anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum pot marca cel mai bun raspuns la intrebarea mea?

Ascary
Campion certificat
Unde găsesc butonul "Cel mai bun răspuns "?Aceasta opțiune este valabilă doar pentru întrebările puse de mine?
1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator
Da, optiunea este valabila doar pentru intrebarile puse de tine, iar butonul se numeste "Marcheaza ca solutie".

Vizualizare soluţie în postul original

9 Răspunsuri 9

DanielaH
Moderator
Da, optiunea este valabila doar pentru intrebarile puse de tine, iar butonul se numeste "Marcheaza ca solutie".

Miha_Z
#StarMember
Fiecare persoana poate alege cea mai buna solutie doar pentru propriile intrebari. In cazul in care ne plac raspunsurile de la intrebarile altor colegi de comunitate putem doar sa le dam like(♡). Din pacate daca se da clic pe ♡ nu se poate vedea de la cine ai primit like-uri.

Vio73
#StarMember
Cred că doar tu poți să decizi!

Vio73
#StarMember
Analizezi, analizezi și iar analizezi, iar după aia, apreciezi.

Alex_G_
Cunoscător
Doar tu poți da soluție la propriile întrebări. Însă mie mi s-ar fi părut interesant ca fiecare sa poate da soluție și la întrebările date de alții. Spre exemplu am mai citit întrebări puse in comunitate ca sa imi mai clarific și eu anumite lucruri și a ma pune la curent cu ce e nou și am văzut ca erau marcate anumite răspunsuri cu soluție, însă mie mi se păreau altele mai detaliate, mai complexe și as fi ales altceva.

Romeo_
Senior certificat
Sub raspunsul fiecarui membru apare optiunea “marcheaza ca solutie”,poti apasa pe raspunsul care crezi ca este cel mai bun la intrebarea postata.

Miha_Z
#StarMember
Alex G fiecare apreciaza in functie de cum a vazut el raspunsul corect. Sau poate ca autorul intrebarii a marcat ca solutie un raspuns si ulterior a mai primit raspunsuri mai bune la ce intrebase. In acest caz daca doreste isi poate modifica alegerea si marca ca "solutie" alt raspuns.

Jay
Campion certificat
Indiferent daca stii sau nu raspunsul la o intrebare, mi se pare corect sa consideri solutie raspunsul care te-a ajutat cel mai mult.. ar fi interesant sa poti bifa ca solutie si raspunsurile la intrebari nepuse de tine, pentru ca stii care este raspunsul sau pentru ca poate si pe tine te-a ajutat, insa cred ca pentu asta exista like-ul..

Vio73
#StarMember
Foarte bine subliniat. În cazul în care nu știi răspunsul, îl bifezi pe cel care-ți este folositor.