Da, e o chestie buna. Intrebari mai scurte de atat vor fi mai mult ca sigur greu de urmarit, si probabil foarte comune.
Intrebari de genul: "ce?", "cat?", "cum?", "este?", "posibil?, n-au ce cauta ca titlu al unui thread. Parerea mea. La fel ca si: "help". I mean...help for what? :))
Singura mea sugestie ar fi ca topicurile deschise sa nu trebuiasca neaparat sa fie intrebari, cum pare sa sugereze mesajul de deasupra: "Scrie titlul intrebarii tale aici". Pot sa fie feedback-uri, sugestii, noutati, etc. Oricum, majoritatea userilor par sa ignore chestia asta si sa deschida topicuri normale, indiferent ca sunt intrebari sau nu.
Adica, daca vrei, orice propozitie poti sa o pui la interogativ, si atunci va fi intrebare. Ceea ce imi aminteste de o scena foarte funny dintr-un film (Year One):
-Ask me anything.
-There's a snake on my foot.
-No, not like that. In the form of a question.
-There is a snake on my foot?
:)))
Also, cum adica "titlul intrebarii"? :)) E intrebare sau e titlul topicului. Titlul intrebarii mi se pare un pic fara sens. Dar poate ca are sens si nu l-am prins eu. :))
De asemenea, de ce intre ghilimele? E citat de undeva? Sau asa ar trebui sa punem si noi intrebarile, intre ghilimele? :))
E ceva de genul: "scrie titlul intrebarii tale aici". Asa mi-au zis sa scriu, asa am scris. :))