de situația absurdă în care am ajuns - un operator care se străduia să explice un aspect tehnic în timp ce eu încercam să-i înțeleg indicațiile în această lume digitală. Totul era atât de simplu și „fix sub nasul meu”. 

După această aventură cu mobile banking-ul, am hotărât să trecem la cea de-a doua întâmplare. Am fost încântat să încerc tehnologia eSIM, iar magazinul Orange a fost locul potrivit pentru a primi asistență. Cu telefonul în mână și întrebări curioase, m-am prezentat în fața unui reprezentant Orange.

Am fost întâmpinat de un specialist prietenos care mi-a explicat pașii necesari pentru instalarea eSIM-ului. Însă, în ciuda tuturor explicațiilor și a demonstrațiilor sale, m-am simțit un pic debusolat. Am încercat să urmez instrucțiunile cu mare atenție, dar într-un fel sau altul, totul părea să se încurce. Ne-am amuzat amândoi de situația amuzantă în care mă aflam - înfruntând tehnologia, iar aceasta părea să se distreze pe seama mea.

Cu răbdare și perseverență, am reușit în cele din urmă să rezolv și această problemă tehnologică și să configurez eSIM-ul cu succes. 

user_17768017
Începător

Wow! Acesta este un moment incredibil pentru a reflecta asupra aventurii noastre împreună cu Orange. Au trecut patru ani de când am început această călătorie uimitoare și trebuie să recunosc că a fost o experiență plină de emoție și satisfacție.

În acești patru ani, Orange ne-a oferit o mulțime de motive să fim încântați. Am descoperit împreună inovații tehnologice uimitoare, am explorat servicii și oferte impresionante și am experimentat o rețea mobilă rapidă și fiabilă. Dar cel mai important, am făcut parte dintr-o comunitate de oameni pasionați, care împărtășesc aceeași dragoste pentru tehnologie și comunicare.

Am început această aventură cu Orange cu o postare mică, dar cu fiecare comentariu și apreciere pe care le-am primit, am simțit cum comunitatea noastră s-a mărit și a devenit mai puternică. Am avut ocazia să ne conectăm cu oameni din întreaga lume, să împărtășim experiențe și să ne inspirăm reciproc.

De-a lungul drumului, am fost martorii transformării digitale și am văzut cum Orange a evoluat într-un lider al industriei de telecomunicații. Au investit în infrastructură, au dezvoltat servicii inovatoare și au demonstrat un angajament puternic față de clienți și comunitate.

Astăzi, în această zi aniversară, împărtășesc această poveste cu voi, prietenii mei virtuali. Sunt mândru să fac parte din această călătorie și să ajut Orange să strângă cât mai multe aprecieri pentru a câștiga. Haideți să arătăm comunității noastre susținerea noastră și să folosim hashtag-ul #4ani pentru a ne exprima recunoștința față de Orange și pentru a celebra împreună această realizare remarcabilă.

La mulți ani, Orange! Sărbătorim acești patru ani minunați și să continuăm să explorăm împreună noi orizonturi tehnologice și de comunicare. Să fim mereu conectați și să aducem tehnologia în viața noastră de zi cu zi. Împreună putem face diferența! #4ani

Ce aventură amuzantă am trăit cu tehnologia în acești patru ani alături de Orange! Am o poveste memorabilă pe care trebuie să o împărtășesc cu voi, comunitatea noastră minunată.

Era o zi obișnuită când am hotărât să fac un upgrade la telefonul meu. Am ajuns în magazinul Orange plin de entuziasm și nerăbdare, pregătit să explorez ultimele inovații tehnologice. Mi-am ales un smartphone nou-nouț și am plecat acasă, gândindu-mă la toate lucrurile interesante pe care le voi putea face cu el.

Dar, așa cum se întâmplă adesea în viață, nimic nu merge întotdeauna conform planului. Am început să explorez noul meu telefon și să mă obișnuiesc cu el, dar într-o zi, fără niciun avertisment, am rămas blocat într-o aplicație. Ecranul era complet înghețat și nu puteam face nimic.

