anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

🎉 [Încheiat] CONCURS: Comunitatea Orange împlinește #4 ani!

GeorgianaD
Moderator

Astăzi împlinim 4 ani alături de voi și în cinstea acestui eveniment vom găzdui un #SuperConcurs.

Vor fi premii cool (4 smartphone-uri Samsung Galaxy S22) și va fi super distracție 😊.

 

Campania se va desfășura în perioada 6 - 19 iunie 2023, iar participarea este extrem de simplă. Vă invităm să împărtășiți cu noi cea mai amuzantă experiență pe care ați avut-o în viață în materie de tehnologie. Ar putea fi o întâmplare haioasă cu un gadget, o întâlnire antologică cu o nouă tehnologie sau orice moment simpatic legat de tehnologie care v-a făcut să râdeți. Vrem să ne simțim bine și să ne distrăm, iar simțul umorului să strălucească. Ce ziceți? Acceptați provocarea?

 

Iată cum puteți câștiga: Povestiți-ne aventura voastră printr-un comentariu de minimum 200 cuvinte la această postare și adaugți hashtag-ul #4ani. La finalul campaniei vom premia primele 4 postări în ordinea descrescătoare a numărului de likes primite de la ceilalți membri din Comunitate, deci autorii celor patru comentarii care vor acumula cel mai mare număr de aprecieri vor câștiga fiecare câte un smartphone Samsung Galaxy S22. Simplu și fun! 4 ani, 4 premii 😊

 

NB: vom lua în considerare doar o singură postare per participant (în cazul comentariilor multiple, vom lua în considerare doar prima întâmplare povestită)

 

Regulamentul campaniei este disponibil aici.

 

Așadar, sunteți pregătiți de distracție? Vă așteptăm să împărtășiți cu noi povești de neuitat despre tehnologie.

 

La mulți ani Comunitatea Orange! La mulți ani nouă, tuturor!

HB.png

 

 

UPDATE 30 iunie 2023

Concursul nostru s-a încheiat! Va mulțumim tuturor pentru că ați împărtășit cu noi povești amuzante și ne-ați făcut (cel puțin) să zâmbim 🤣🤣🤣.

Cei 4 câștigătorii validați sunt: 

Simina92 – 104 aprecieri 

Danyycool – 92 aprecieri

Miha_Z – 63 aprecieri 

ValyGreavu – 52 aprecieri

 

Felicitări tuturor!

538 Răspunsuri 538

Anonim
Neaplicabil

mulțumesc, sper că aprecierea e sinceră nu interesată 😀

E sinceră. Nu m-aș fi deranjat sa scriu aiurea, sau as fi scris la toți la care am dat like. 😁 Oricum se poate vedea de la cine ai luat like și nu era necesar un comentariu. 

Mulțumim!

Anonim
Neaplicabil

mulțumesc și eu

👍👍👍

Anonim
Neaplicabil

mulțumesc

Ai un like! 

Anonim
Neaplicabil

mulțumesc

Anonim
Neaplicabil

Mulțumesc tuturor celor care au avut răbdare să citească și la final au apreciat 😀

Legionarul1
Începător

Felicitări Orange ! La multi ani !

Ionuț_27
Junior

La mulți ani orange #4 ani

Sa încep cu prima tehnologie care am găsit-o când avem 7 ani și care ma fascinat ;TELEFONUL CU MANIVELA:frumos și practic invartei de MANIVELA și răspundea centrala după care cerea ca vrei cu x în scurte cuvinte am ajuns tot acolo dar mai tehnologiei.

Suni răspunde robotul și spune cum spune centralista. 

Asa ca # 4 ani orange

dumic_18
Junior

Din pacate nu stiu cat de amuzanta e, insa una din amintirile de neuitat este mIRC ul si accesul la internet prin conexiunea la tel fix. Cum trebuia sa imi caut ora la care ma loghez ca sa nu blochez telefonul, nu mai spun de conexiuni pe ascuns care erau f greu de realizat.

Sau cand mi am luat tel mobil in clasa aXIa si il luam in fata blocului sa ma laud (era vremea bip urilor, nu ma suna nimeni) si cand suna deodata asa aroganta devenisem, nici nu stiam ca daca nu s a aprins ecranul nu e apel. Raspund dar...era interfonul de la bloc. Din dorinta de a raspunde in fata copiilor de la bloc sa arat ce importanta sunt, am uitat cum suna interfonul la bloc. 😄

Anadenisa
Începător

La mulți ani #4 ani!❤️va mulțumesc ca existați , o întâmplare haioasa s-a întâmplat fix când fetița mea a împlinit #4 ani 🤭, a reușit cu ajutorul tehnologiei sa își rănească mama destul de puternic, stand in pat uitându-ma la tv ea pe telefonul meu ceva a supărat-o și a aruncat cu el in mine , a reușit sa ma lovească fix in frunte😅🫣, unde o umflatura destul de vizibila a apărut imediat🤦🏻‍♀️, umflatura a ținut câteva zile dar a urmat o vanataie 😁, ce sa zic lucrând într-un mediu cu publicul toți clienții mei ma întrebau dacă m-a lovit soțul , soțul fiind plecat pe tir 🤭deci morala :Tehnogia te poate ucide 🫣și la propriu di la figurat 🤪

alyminate
Începător

Buna!

Ultima “patanie” cu tehnologia a fost cand mi-am luat tv cu android si am instalat o aplicatie (Kodi) cu care sa ma uit la filme. Si daca tot am zis filme hai sa zic si filme **beep**. Asa ca m-am pus pe cautat si cand am gasit am dat play dar ce sa vezi? Nu puteam sa-l mai opresc cand sotia a intrat in camera, pentru ca eu tot dadeam back back iar el ramasese blocat dar cu sunetul inca mergand. Ca in final sa-l opresc de tot.

delfinas
#StarMember & April's Problem Solver

E o poveste funny, dar nu are minim 200 de cuvinte. Încearcă să editezi povestirea.