anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

🎉 [Încheiat] CONCURS: Comunitatea Orange împlinește #4 ani!

GeorgianaD
Moderator

Astăzi împlinim 4 ani alături de voi și în cinstea acestui eveniment vom găzdui un #SuperConcurs.

Vor fi premii cool (4 smartphone-uri Samsung Galaxy S22) și va fi super distracție 😊.

 

Campania se va desfășura în perioada 6 - 19 iunie 2023, iar participarea este extrem de simplă. Vă invităm să împărtășiți cu noi cea mai amuzantă experiență pe care ați avut-o în viață în materie de tehnologie. Ar putea fi o întâmplare haioasă cu un gadget, o întâlnire antologică cu o nouă tehnologie sau orice moment simpatic legat de tehnologie care v-a făcut să râdeți. Vrem să ne simțim bine și să ne distrăm, iar simțul umorului să strălucească. Ce ziceți? Acceptați provocarea?

 

Iată cum puteți câștiga: Povestiți-ne aventura voastră printr-un comentariu de minimum 200 cuvinte la această postare și adaugți hashtag-ul #4ani. La finalul campaniei vom premia primele 4 postări în ordinea descrescătoare a numărului de likes primite de la ceilalți membri din Comunitate, deci autorii celor patru comentarii care vor acumula cel mai mare număr de aprecieri vor câștiga fiecare câte un smartphone Samsung Galaxy S22. Simplu și fun! 4 ani, 4 premii 😊

 

NB: vom lua în considerare doar o singură postare per participant (în cazul comentariilor multiple, vom lua în considerare doar prima întâmplare povestită)

 

Regulamentul campaniei este disponibil aici.

 

Așadar, sunteți pregătiți de distracție? Vă așteptăm să împărtășiți cu noi povești de neuitat despre tehnologie.

 

La mulți ani Comunitatea Orange! La mulți ani nouă, tuturor!

HB.png

 

 

UPDATE 30 iunie 2023

Concursul nostru s-a încheiat! Va mulțumim tuturor pentru că ați împărtășit cu noi povești amuzante și ne-ați făcut (cel puțin) să zâmbim 🤣🤣🤣.

Cei 4 câștigătorii validați sunt: 

Simina92 – 104 aprecieri 

Danyycool – 92 aprecieri

Miha_Z – 63 aprecieri 

ValyGreavu – 52 aprecieri

 

Felicitări tuturor!

538 Răspunsuri 538

Mihaela70
Începător

La mulți ani "Comunitatea Orange "💝🍾🥂🎂🥰 ,4 ani minunați alături de voi .Sper sa fie cât mai mulți ani de acuma înainte. Va doresc multă sănătate, bucurii și cât mai multe persoane în comunitatea Orange. 

Vasyandrey
Începător

De 10 ani împreună! Cea mai buna rețea! #4ani!!!

Sorin_Ovidiu_X
Începător

La cât mai mulți #4ani!

În 2007 eram într-o vacanță prin Nisa. La un moment dat mi-a sunat telefonul și când am vrut să răspund și să vorbesc să mă audă lumea, să par șmecher, mi-a alunecat telefonul din mână și a căzut într-un canal 🙂 nu l-am mai recuperat.

Andreiush67
Începător

La multi ani comunitatii Orange!!! #4ani

Pai va scriu asa. Nu e vreun gadget si nici vreo tehnologie noua, e o intamplare, zic eu, foarte haioasa cu prima mea masina.

...Mi-am luat permisul prin anul 2005 si masina ma astepta in curte. Un Fiat Uno, an 1986 frumoasa masina, doar ca pentru mine era ceva nou si ne mai intalnit pana in acel moment ( eu facand scoala pe Dacia 1310 ). 

M-am pornit la drum (mai exact la tara la iubita mea din acea vreme) si asa incetuc schimb eu vitezele, invart de volan, apas pedalele, totul ok.

La un moment dat am intrat intr-o depasire si cand am schimbat din viteza a 4 a in a 5 a se tureaza motorul in ultimul hal posibil. Eu nestiind ce se intampla am continuat sa merg asa, cu 4000 de turatii in bord, crezand ca asa se ambaleaza masina si asa e normal.

O tin tot asa vreo 2 luni, si dupa 2 luni merg iar la tara la iubita mea, si ce sa vezi, schimb din a 4 a in a 5 a si nu se mai aude turatia, nu se mai aude motorul. Ma opresc, ma dau jos, ma uit sub capota, nimic, la drum. Peste vreo 6-7 minute iar schimb aceleasi viteze, iar nu se aude, iar nimic.

Ca intr-un final ce sa vezi, mi-am dat seama ca eu in loc sa schimb in a 5 a ( de la emotii si fiind  singur pe drum ) schimbam in a 3 a, eu defapt nu mai miscam de schimbator spre dreapta.

