anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Probleme la delogarea contului in comunitatea orange

Buna ziua, nu stiu daca mai este postat pe comunitate aceasta intrebare, dar mie cand incerc sa ma deloghez de pe site imi da eroare si nu imi da voie sa ma deloghez. Imi poate spune cineva daca as putea sa fac ceva sa nu imi mai dea eroarea aceasta? Poate sa fie cumva de la site?
9 Răspunsuri 9

DanielaH
Moderator
Salut, Elena! Ne spui, te rog, ce eroare îți apare? Poți atașa o captură de ecran?

Eroare de server

DanielaH
Moderator
Este vorba despre pagina Comunității Orange, da (https://comunitate.orange.ro/)? Apare această eroare doar pe mobil sau și pe desktop/ laptop? Ți s-a mai întâmplat până acum? Poți încerca să ștergi memoria cache și cookies?

Da pagina comunitatii orange si pe telefon am intampinat problema

FLo1
#StarMember
@Elena: Poți să ignori situația. Informativ, vei observa că oricum site-ul ”Comunității Orange” te va deloga automat cam la 6 ore. Și oricum nu te afectează acel status chiar cu nimic.

Viocat
Senior certificat
Salut Elena. Poti sa ne spui pasii pe care ii urmezi ptr delogare. In imaginea prezentata de tine pare a fi vorba de contul my orange, paginile comunitatii apar ca: comunitate.orange.ro......

And04
Senior
Salutare, @Pascal Elena Dorina Am intampinat si eu acesta problema atat pe mobil cat si pe desktop. Este ciudat ca nu se intampla mereu...ci doar uneori.

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Salut tuturor! Mulțumim pentru mesaje, am transmis mai departe și colegii de la tehnic au făcut niște verificări și corecții. Puteți încerca din nou și să ne spuneți dacă mai aveți eroarea respectivă?

And04
Senior
Salutare, @MihaelaC Am testat acum pe varianta desktop, atat pe Firefox cat si pe Chrome si vad ca totul este ok. :) Sper ca si pe mobil este in regula. Multumim pentru promtitudine!