anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pot edita întrebarea postata?

Alex_G_
Cunoscător
Se poate edita întrebarea? Sa zicem ca din cauza autocorectului anumite cuvinte scrise iau o alta forma și observi după ce postezi întrebarea.
1 Soluţie acceptată‚

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Salut tuturor! Întrebarea poate fi editată până în momentul în care primești primul răspuns. Apoi opțiunea este dezactivată automat ca să nu existe posibilitatea să fie schimbat sensul întrebării și astfel răspunsurile oferite să nu mai fie relevante. Știm că sunt situații în care vreți doar să editați niște litere, iar în acest caz, dacă este ceva urgent și necesar, puteți raporta întrebarea și ne spuneți despre ce este vorba ca să ne ocupăm noi de modificări 🙂

Vizualizare soluţie în postul original

18 Răspunsuri 18

Miha_Z
#StarMember
Merge editarea intrebarii postate pana se primeste primul raspuns. Dupa aceea nu mai poti face nimic.

Alex_G_
Cunoscător
Pff! Mulțumesc pentru răspuns. Am observat de curând ca in momentul in care am scris niște întrebări, autocorectul și-a cam făcut de cap și “a corectat gresit”.

Jay
Campion certificat
Din ce am observat, nu se poate.. Singura solutie este sa vorbesti cu moderatorii.. Si eu am vrut sa editez intrebarea despre schimbare numar, sa adaug cumva titlul si in continut..

Miha_Z
#StarMember
Poate pe viitor vor face accesibila si editarea intrebarii, ca ne este de folos.

Vio73
#StarMember
Din câte am văzut, în prima fază merge, dar după ce se răspunde, nu mai merge.

Razvan
#StarMember
Am pus aceasta întrebare către moderatori si au zis ca au luat la cunoștință si e posibil sa se remedieze.

Ascary
Campion certificat
Să se editeze dar într-un anumit interval de timp de la postare.

Alex_G_
Cunoscător
Am înțeles. Mulțumesc mult! Deci se pare ca o putem edita pana când primul răspuns, însă imi place ca aici oamenii sunt foarte implicați și raspund foarte repede, iar eu observ mai târziu greșelile :( Va trebuie sa verific mai mult înainte sa postez, însă de multe ori nici nu imi dau seama când intra autocorectul și face el ce vrea pe aici :))

Vio73
#StarMember
Ar fi ceva să poți edita și mai târziu. Așa mi s-ar părea normal!

Jay
Campion certificat
Mie nu mi se pare in regula s-o poti edita dupa ce ai primit raspunsuri, s-ar putea sa nu se mai potriveasca raspunsurile cu intrebarea..

Ascary
Campion certificat
Sunt contra editării.

Vio73
#StarMember
Nu în sensul de a o modifica în ceea ce privește conținutul și de a-i schimba sensul, ci în caz că ai făcut greșeli!

Jay
Campion certificat
In momentul in care se va putea edita si mult mai tarziu, indiferent ce anume vrei sa editezi, parerea mea este ca fiecare va face ce va crede, pentru ca va avea aceasta libertate si vor aparea ciudatenii.. este mai sigur asa, sa existe o limita si, fiecare ar trebui sa fie mai atent, inainte de "bun de postat" 🙂

Miha_Z
#StarMember
Bun punctul tau de vedere, Jay, in privinta editarii, intr-adevar poti aduce modificari si da o alta semnificatie intrebarii.