2 luni de zile am scos pistoanele din biata masina, si eu umblam zilnic :))

Sebaka1970
Începător

# 4 ani

Uneori, cea mai simplă tehnologie îți poate da bătăi de cap. În urmă cu vreo 10 ani, am plecat în grabă la serviciu și am uitat telefonul mobil acasă. Soția a realizat imediat și a vrut să mă atenționeze. Dar cum - să mă sune tocmai pe telefonul mobil 😀. Suna de pe telefonul ei și tot ea respingea apelul pe telefonul meu, nervoasă fiind că tocmai atunci se găsise cineva "să mă sune". A încercat așa de vreo cinci ori până a realizat și ea grozăvia. Evident că a renunțat în final să mă mai sune și a izbucnit în râs. Povestea am aflat-o când am ajuns acasă și am găsit lista cu apelurile ratate de la ea. A recunoscut că s-a pierdut în tehnologie, dar a urmat o nouă porție de râs,  de data aceasta Împreună. Așa trebuie să fim și noi acum în comunitatea Orange - veseli și Împreună! La mulți ani, Comunitate Orange!!! #4ani

Cristina74
Începător

Întâmplarea face ca fix acum 4 ani, i-am oferit fiicei cadou un smartphone. Eu colaborez cu acest furnizor de mai bine de 10 ani. Evident pentru alegerea unui smartphone am mers in magazinele orange. Magazinul unde operatorul ma cunoștea de ceva vreme. M-am uitat, m-am învârtit , nu știam ce sa aleg. Am cerut o părere. Nu m-am hotărât și am spus ca voi reveni. După o perioada de aproximativ o săptămâna , fiica mea, a fost fix la acel operator sa își achiziționeze un smartphone. Operatorul cunoscându-ma și știind ca vreu sa ii fac eu cadou, i-a spus acesteia ca nu îndeplinește toate condițiile. 😂

A ajuns acasa trista, nu ii venea sa creadă. A doua zi am mers eu și am întrebat la ce smartphone s-a uitat. Pe acela l-am și luat, mulțumindu-i operatorului pentru complotare, acesta mi-a făcut cea mai buna oferta. Ajungând acasa, am decis sa îl înmânez. A rămas surprinsă, și mi-a spus: “mi-am luat și eu unul”. 😂😂Dar totuși l-a dat in folosință pe cel cumpărat de mine, acesta fiind de ultima generație, la vremea aceea.

Asa ca tot efortul a fost in zadar. Dar am câștigat oameni minunați de la Orange. 
La mulți ani !🎊🤗 #4ani

Lidia1985
Începător

#4ani La multi ani, Orange si noua! Toti de aici suntem Orange, am fost Dialog cam de pe vremea aceea! 
Am o poveste din vremuri apuse. Acum 16-17 ani, lucram in Bucuresti pe perioada facultatii la o societate ca asistent manager. Patronul firmei persoana de alte origini diplomat isi cumpara de la Orange un telefon echivalent la Iphone, Samsung ultimele modele acum, Nokia ceva gold cu clapeta, fain telefonul. Intr-o zi vine la birou si imi spune ca telefonul nu mai merge sa il trimit in garantie. Zis si facut, pana cand suna de Orange ca nu se poate oferi garantia ca prezinta urme de apa. Mamaaa ce cearta am tras cu Orange, genul ala obsedat sunam incontinuu, nu se poate asa ceva omul a spus ca la prins ploaia de la masina pana in casa. La final ies invingatoate telefonul este inlocuit cu unul nou. Cand l-am predat directorului era foarte uimit pentru ca ca atunci mi-a recunoscut ca il scapase in toaleta…:)))

Cmman
Începător

Prima intalnire cu tehnologia un amic , m-a rugat sa ii parolez PC-ul , dupa ceva timp de ziua lui ma suna si ma roaga sa ii zic parola .Eu îi raspund :" samoritu" ..   a tot intrebat timp de 2 minute pana s-a prins in final . (Parola fiind : "SAMORITU"

 

Nickushor71
Junior

LA MULȚI ANI COMUNITATE !!!

