anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Informații despre comunitate

Ana_Maria_5
Începător
Bună sunt Ana,sunt nouă pe această comunitate și aș dori un pic de ajutor să înțeleg mai bine cu ce se ocupă această comunitate
2 Răspunsuri 2

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Salut, Ana! Bine ai venit în comunitate. În ghidul comunității poți găsi mai multe informații generale: https://comunitate.orange.ro/pages/ghid Dacă vrei să cauți ceva anume despre produsele sau serviciile Orange poți folosi bara de căutare. Dacă te pot ajuta cu o informație anume, te rog să îmi spui.

FLo1
#StarMember
@Ana Maria: Bun venit in Comunitate. Comunitatea este un forum in care utilizatori de servicii telecom discutam despre diverse subiecte din domeniul telecom (telefonie/ TV/ internet), si invatam, ne inspiram si ne ajutam reciproc cu informatii care sa ne ajute pe fiecare in parte si pe toti in ansamblu. Daca ai intrebari la care nu gasesti raspuns in Comunitate, formuleaza chiar tu o intrebare noua. Daca ai un raspuns la un subiect in discutie si doresti sa iti aduci aportul, esti libera sa contribui la dezvoltarea Comunitatii. Da viata Comunitatii si Comunitatea iti va oferi o altfel de "viata".