anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

La ce filme vă uitați de Crăciun, din grila Orange TV?

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Salut!

Pe lângă lista de cumpărături ați făcut și o listă cu filme la care să vă uitați în această perioadă alături de familie și prieteni? Eu da! Și am pe listă "Santa Buddies" și "Câinele Japonez", pe care apropo îl puteți viziona gratuit în Orange TV Go.

 

Voi ce filme, din grila Orange TV, aveți pe lista de vizionat în perioada aceasta?

 

Sărbători fericite!

22 Răspunsuri 22

Jay
Campion certificat
Eu ma uit la poveștile de Crăciun, care se dau pe Diva, in perioada asta.. Uit de tot, asa sunt de absorbită de ele.. 🙂

delfinas
#StarMember
Si eu ma uit de saptamani intregi la filmele de pe Diva, desi pe unele le-am mai vazut si le recunosc de la primele imagini. 🙂 Sunt frumoase, linistite, ca niste basme pt adulti....decat sa ma uit la toate ciudatenile de genul Stapanul inelelor si altele de genul asta, prefer basmele. 🙂 "Cainele japonez" l-am vazut la cinema, e ok, dar nu mai am starea sa-l mai vad o data.

Vio73
#StarMember
Mă uit în general la canalele AMC și Paramount Chanel, dar mai dau fuga și pe la canalele Discovery. Orange are o diversitate de canale, de unde poți alege ce ți se potrivește.

RafaHelper
#StarMember
Buna Mihaela C, A Christmas Carol mini serie pe HBO GO si Gray's Anatomy sezonul 16 de pe Orange TV GO. Altele vor fi alese pe parcurs.

Razvan
#StarMember
Mi-am propus sa ma uit la filme SF pe Netfix și Hbogo, nu știu însă cât voi reuși, deoarece în general filmele mă plictisesc și adorm la ele.

teacher_
#StarMember
Doar Singur acasă. 🙂

Neaplicabil
Am terminat aseară Clanul Soprano integral, am inceput Sora Jackie . Înainte urmărisem integralele Castle Rock, Creatura din mlaștină, La casa del papel si The walking dead . HBO Go . Crăciun fericit comunitate !

Sorin_11
Junior entuziast
Eu mă uit pe geamul mașinii căci încă mai am mult drum până acasă. Acum vin din străinătate!!! Crăciun fericit tuturor!!!!

teacher_
#StarMember
Orice s-ar spune, când îmi vin in minte sărbătorile de iarnă, primul lucru la care mă gândesc e Singur acasă. 🙂

TheSpecialist
Maestru
În general, canalele HBO, AMC, TV1000, si Comedy Central. Am văzut ca au în program filme bune de văzut și revăzut.

Arsaluis
Junior entuziast
Orice e difuzat pe Diva! In afara de stiri, si alelea foarte rar, nu schimb canalul. Mi-am propus insa sa ajung la cinema la "Maria, Regina Romaniei". L-a vazut cineva? Opinii?

Vio73
#StarMember
Avem de unde alege, oricum. Orange are o gamă variată!

Razvan
#StarMember
@arsaluis, da, am fost la cinema in noiembrie. Merită văzut, prezintă în mod detaliat perioada post primul război mondial, când regina se lupta cu marile puteri ca România să își recapete teritoriul pierdut în urma tratatul de pace de după, când a fost obligată sa plătească daune mari.

Ciucuras
Cunoscător certificat
In perioada asta Diva a fost postul favorit. Fie ca am fost acasă, ori pe drum spre servici, am profitat la maxim. Filmele cu tematica de Crăciun îmi dau o stare de bine, ma transpun și ma fac sa trăiesc altfel Crăciunul