În anul 2010 am reușit să mă conectez la calculator pentru internet cu ajutorul telefonului folosindul ca modem Eram foarte bucuros ca puteam să mă uit la videoclipurile de pe youtube La vremea respectiva foloseam o cartelă prepay și nu aveam giga prea mulți la activarea optiunei Se consumau într-un timp foarte scurt și rămâneam fără internet Mi-am dat seama după cateva zile care era cauza Și activam din nou optiunea 

#4ani plăcuți 

idenisa16
Începător

Într-o zi, am decis să îmi cumpăr un nou gadget care să mă ajute să îmi îmbunătățesc performanța la jocurile pe calculator. Am cumpărat un mouse nou și am fost super entuziasmată să îl folosesc. În timp ce jucam primul meu joc cu noul mouse, am început să simt că ceva nu era în regulă. Nu puteam să controlez jocul la fel de bine ca înainte și mă simțeam foarte frustrată. Am încercat să îmi dau seama de ce nu funcționa bine, dar nu am putut găsi o soluție. Într-un final, am decis să îl desfac și să îl verific. Am descoperit că am pus bateriile în direcția greșită!🤣🤣 Am fost atât de supărată pe mine pentru că am făcut o greșeală atât de stupidă. Dar cel puțin am reușit să o rezolv și să îmi fac mouse-ul să funcționeze.

Am împărtășit această poveste cu prietenii mei și am râs cu toții de cât de neatentă am fost. Dar apoi, unul dintre prietenii mei a împărtășit o poveste și mai amuzantă. El a cumpărat o tabletă nouă și a început să o folosească imediat. Dar, la un moment dat, a început să se simtă foarte frustrat pentru că nu putea să scrie nimic cu stylus-ul. A crezut că era ceva în neregulă cu tableta și s-a dus la magazinul de unde a cumpărat-o pentru a o returna. Dar atunci, vânzătorul i-a arătat că stylus-ul era doar o husă și că trebuia să scoată un stilou real din interiorul acesteia. Toți am râs cu poftă de această întâmplare și am decis că trebuie să fim mai atenți atunci când folosim gadget-uri noi.

La mulți ani, Orangeee! #4ani

ValyGreavu
Începător

Acum #4ani + 20 profesor fiind predam o disciplină de introducere în utilizarea calculatorului. Pe vremea respectivă oamenii veneau la cursuri fără să fi văzut vreodată calculatoare. Prima oră o începeam prin a prezenta unitatea centrală, monitorul, mouse-ul și placa cu butoane pe care o numeam tastatură. 😀

În zilele de astăzi copiii care vin la ore sunt obișnuiți doar cu touch-screen, deci îmi reîncep cursurile cu: Băieți, placa aia cu butoane din fața monitorului se numește tastatură.

Aceasta analogie îmi amintește de povestea de acum mulți ani când încercam să le explic cum funcționează blocul numeric la "tastatură rece". Cei care au trăit anii 90 de început știu ca uneori aveam mai multe tastaturi decât calculatoare așa că mulți învățau "să scrie la calculator" doar din tastatură fără computer. La un moment dat cer cursanților să activeze NumLock ca să scrie cu bloc numeric cifrele de la 0 la 9 de 5 ori. După câteva minute liniște în sală, doar într-un colț se mai auzea: pic, pic... mă duc ușor spre locul omului care bătea în ledul de la NumLock.

- Ce faceți aici?

- La mine nu se aprinde becul?

Omul apăsa pe led, nu pe tasta.

- Dragule domn, ziua când se vor inventa tastaturile touch nu va fi prea curând... așa că apasă butonul.

- Dar știți eu sunt la rece. 🙂 (tastatură rece)

Votat

Votat! Bafta! 

Vasile_16
Începător

La multi ani . Acum vreo 4 5 ani a venit cumnatul meu la noi . Avea un smartwatch destul de performant.  Între timp ia sunat telefonul și s-a apucat sa vb singur cu mana la gura . Credeam că a luat-o razna. Am inceput sa rad de el că a inebunit pe bune , însă după ce a venit mai aproape de mine și mi-a arătat că el vb la ceas , am ajuns sa fiu eu cea de tot râsul . Toata lumea a inceput sa râdă și eu m-am rușinat destul de tare . #4ani

Dragos99
Începător

Bună, comunitate Orange! #4ani

 

Aș dori să împărtășesc o întâmplare foarte amuzantă legată de mine și smartphone-ul luat bunicii.

 

Acum 2 ani i-am propus bunicii care avea pe atunci 75 de ani ideea de a-și lua un smartphone în locul "obositului" telefon cu butoane. Așa s-a și întâmplat. I-am luat, am învățat-o pașii pe care trebuie să îi facă și pe care i-a înțeles în mare. Cu timplu a început să se descurce.

Eram o dată la rude în vizită, la iarbă verde cu un soare puternic, iar bunica a spus să ne faca mai multe poze nouă, nepoților pentru a avea amintiri cu noi în telefon. Crezând că știe ce să facă, bunica începe să facă poze și este încântată. Când am ajuns acasă seara, am zis să ne uităm la ceea ce a realizat, dar, ce să vezi, bunica făcuse un video foarte frumos cu camera din față în care era foarte concentrată, zâmbăreață și fericită pentru că ne face poze. 😅😂