Am încercat toate trucurile din cărțile de utilizare, dar nimic nu a funcționat. În cele din urmă, am decis să mă duc din nou la magazinul Orange pentru a cere ajutorul experților lor. Când am ajuns acolo, le-am explicat situația și le-am arătat telefonul încă blocat.

Amuzamentul a început atunci când unul dintre specialiști a luat telefonul și a început să apese butoanele, să îl agite și chiar să vorbească cu el, ca și cum ar fi fost o persoană reală. Privirea noastră perplexă a fost înlocuită treptat cu râsete, pe măsură ce am realizat că aceasta era metoda lor de "a comunica" cu telefonul.

După câteva minute de interacțiune ciudată, telefonul meu a renunțat la protest și s-a deblocat miraculos. Râsetele noastre de bucurie și ușurare au umplut magazinul, iar echipa de la Orange s-a bucurat împreună cu noi. Cu toții am învățat că tehnologia are și ea momentele ei amuzante și că uneori soluțiile simple pot face minuni.

Această experiență mi-a arătat cât de importantă este asistența tehnică competentă și amabilă în viața noastră digitală. M-am simțit susținut și îngrijit de echipa Orange, iar asta mi-a întărit încrederea în serviciile lor.

Așa că, la patru ani minunați alături de Orange, sărbătorim nu doar inovația și tehnologia, ci și momentele amuzante pe care le împărtășim. Haideți să ne adunăm împreună și să folosim hashtag-ul #4ani pentru a spune Orange cât de mult ne bucurăm de acestea.

 
 
 

CristinaDijma
Începător

#4ani

Imi aduc aminte cand eram in clasa a10-a si la insistentele mele foarte mari parintii mei mi-au cumparat in cele din urma un telefon smart pe care mi-l doream. Fiind foarte fericita ca am si eu telefon atunci cand doamna diriginta ne-a cerut numarul unui parinte sa il treaca in catalog eu i-am dat numarul meu, ca doar avem si eu telefon acum😂 Colegii mei dragi de clasa s-au oferit sa imi arate cum se utilizeaza gadgetul asa ca in timpul orelor de eu descarcam aplicatii si testam sistemul de comenzi vocale. Un profesor ne-a vazut si mi-a confiscat noua bijuterie tehnologica proaspat primita cadou. A deschis catalogul la rubrica contact si a format numarul de telefon al “mamei”. Normal ca telefonul meu de pe catedra a inceput sa sune, ca doar era numarul meu in catalog. Profesorul nu intelegea ce se intampla si a crezut ca i-am luat telefonul mamei fara sa stie ea😂 Bineinteles ca povestea s-a clarificat repede pentru ca am recunoscut ce am facut si deasemenea telefonul meu cel nou a ajuns inchis intr-un dulap timp de 2 saptamani. L-am recuperat insa mai devreme pe buna purtare, dar nu au avut cum sa mai modifice in catalog numarul si niste prieteni m-au invatat cum se blocheaza numerele astfel incat sa nu ma poata suna doamna diriginta😂 Greu cu telefoanele smart cand esti un copil. 

Morala pentru tineri: aveti grija ce faceti cu gadgeturile la scoala, ca s-ar putea sa ramaneti fara ele😂

Anonim
Neaplicabil

alterego_0-1687184555201.png

Potențialii câștigători 🙂 

Buna. Nu te lua după Like-uri că nu reflecta exact voturile din concurs. 😁 La unii includ și like-uri la alte răspunsuri oferite in Comunitate. 

Anonim
Neaplicabil

@Miha_Z pentru 3 dintre ei pot să bag mâna în foc... singura lor postare e cea de concurs... statutul lor de membru e după ce a început concursul... apoi dacă la tine și la FLo1 pot fi like-uri la alte postări... pe listă urmează alte două persoane căzute aici după începerea concursului... #concursomani de profesie...

RazvanAndrei9
Începător

#4ani