anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum pot vedea intrebarile la care am raspuns deja?

Romeo_
Senior certificat
Ma intrebam daca exista un mod prin care sa imi dau seama care sunt intrebarile la care am raspuns deja sa nu mai intru pe ele ci doar pe cele la care nu am raspuns.Nu cred ca exista si ca sugestie daca se mai poate face ceva in aceasta privinta....sau macar pe viitor.
1 Soluţie acceptată‚

Laura_cio
Senior
Le găsești la Profil, in Răspunsurile mele.

Vizualizare soluţie în postul original

8 Răspunsuri 8

Miha_Z
#StarMember
Nu exista. Iti arata intrebarile postate si cele la care ai raspuns. Era bine sa avem un marcaj prin care sa fie diferentiate intrebarile la care ai raspuns, sau sa fie puse undeva spre finalul listei de intrebari.

Jay
Campion certificat
Tine doar de tine si de memoria ta sa nu mai intri, daca asa doresti, pe o intrebare la care ai raspuns deja. Sau sa-ti faci un refresh uitandu-te pe lista de raspunsuri de la profilul tau, inainte de a vedea unde ai putea sa dai un raspuns.. 🙂

Ascary
Campion certificat
Sunt multe întrebări pe comunitate. Nu este nevoie să răspunzi la toate. Daca ai o întrebare o pui și ți se va răspunde. Poți folosi butonul search înainte că sa nu fi fost pusă deja.

Miha_Z
#StarMember
Romeo, oricum nu-i gresit, ci chiar benefic sa reintri pe intrebarile la care deja ai raspuns. Asa aduni mai multe puncte :))

Vio73
#StarMember
Le cauți cu grijă și cu siguranță le regăsești. Dar trebuie răbdare.

Laura_cio
Senior
Le găsești la Profil, in Răspunsurile mele.

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@Romeo așa cum a menționat și Laura.cio poți vedea întrebările la care ai răspuns deja accesând profilul tău - "Răspunsurile mele". Nu avem o altă modalitate, dar vom ține cont de sugestie pe viitor. Mulțumim!

Mircea
Explorator
Dupa autentificare, accesati profilul meu, apoi dati click pe raspunsurile mele.