anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cu sau fără gadget-uri în vacanță?

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Trecem printr-o perioadă mai dificilă și deosebită, însă este nevoie să ne relaxăm și să ne detașăm chiar și pentru o perioadă scurtă de timp. Important este să avem grijă și să ținem cont de distanțarea socială.

 

Zilele trecute discutam cu niște prieteni despre device-urile și gadget-urile pe care preferă fiecare să le ia în vacanță. Pentru mine telefonul este de ajuns, rar îmi iau laptop-ul, Kindle-ul sau camera foto. Dar am prieteni care nu pleacă în vacanță fără laptop, GoPro, e-book reader, camera foto și drona.

 

Voi în ce tipologie vă încadrați când plecați în vacanță: "Light Traveler" sau "Tech Geek"? Și ce device-uri și gadget-uri luați cu voi?

17 Răspunsuri 17

delfinas
#StarMember
Pasionandu-ma fotografia, fara aparat(e) foto nu plec, iar laptopul il iau daca vacanta e mai lunga de 3 zile, (si) ca sa vad si sa descarc pozele, sa aleg ce pastrez si ce sterg. Dar doar in camera, seara. 🙂

Vio73
#StarMember
Întotdeauna îmi iau telefonul și laptopul, dar în multe dintre cazuri și un aparat foto, pentru imortalizarea anumitor peisaje pe care le consider importante. În același timp, camera auto își face treaba cu brio pe oriunde merg cu mașina!

TheSpecialist
Maestru
Eu sunt undeva între. Musai telefonul, o baterie externa nu strica, și câteodată aparatul foto, în funcție de cât de mobil sau light trebuie sa fiu. Niciodată laptopul, ocazional cărți, dar ma tentează sa iau drona.

FLo1
#StarMember
Pentru ca merg sa ma relaxez, deci nu la munca, incerc sa am cat mai putina tehnologie cu mine. Fac doar o exceptie: telefon. Inevitabil, unele probleme de munca se rezolva si din concediu avand un telefon la indemana. In rest, orice gadget il vad nefolositor intr-o vacanta de recreere. Chiar nici TV nu am nevoie, preferand relaxarea si nu distragerea de la vacanta, familie si locurile vizitate. Explicatie: De hitech am timp la intoarcere din vacanta.

Ascary
Campion certificat
Eu cand plec in vacanta iau asa: -telefonul ,adica cred ca toata lumea isi ia telefonul,nu? :))) -tableta (Microsoft Surface si dock-ul aferent pentru conectare la televizorul camerei de hotel/pensiune) -castile wireless pentru orele cand stau tolanit :) -ceasul bluetooth si incarcatorul lui -baterie externa

teacher_
#StarMember
Salutare tuturor. Și pentru mine telefonul e nelipsit, cu atât mai mult cu cât acum am unul care face niste super poze. In rest, mai iau tableta cu mine, pentru a ne uita la un film (daca nu e nimic altceva de făcut seara) in rest, busola tradițională și îmbrăcămintea de drumeție e nelipsita.

Ascary
Campion certificat
Aa si sa nu uit,incalzitorul de cafea,un Xiaomi Miijia, Vezi foto :))

Miha_Z
#StarMember
Cand plec in concediu iau doar telefonul si uneori si bateria externa. Inainte mai luam si drona, dar din cauza legislatiei mai dure, am renuntat la ea. @Ascary iei cateva gadge-uri cu tine. :))

Ascary
Campion certificat
Ca sa ma simt ca acasa peste tot 🙂

Jay
Campion certificat
Eu iau doar telefonul de obicei.. Nici telefonul nu l-aș lua dacă n-ar trebui să mai și comunic din când în când, sau, să fac și eu câteva poze.. Am carat si o baterie externă de vreo 2 ori.. degeaba.. Până anul trecut, ani de zile, când reușeam să-mi iau câteva zile, nu trecea zi fără sa fiu sunata, cel puțin o data pe zi, de la serviciu.. Anul acesta am făcut o excepție și am luat și laptopul, am avut ceva de rezolvat.. însă, nu cred să se mai repete.. Deci, no tech for me.. Liniște, pace, zen.. 🙂

Ascary
Campion certificat
Hai lasati ca nu puteti fara gadgeturi cu care sa va postati in ipostaze din vacanta si sa le puneti pe retelele de socializare. Eu chiar daca imi iau telefonul (adica telefonul nu ar trebui sa se puna fiindca toata lumea il cara peste tot) si tableta nu postez NICIODATA poze din vacanta si nici ce mananc sau cu cine m-am intalnit (sa zicem ursul) . :)))

Jay
Campion certificat
Ascary, asta pentru ca n-ai avut cu ce sa te lauzi, lasa, nu mai fi suparat, tuturor ni se poate intampla.. :)))

Ascary
Campion certificat
Asa este,nu prea am ce sa postez fiindca natura nu prea a fost prea darnica cu mine...singurele lucruri pe care le aud cand ma asez undeva sunt "uite-l si pe grasu' asta ce fatza are" :)))

Miha_Z
#StarMember
Poze cu mancare nu fac, dar fac cu ursi si cu peisajele deosebite prin care trec poate asa mai tenteaza si pe cunoscuti sa le viziteze.